Şimdi Ara

lissandra hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir hero oyun taşırmı önerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynayabilirsen güzel
  • solotopta çok viable bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 20 Kasım 2013; 17:53:04 >
  • latede düzgün tf başlatırsan gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

latede düzgün tf başlatırsan gg

Eğer comboda ultiyi sona bırakırsan sıkıntı. Başta atarsan adam 2 sn hareketsiz yani gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.mainim gibi birşey ranked maçlarda kassadin %99 banlandığı için hard counteri yok ve bu da onu çekici hale getiriyor
  • tflerde adcye focuslaniyim derken bir anda kendini 4 kisi arasinda bulabilirsin. Savasi sen baslatma yani. Onun disinda lanede farm yapmasi kolaydir. Solotop olarak daha etkili olur bence. Takimi tasiyabilir rahatlikla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    trundle tarzı hero önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zhonyanız varsa gider savaş başlatırsınız. 5 kişinin arasına atlarsınız ulti+ zhonya süresi bitene kadar savaş biter. Araya girince W çıkarken W kimse düzgünce hareket edemez.
    Ayrıca Fizz beni kesiyor demezsiniz o ulti atınca sizde basarsınız ultiyi çok rahat olur. Erken oyundada fizz size yaklaşınca siz daha fazla hasar verirsiniz ona. Fizz counter olarak ben alıyorum kafam çok rahat ediyor şahsen. Ryze falan boş bence
    Uzak menzillilere karşı oynamakta sıkıntı çekebilirsin ama öğrenirsen çözümünü kendin bulursun. Gerisi oynayışına kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.