Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - Nintendo Switch V2 Gri Temiz Satın Al 16 Eylül 2023 06:48 1 1 SATILDI - Nintendo Switch V2 Gri Temiz Kutusu ve tüm kutu içeriği orjinal olarak vardır. Ekranda film var ve çizik yok. Temiz ve hiçbir sorunu yok. Yurt dışındayım uzun süre de geri dönmeyeceğim için ailem tarafından gönderilecek. Fotoğraflarını çekmelerini rica ettim yakında yüklerim. Bataryası çok iyi durumda çok az kullandım ve kullanmadığım zamanlarda %50 civarında kapattım öyle bekledi. Dikkat ettim elimden geldiğince titiz bir insanım. Fiyatı makul tuttum lütfen pazarlık için mesaj atmayın. FİYAT: 5500TLkonsol ailemin evinde uşaktadır. İmkanı olan elden alabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Uşak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR’nin EN UCUZU - Apple Magic Keyboard 12.9 SATILDI - Nintendo Switch V2 Gri Temiz PS5 Diskli 16500TL - 2 Kol 18000 Mini ITX Oyun ve İş İstasyonu -