Şimdi Ara

Lithuende Son Nokta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MyJosian

http://img404.imageshack.us/img404/1668/shot00136d.jpg

Alın SS ~

Bunuda loglardan mı yaptınız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

quote:

http://img404.imageshack.us/img404/1668/shot00136d.jpg

Alın SS ~

Bunuda loglardan mı yaptınız :D

Görmüyonmu player screen . :D
  • Bu AkeLa denen şahıs server ilk açıldığına 2. günü flndı aramızda şu konuşmalar geçti..
    OttomanEmpire : !Admin Akıllı Ol
    Akela : "OttomanEmpire Ne Diyorsun Lan.
    OttomanEmpire : "akela adminmisin ?
    Akela : "OttomanEmpire evet akıllı konuş.
    OttomanEmpire : "Akela adminsen banla kardeşim.
    Akela : "OttomanEmpire Bekle si...cem senin an...

aynen budur.. çoluk çocuğa yetki verirsenizde kendini süpermen zanneder bunları yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

Bu AkeLa denen şahıs server ilk açıldığına 2. günü flndı aramızda şu konuşmalar geçti..

aynen budur.. çoluk çocuğa yetki verirsenizde kendini süpermen zanneder bunları yapar.

Hatırlıyorum Yusuf hatta sitede Server Staff arasında ismi yoktu, dangalağın tekidir gm zaten böyle konuşmaz demiştim demekki sahiden dangalakmış Birde ahlaktan bahsediyorlar kutsal değerlere küfür edilmez aa çok ayıp @Akela

• Ben anlamadım şimdi Akela küfür gördüğü yere tp olup milleti kesip clan mı dağıtıyor ?
  • yok donateli birini kesiyorlar akela dene sahista partiyi kesip clani banlıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

Bu AkeLa denen şahıs server ilk açıldığına 2. günü flndı aramızda şu konuşmalar geçti..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara74

Ben anlamadım şimdi Akela küfür gördüğü yere tp olup milleti kesip clan mı dağıtıyor ?

Ya öyle yada garezi bize :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makara74

Ben anlamadım şimdi Akela küfür gördüğü yere tp olup milleti kesip clan mı dağıtıyor ?

Ya öyle yada garezi bize :)

Büyük ihtimalle kesilen adam Akela idi gururuna yediremedi :)
  • Bencede bütün mesele o
  • Adam Admine Akıllı ol Admin! diyor, sonra küfrü yiyor gelip burada paylaşıyor bende kimlere laf anlatıyorum. Sinir konusunda zaafı olan birine resmen zarf atıp sonra bunu "bak admin ne dedi" şeklinde burada paylaşıyorsun, komik. AKELA, hatalıdır. Ben burada onu savunmuyorum ısrarla onu savunuyormuşum gibi "hadi bakalım admin bu sefer nasıl açıklayacaksın" gibi yorumlar yapmanın mantığını hala anlamış değilim. Ortada bir sorun var ve çözülecektir öte yandan hala server açık ve kimsenin ufak tefek balance gibi çözülecek şeyler dışında hiç bir sorunu yok.
  • Komik bir şey görmek istermisin Incred?

Bu serverin max 2. gününde olan bir olay. Full party'yi ( tank bp domi 'li ) indiren mubarek kişi nasıl oluyorda tanka 4.5 k domiye 6k bp ye 7.7k vururken atack speedi bile gözükmüyordu. Bizim ona full party ile vurduğuz damage'i ve adamın ölmemesini hesaba bile katmıyorum A grade itemli bir adamın glad dahi olsa bu kadar damage vurması ve full partyye karşılık ölmemesi normal midir ? Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu resten sonra fixlenir dedi. Res gelmeden önce tabi ki gidip 2 kişiye glad kastık a grade ve s gradeler ile damageleri denedik ve nasıl oluyorsa benim bp ile yediğim damage max 1.7 k idi. Sizin Gmlerinizin canı wipe gelmeden önce baya sıkılıyordu zaten, player kesme alışkanlığını wipeden sonrada devam ettirdiklerini bu yeni mevzu ile pekiştirmiş olduk. Aradaki tek fark bizim zamanımızda player chara edit verip keserken şimdi direk Gm char ile hallediyor işini İstediğiniz kadar serverin her sorunu halledildi ufak balance sorunlarımız var deyin. İlk önce değiştirmeniz gereken kafa yapılarınız dostum..

