Şimdi Ara

Lithuende Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hell Archer yaptıgı donate itemlerle yanımıza gelip Hava attıktan sonra Kendisine 4 hit atarak pk lıyorum HellArcher logout oluyor hiç zaman geçmeden @Akela gelip Ptdekileri kesip Clanı siliyor :) Hala şoktayım

• hellarcher nick tam olarak nasl yazılmıştı bi tarif edebilirmisin yoksa düz HellArcher şeklindemiydi?
  • ordaki hellarcher gerçek değil gerçek sahibi 6 aydır l2 oynamıyor.
  • HellArcher sanırsam onu kestikden sonra gm gelip ptyi kesti HellArcher offline olmuştu sonra clanı kapadı :) tuhaf
  • Clanı kapadı derken sizin clanınızı mı kapadı yoksa kendi oyuncu charının clanını mı anlamadım fakat gm gelip bi clanı dağıtmış orası net Diğer mevzuya gelince tipik olaylar, admin arkadaşlarını gm yapar (adminin yaş aralığı 20- ise tehlikenin boyutu bi tık daha yüksektir), gm gider oyuncu char açar. takip eden 1-2 gün içinde donate açılır ilk donate alan charlar bu charlardır ki yaş 17-20 arası gençliğin getirdiği ego en büyük etkendir. Tabi ki donate yi diğer oyuncular için cazip kılmak için yapılan bir oyundur ayrıca, 1i donate alir (gm) diğeri alır (2.gm) parası olan ezilmeyi yediremeyen alır (oyuncu) donateler çoğaldıkça gmler bir üst düzey donate eklerler (kendileri için) döngü bu şekilde devam eder.. Dediğim gibi 'adminin ve güvenip gm yaptığı arkadaşlarının' yaş aralığından dolayı bu serverdeki döngü buraya kadar bile ilerleyememiş. Player charı kesilen ergenimiz gm charı ile gelip oyuncuları doğruyor gerçekten güzel bir hikaye İşte bu sebepten dolayı ne yazık ki Türk serverlerinin ömrü çokta uzun soluklu olmuyor. İyi bir server yönetmek istiyorsan bu işe girmeden her yönden doyuracaksın egonu.. Bunu şuna benzetebiliriz, mutlu bir evlilik istiyorsan öncesinde her türlü haltı ye, her türlü karı kızla takıl ye iç s*ç.. Muhakkak kayacak aklın ama kendine hakim olmayı bileceksin ki eline yüzüne bulaşmasın

• Vışş canına ..
  • Bir kere daha anladık ki Türkiye'de Sait'den başka bu server olayını kaldırabilecek insan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işi en iyi yapan sait desek daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karen155

Clanı kapadı derken sizin clanınızı mı kapadı yoksa kendi oyuncu charının clanını mı anlamadım fakat gm gelip bi clanı dağıtmış orası net Diğer mevzuya gelince tipik olaylar, admin arkadaşlarını gm yapar (adminin yaş aralığı 20- ise tehlikenin boyutu bi tık daha yüksektir), gm gider oyuncu char açar. takip eden 1-2 gün içinde donate açılır ilk donate alan charlar bu charlardır ki yaş 17-20 arası gençliğin getirdiği ego en büyük etkendir. Tabi ki donate yi diğer oyuncular için cazip kılmak için yapılan bir oyundur ayrıca, 1i donate alir (gm) diğeri alır (2.gm) parası olan ezilmeyi yediremeyen alır (oyuncu) donateler çoğaldıkça gmler bir üst düzey donate eklerler (kendileri için) döngü bu şekilde devam eder.. Dediğim gibi 'adminin ve güvenip gm yaptığı arkadaşlarının' yaş aralığından dolayı bu serverdeki döngü buraya kadar bile ilerleyememiş. Player charı kesilen ergenimiz gm charı ile gelip oyuncuları doğruyor gerçekten güzel bir hikaye İşte bu sebepten dolayı ne yazık ki Türk serverlerinin ömrü çokta uzun soluklu olmuyor. İyi bir server yönetmek istiyorsan bu işe girmeden her yönden doyuracaksın egonu.. Bunu şuna benzetebiliriz, mutlu bir evlilik istiyorsan öncesinde her türlü haltı ye, her türlü karı kızla takıl ye iç s*ç.. Muhakkak kayacak aklın ama kendine hakim olmayı bileceksin ki eline yüzüne bulaşmasın

Öncelikle yetkili arkadaşlarımızdan hiç birinin "player" karakteri yoktur. Çalışma saatlerimiz bırakın oyun oynamayı server ile ilgilenmeye bile yetmiyor şu sıralar. Gerçekleşen durumun nedeni "küfür" olarak kayıtlarımıza geçmiştir, loglarda mevcuttur. Burada Admin arkadaşımızın yaptığını doğru ve meşru kılacak bir yorum yapmıyorum tabiki yetkili arkadaşımızında bu konuda hatası var. Clan kapatılmadı, sadece küfreden arkadaşlar yasaklandı. Küfretmeyen bazı arkadaşlarda oluşan karışıklık nedeni ile yasaklanmış olabilir bu durumu logları daha ayrıntılı inceleyerek çözeceğiz. Olaya tek taraflı bakıp hiç kimseyi yargılamayınız.

