Şimdi Ara

Listen Up Ses Yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslarben bu cihazi almanyadan siparişle aldim yaklasik 1 yıl kadar önce.1 yıl kadar bir sürede sadece 3 yada 4 defa kullandım.ondan sonrası hep kutusunda beklemiştir.yanliz bende 2 tane var 2 si beraber geldi.zaten açıklamalarını biliyorsunuzdur.ne işe yaradıgını.ikisini birden satıyorum.2 si birden 50 tl yaptım.pilleri bile kullanılmadı ve saglamdır...kılıfla beraber verilecektir...kargoda size ait.

Şimdi Listen Up ile sıradan bir duyma gücünü olağanüstü bir duyma gücüne dönüştürmek mümkün!

Listen Up bir kredi kartından bile daha küçük ve bu küçük şey duymakta
    zorlandığımız en hafif ve uzak sesleri bile bize ulaştırmaktadır!

Özellikler:

* Listen Up ile televizyonun sesini kısabilir ve gene de her kelimeyi duyabilirsiniz
    * Listen Up aynı zamanda evinizde yüksek sesle müzik dinlemek isteyen insanlarla baş etmenizi sağlar
    * Listen Up ı kullandığınızda müziğin sesi çok daha düşük olsa da müziğinizi istediğiniz kadar yüksek sesle dinleyebilirsiniz
    * Listen Up ı doğada kullanın ve daha önce duymayı kaçırdığınız tüm sesleri dinleyin
    * Kuş cıvıltılarından çevrenizdeki tüm doğal seslere kadar
    * Listen Up ile her şeyi ve her sesi bir kristal berraklığı ile duyabileceksiniz
    * Listen Up aynı zamanda çocuklar yanlarında değilken de onları kontrol etmek isteyen anne ve babalar için de idealdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginow -- 23 Aralık 2013; 2:51:24 >

• http://www.ticaretgroup.com/asp/product/994/Listen-Up-Ses-Yukseltici-Kulaklik ihtiyacı olan arkadaşlar bu listen up ses yükseltici kulaklık yeni modelini buaradan satın alabilirler.Firmanın stoklarında var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.