Lithuende Son Nokta

Edit: img boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 30 Haziran 2012; 9:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Komik bir şey görmek istermisin Incred?

Bu serverin max 2. gününde olan bir olay. Full party'yi ( tank bp domi 'li ) indiren mubarek kişi nasıl oluyorda tanka 4.5 k domiye 6k bp ye 7.7k vururken atack speedi bile gözükmüyordu. Bizim ona full party ile vurduğuz damage'i ve adamın ölmemesini hesaba bile katmıyorum A grade itemli bir adamın glad dahi olsa bu kadar damage vurması ve full partyye karşılık ölmemesi normal midir ? Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu resten sonra fixlenir dedi. Res gelmeden önce tabi ki gidip 2 kişiye glad kastık a grade ve s gradeler ile damageleri denedik ve nasıl oluyorsa benim bp ile yediğim damage max 1.7 k idi. Sizin Gmlerinizin canı wipe gelmeden önce baya sıkılıyordu zaten, player kesme alışkanlığını wipeden sonrada devam ettirdiklerini bu yeni mevzu ile pekiştirmiş olduk. İstediğiniz kadar serverin her sorunu halledildi ufak balance sorunlarımız var deyin. İlk önce değiştirmeniz gereken kafa yapılarınız dostum..

Lithuende Son Nokta

Paylaştığınız SS wipe atılmadan önceki SS. Wipe atıp 4 gün boyunca hatta 4 gün 4 gece bütün sorunlar üzerinde çalıştık, hallettik. Şu an bırakır dediğiniz çoğu clan ve player gayet normal bir şekilde oyun oynuyorlar ve tek sorunları fixlenecek ufak tefek şeyler. Kendiniz söylüyorsunuz bu sorun serverin max ikinci gününde oldu, hazırlık periodunda kaldı ki biz o sorunları halletmeseydik wipe sonrası serveri açtığımızda openingten 2 katı fazla player sayısıyla bu işe tekrar başlamamış olurduk. Neyseki sorununuzu anladım bunu bir şekilde kusacağınızı biliyordum zaten (: Oluşan bir sorun neticesinde birinden olabildiğinden yüksek bir damage yemek hırsınızdan ötürü kaldıramayacağınız birşey olmalı. Şahsen benim başıma gelse daha soğuk kanlı davranır yetkililere bildirir sorunun düzeldiğini görüp oyuna devam etmek olurdu. İma ettiğiniz şeyide kaçırmadım, yetkililerden hiç birinin player karakteri yoktur. Cebimizden harcadığımız parayı iki playeri keserek heba edeceğimizi sanabiliyor olmanızı küçük düşünmenize veriyorum.

• quote:

Bu serverin max 2. gününde olan bir olay. Full party'yi ( tank bp domi 'li ) indiren mubarek kişi nasıl oluyorda tanka 4.5 k domiye 6k bp ye 7.7k vururken atack speedi bile gözükmüyordu. Bizim ona full party ile vurduğuz damage'i ve adamın ölmemesini hesaba bile katmıyorum A grade itemli bir adamın glad dahi olsa bu kadar damage vurması ve full partyye karşılık ölmemesi normal midir ? Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu resten sonra fixlenir dedi. Res gelmeden önce tabi ki gidip 2 kişiye glad kastık a grade ve s gradeler ile damageleri denedik ve nasıl oluyorsa benim bp ile yediğim damage max 1.7 k idi. Sizin Gmlerinizin canı wipe gelmeden önce baya sıkılıyordu zaten, player kesme alışkanlığını wipeden sonrada devam ettirdiklerini bu yeni mevzu ile pekiştirmiş olduk. Aradaki tek fark bizim zamanımızda player chara edit verip keserken şimdi direk Gm char ile hallediyor işini İstediğiniz kadar serverin her sorunu halledildi ufak balance sorunlarımız var deyin. İlk önce değiştirmeniz gereken kafa yapılarınız dostum..

Lithuende Son Nokta

gladi düzeltmesi ondan sonra geldi düzeltildi ama ..

ama'dan sonrasini yazmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Incred

quote:

Bu serverin max 2. gününde olan bir olay. Full party'yi ( tank bp domi 'li ) indiren mubarek kişi nasıl oluyorda tanka 4.5 k domiye 6k bp ye 7.7k vururken atack speedi bile gözükmüyordu. Bizim ona full party ile vurduğuz damage'i ve adamın ölmemesini hesaba bile katmıyorum A grade itemli bir adamın glad dahi olsa bu kadar damage vurması ve full partyye karşılık ölmemesi normal midir ? Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu resten sonra fixlenir dedi. Res gelmeden önce tabi ki gidip 2 kişiye glad kastık a grade ve s gradeler ile damageleri denedik ve nasıl oluyorsa benim bp ile yediğim damage max 1.7 k idi. Sizin Gmlerinizin canı wipe gelmeden önce baya sıkılıyordu zaten, player kesme alışkanlığını wipeden sonrada devam ettirdiklerini bu yeni mevzu ile pekiştirmiş olduk. İstediğiniz kadar serverin her sorunu halledildi ufak balance sorunlarımız var deyin. İlk önce değiştirmeniz gereken kafa yapılarınız dostum..

Lithuende Son Nokta

Paylaştığınız SS wipe atılmadan önceki SS. Wipe atıp 4 gün boyunca hatta 4 gün 4 gece bütün sorunlar üzerinde çalıştık, hallettik. Şu an bırakır dediğiniz çoğu clan ve player gayet normal bir şekilde oyun oynuyorlar ve tek sorunları fixlenecek ufak tefek şeyler. Kendiniz söylüyorsunuz bu sorun serverin max ikinci gününde oldu, hazırlık periodunda kaldı ki biz o sorunları halletmeseydik wipe sonrası serveri açtığımızda openingten 2 katı fazla player sayısıyla bu işe tekrar başlamamış olurduk. Neyseki sorununuzu anladım bunu bir şekilde kusacağınızı biliyordum zaten (: Oluşan bir sorun neticesinde birinden olabildiğinden yüksek bir damage yemek hırsınızdan ötürü kaldıramayacağınız birşey olmalı. Şahsen benim başıma gelse daha soğuk kanlı davranır yetkililere bildirir sorunun düzeldiğini görüp oyuna devam etmek olurdu. İma ettiğiniz şeyide kaçırmadım, yetkililerden hiç birinin player karakteri yoktur. Cebimizden harcadığımız parayı iki playeri keserek heba edeceğimizi sanabiliyor olmanızı küçük düşünmenize veriyorum.

1. Hırs falan yaptığımız yok dostum rahat ol.
    2. serverin hazırlık aşaması dediğin beta test falan değildi full hazırız diye açtığınız ilk serverinizdi öncesi ve sonrası diye ayırıyorsun onu bi düzeltelim.
    3. birşeyi kusma derdinde değilim herkesin yazdığı mesajlara sürekli aynı cevapları verip kendini tekrarlıyorsun ötesi yok.
    4. bizim yerimizde olsan soğuk kanlı olup durumu önce yetkilere bildirirmişsin ya, bildirmediğimizi nerden çıkarıyorsun? ben bu ss'i birgün bir forumun duvarını süslesin diye değil ( ki öyle olsaydı poz falan verirdim bu kadar dağınık olmazdı ) Dumaniste göndermek için çektim bir kopyası hala onda vardır.
    5. birşey ima ettiğim yok açık açık yazdım orada ve tekrarlıyorum. Burada editlenmesi fixlenmesi gereken bir durum yok, biz daha bu olay olduğu gibi siz servere res atmadan önce glad kasıp denedik ve gladın bana vurduğu damage max 1.7 k iken bu mubarek şahsiyet 7.7k vuruyor. Skil atarken atack speed gözükmüyor ++ full party vurmamıza rağmen ölmüyor. Yani durum açık sevgili Gm'iniz qweq adlı chara EDİT alıp ve/veya direk undying bir gm char ile kendini eğlendirmek istemiş durum bundan ibaret.

Ve lütfen artık aynı şeyleri tekrarlama tamam fixlemişsiniz serverinizi ufak tefek açıkları kalmış wipeden sonra 2 kat player girmiş bla bla bla.. Ama değişmeyen birşey var Gm'leriniz hala player doğrama peşinde. ( Bknz: Nokta )

• quote:

quote:

quote:

Lithuende Son Nokta

1. Hırs falan yaptığımız yok dostum rahat ol.
    2. serverin hazırlık aşaması dediğin beta test falan değildi full hazırız diye açtığınız ilk serverinizdi öncesi ve sonrası diye ayırıyorsun onu bi düzeltelim.
    3. birşeyi kusma derdinde değilim herkesin yazdığı mesajlara sürekli aynı cevapları verip kendini tekrarlıyorsun ötesi yok.
    4. bizim yerimizde olsan soğuk kanlı olup durumu önce yetkilere bildirirmişsin ya, bildirmediğimizi nerden çıkarıyorsun? ben bu ss'i birgün bir forumun duvarını süslesin diye değil ( ki öyle olsaydı poz falan verirdim bu kadar dağınık olmazdı ) Dumaniste göndermek için çektim bir kopyası hala onda vardır.
    5. birşey ima ettiğim yok açık açık yazdım orada ve tekrarlıyorum. Burada editlenmesi fixlenmesi gereken bir durum yok, biz daha bu olay olduğu gibi siz servere res atmadan önce glad kasıp denedik ve gladın bana vurduğu damage max 1.7 k iken bu mubarek şahsiyet 7.7k vuruyor. Skil atarken atack speed gözükmüyor ++ full party vurmamıza rağmen ölmüyor. Yani durum açık sevgili Gm'iniz qweq adlı chara EDİT alıp ve/veya direk undying bir gm char ile kendini eğlendirmek istemiş durum bundan ibaret.

Ve lütfen artık aynı şeyleri tekrarlama tamam fixlemişsiniz serverinizi ufak tefek açıkları kalmış wipeden sonra 2 kat player girmiş bla bla bla.. Ama değişmeyen birşey var Gm'leriniz hala player doğrama peşinde. ( Bknz: Nokta )

1. Evet, dünden beri tartışıyoruz.

2. Beta veya test olduğunu söylemedik sizin için herşey normalken biz makinada oluşan bir çok şeyi fixliyorduk, yani hazırlıyorduk herşey halledilince wipe atıp tekrar devam ettik, budur.

3. Bu sürekli aynı soruyu sormanızla alakalı bir durum. Aynı cevabı vermek değil oluşan sorun hakkında bilgilendirme yapıyorum.

4. Bildirdiniz ve sorun çözüldü o halde amacınızı anlamıyorum.

5. servermizde GM yok, wipe Atılmadan önce 3, wipe atıldıktan sonra 4 admin var. Para konusunu dahil etmek istemezdim ama ısrarla diretiyorsunuz o yüzden cebimizden verdiğimiz parayı bir kaç playeri kesmek için heba edebileceğimiz düşüncesi AHMAKLIKTIR. Sizi bu düşünceye iten nasıl bir mantık inanın anlamıyorum. Orada olan bir DYE açığıdır, ve düzeltilmiştir. Hali hazırda edit yapabilecek BUİLDER seviyesinde yalnızca 2 admin var, BEN VE DUMANİST. Diğer iki Adminin EDİT yapma yetkisi yoktur. Çok iyi biliyorum ki siz inandığınız ve doğru bildiğiniz şeylerde yine direteceksiniz o yüzden bu konu altında başka hiç birşey yazmayacağım nitekim boşuna çaba sarf ettiğim kanısına vardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Incred -- 30 Haziran 2012; 10:47:33 >

• quote:

Adam Admine Akıllı ol Admin! diyor, sonra küfrü yiyor gelip burada paylaşıyor bende kimlere laf anlatıyorum. Sinir konusunda zaafı olan birine resmen zarf atıp sonra bunu "bak admin ne dedi" şeklinde burada paylaşıyorsun, komik. AKELA, hatalıdır. Ben burada onu savunmuyorum ısrarla onu savunuyormuşum gibi "hadi bakalım admin bu sefer nasıl açıklayacaksın" gibi yorumlar yapmanın mantığını hala anlamış değilim. Ortada bir sorun var ve çözülecektir öte yandan hala server açık ve kimsenin ufak tefek balance gibi çözülecek şeyler dışında hiç bir sorunu yok.

Hani diyodunya biz kestikten sonra küfür ettik ailevi değerler felan adam AKıllı ol demiş direk snn tabirinle ailevi değerlere basmış küfürü 2 taraflı oynamaya çalışma artık Kendi charını kestik diye gururuna dokundu geldi bizi kesti '''Ne Ayaksınız''' cümlesinide kullanarak fazla uzatmaya gerk yok herşey ortada zaten

• quote:

Paylaştığınız SS wipe atılmadan önceki SS. Wipe atıp 4 gün boyunca hatta 4 gün 4 gece bütün sorunlar üzerinde çalıştık, hallettik. Şu an bırakır dediğiniz çoğu clan ve player gayet normal bir şekilde oyun oynuyorlar ve tek sorunları fixlenecek ufak tefek şeyler. Kendiniz söylüyorsunuz bu sorun serverin max ikinci gününde oldu, hazırlık periodunda kaldı ki biz o sorunları halletmeseydik wipe sonrası serveri açtığımızda openingten 2 katı fazla player sayısıyla bu işe tekrar başlamamış olurduk.

2. maddeye yorumum buradan geliyor. > sorun serverin max ikinci gününde oldu, hazırlık periodunda kaldı <
    Senin hazırlık periodu dediğin dönem başlamadan 3 gün önce Dumanist şu şekilde söylüyordu ''Şuan bile server hazır''

Lithuende Son Nokta

bizde tamam dostum dedik serverinize girdik zaman geçirdik. Serverde kimsede custom set yokken benim clanımda 10 set + fazladan 5-6 set çekicek kadar raid token vardı. Dumanistin bilgisi olmadan diğer yetkili kişinin eklediği ve uykusuz anına denk geldiği için yanlış eklediği raid drobu ile aldığımız setler bunlar* bu konuyu da konuştuk Dumanist setlerin 2si sizde kalsın gerisini ben alayım zamanla serverde setler çoğaldıkça tek tek geri veririm dedi. Clanımla konuştum çoğu kişi setlerin hepsini de silebilir sorun olmaz şeklinde yaklaştı duruma. Dumanist kafa dinlemeye ihtiyacım var setlerin icabina bakarız diye çıktıntan 10 dk sonra wipe attınız Demem o ki biz oynadığımız süre içerisinde her türlü olaya yapıcı yaklaştık. Burada da hiçbir şekilde bu konuları açma gibi bir niyetim yoktu fakat bu başlık açıldıktan sonra wipe sonrası tekrar başlamama kararımızın ne kadar doğru olduğunu farkettim. Sonrasında senin burada sürekli her türlü soruya iddiaları yalanlar şekilde konuşman , sorulan sorulara cevap vermek yerine sürekli aynı cümleleri tekrarlaman sinirime dokundu açıkçası. Kusura bakma burası senin çöplüğün değil kendi forumunda adamların koyduğu ssi silip yazdığı mesajları editleyerek olayları ört bas edebilirsin fakat burada işlemez. Sürekli yapılan bir tahrik varsa ben de buna karşı gördüklerimi paylaşma hakkına sahibim. Konuyu uzatmak istemiyorum yeni mesaj Ssleri çıkarıp burada yeni tartışma ortamı da yaratmak istemiyorum. Fazla çirkinleşmeye gerek yok. Size serveriniz de başarılar diliyorum b2 yetkiye bile sahip olmayıp Admin olarak adlandırdığın diğer kişilere de player kesme konusunda iyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Lithuende Son Nokta

gladiatordan 7k dmg aldm diyorsun balancesi bozulmasın diye fixlenmemiş bir server için normal karşılanabilinecek bi durum bu kii gmler iş güç sahibi adamlar oyuna girip pvp yapacak vakti nerden bulacaklar?

"Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu" bunu buraya yazdın yani dumanistten şüphelenmiyorsun bunu eledik

Incred şahsın kendisini daha oyunda görme bile göremedik ama foruma yazdıklarından biri de şudur
    "Olay henüz kapanmadı. Yetkili arkadaşlar ben dahil ufak çaplı bir tatilde olduğumuzdan konuya çok uzağız, internet kafeden makinaya bağlanıp yalnızca logları okudum ve ona göre yorum yapıyorum" incred de gitti

ve geldik akelaya bütün herşeyin sorumlusu akela diyorsunuz burda kalkıpta adamın eli gözükmüyor vs vs.. şahsın kendisi dagger ve archer classtan başka birşey bilmiyor kendim tanığım buna kefil olabilirim ki gladiator class açıp hangi dyesi yapacağını nerden bilsin elven fortresse gelip sizin ptyi full kessin? adamın bir kere eli gözükmüyorsa eğer Duelist Spirit kullanıyordur ve eğer gmnin charı demekte ısrar ediyorsanız neden a grade weapon taksın? girip 2 dakika gm chardan item alıp kendini fulleyebilirdi öyle değilmi? ve gladiator criticali denen birşey var normal criticalin 2 3 katında gelebiliyor şahsen ben çok tanık oldum bilip bilmeden burda atıp tutmak çok kolay..

adam kendi cebimizden karşılıyoruz demiş herşeyi sadece 2 3 dakikalık bir zevk için sunucu parasını db parasını onu bunu şunu heba edeceklerine gider bi l2java fun serverdede pvp yapabilirler öyle değilmi? düşünmelisiniz biraz..

A Grade Duallerle 7.7k dmg ? ve sen buna gladi crt normal diyosun ? Akalenin bizi neden kestiğine hala cvp alamadık zaten oda ayrı bi konu Hellarcher knusunu hiç açmıcam Dönen bişeler var ama nese herşey cıkar zaten ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Lithuende Son Nokta

gladiatordan 7k dmg aldm diyorsun balancesi bozulmasın diye fixlenmemiş bir server için normal karşılanabilinecek bi durum bu kii gmler iş güç sahibi adamlar oyuna girip pvp yapacak vakti nerden bulacaklar?

"Dumanist'le konuştuğumda baya şaşırmış gözüküyordu" bunu buraya yazdın yani dumanistten şüphelenmiyorsun bunu eledik

Incred şahsın kendisini daha oyunda görme bile göremedik ama foruma yazdıklarından biri de şudur
    "Olay henüz kapanmadı. Yetkili arkadaşlar ben dahil ufak çaplı bir tatilde olduğumuzdan konuya çok uzağız, internet kafeden makinaya bağlanıp yalnızca logları okudum ve ona göre yorum yapıyorum" incred de gitti

ve geldik akelaya bütün herşeyin sorumlusu akela diyorsunuz burda kalkıpta adamın eli gözükmüyor vs vs.. şahsın kendisi dagger ve archer classtan başka birşey bilmiyor kendim tanığım buna kefil olabilirim ki gladiator class açıp hangi dyesi yapacağını nerden bilsin elven fortresse gelip sizin ptyi full kessin? adamın bir kere eli gözükmüyorsa eğer Duelist Spirit kullanıyordur ve eğer gmnin charı demekte ısrar ediyorsanız neden a grade weapon taksın? girip 2 dakika gm chardan item alıp kendini fulleyebilirdi öyle değilmi? ve gladiator criticali denen birşey var normal criticalin 2 3 katında gelebiliyor şahsen ben çok tanık oldum bilip bilmeden burda atıp tutmak çok kolay..

adam kendi cebimizden karşılıyoruz demiş herşeyi sadece 2 3 dakikalık bir zevk için sunucu parasını db parasını onu bunu şunu heba edeceklerine gider bi l2java fun serverdede pvp yapabilirler öyle değilmi? düşünmelisiniz biraz..

1- Handi dye yapacağını nerden bilsin demişsin, Google senin arkaşın dostum 2 dk'nı almaz öğrenmek

2-Sadece dagger ve archer bilen birinin adminlikte işi ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyJosian -- 30 Haziran 2012; 13:13:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.