• yine olayı ört bas etmişsiniz tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

yine olayı ört bas etmişsiniz tebrikler

Olay henüz kapanmadı. Yetkili arkadaşlar ben dahil ufak çaplı bir tatilde olduğumuzdan konuya çok uzağız, internet kafeden makinaya bağlanıp yalnızca logları okudum ve ona göre yorum yapıyorum. Konu hakkında hiç bir bilgisi olmadan kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapabilme cesaretini gösteren arkadaşlara ise diyeceğim hiç birşey yok malesef.
  • Konuşurken hep böyle resmi ve güven verici konuşuluyor ama henüz bunu bize hissettireni göremedik, sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incred

quote:

Clanı kapadı derken sizin clanınızı mı kapadı yoksa kendi oyuncu charının clanını mı anlamadım fakat gm gelip bi clanı dağıtmış orası net Diğer mevzuya gelince tipik olaylar, admin arkadaşlarını gm yapar (adminin yaş aralığı 20- ise tehlikenin boyutu bi tık daha yüksektir), gm gider oyuncu char açar. takip eden 1-2 gün içinde donate açılır ilk donate alan charlar bu charlardır ki yaş 17-20 arası gençliğin getirdiği ego en büyük etkendir. Tabi ki donate yi diğer oyuncular için cazip kılmak için yapılan bir oyundur ayrıca, 1i donate alir (gm) diğeri alır (2.gm) parası olan ezilmeyi yediremeyen alır (oyuncu) donateler çoğaldıkça gmler bir üst düzey donate eklerler (kendileri için) döngü bu şekilde devam eder.. Dediğim gibi 'adminin ve güvenip gm yaptığı arkadaşlarının' yaş aralığından dolayı bu serverdeki döngü buraya kadar bile ilerleyememiş. Player charı kesilen ergenimiz gm charı ile gelip oyuncuları doğruyor gerçekten güzel bir hikaye İşte bu sebepten dolayı ne yazık ki Türk serverlerinin ömrü çokta uzun soluklu olmuyor. İyi bir server yönetmek istiyorsan bu işe girmeden her yönden doyuracaksın egonu.. Bunu şuna benzetebiliriz, mutlu bir evlilik istiyorsan öncesinde her türlü haltı ye, her türlü karı kızla takıl ye iç s*ç.. Muhakkak kayacak aklın ama kendine hakim olmayı bileceksin ki eline yüzüne bulaşmasın

Öncelikle yetkili arkadaşlarımızdan hiç birinin "player" karakteri yoktur. Çalışma saatlerimiz bırakın oyun oynamayı server ile ilgilenmeye bile yetmiyor şu sıralar. Gerçekleşen durumun nedeni "küfür" olarak kayıtlarımıza geçmiştir, loglarda mevcuttur. Burada Admin arkadaşımızın yaptığını doğru ve meşru kılacak bir yorum yapmıyorum tabiki yetkili arkadaşımızında bu konuda hatası var. Clan kapatılmadı, sadece küfreden arkadaşlar yasaklandı. Küfretmeyen bazı arkadaşlarda oluşan karışıklık nedeni ile yasaklanmış olabilir bu durumu logları daha ayrıntılı inceleyerek çözeceğiz. Olaya tek taraflı bakıp hiç kimseyi yargılamayınız.

Minare-kılıf misali .. ama oturmamış dostum biraz daha düşünüp daha iyi bi hikaye bulman lazım. Çok sevgili yetkili arkadaşın adam yasaklıyor sebebi Küfür? ne tür bir yasaklama bu? birde küfretmeyen bazı arkadaşlar da karışmış olabilir diyorsun demekki sayın yetkili arkadaşın o sırada fevri davranabilecek kadar sinirliymiş... Ben oynamıyorum burada bu olayların hiç bir şekilde ucu bana dokunan bir durum yok arkadaşlar ile ilk açıldığı 1-2 gün takıldık hatta admininizle de baya sohbet ettik. Eleştirilerimi her zaman yapıcı yönde tutmaya çalıştım fakat bize açıklayamayacağınız kadar complex durumlar vardı size ilettiğim. Hepsi ss'ler ile sabittir hem sizde hem de bende.

Ve hiç dokunmadığın bir konu var en önemlisi de bu. Bir player kesilliyor (donator) daha sonrasında alışılagelmiş durumlar küfürler havada uçar. Peki Gm'in gelip playerları doğrama konusu ne olacak? Loglarında bunları da bul derim güzel bir kılıf ister bu konu

• şimdi @AkeLa gelip ciddi ciddi ptyi kestimi kesmedimi?
  • quote:

quote:

quote:

Minare-kılıf misali .. ama oturmamış dostum biraz daha düşünüp daha iyi bi hikaye bulman lazım. Çok sevgili yetkili arkadaşın adam yasaklıyor sebebi Küfür? ne tür bir yasaklama bu? birde küfretmeyen bazı arkadaşlar da karışmış olabilir diyorsun demekki sayın yetkili arkadaşın o sırada fevri davranabilecek kadar sinirliymiş... Ben oynamıyorum burada bu olayların hiç bir şekilde ucu bana dokunan bir durum yok arkadaşlar ile ilk açıldığı 1-2 gün takıldık hatta admininizle de baya sohbet ettik. Eleştirilerimi her zaman yapıcı yönde tutmaya çalıştım fakat bize açıklayamayacağınız kadar complex durumlar vardı size ilettiğim. Hepsi ss'ler ile sabittir hem sizde hem de bende.

Ve hiç dokunmadığın bir konu var en önemlisi de bu. Bir player kesilliyor (donator) daha sonrasında alışılagelmiş durumlar küfürler havada uçar. Peki Gm'in gelip playerları doğrama konusu ne olacak? Loglarında bunları da bul derim güzel bir kılıf ister bu konu

Oradaki küfür yetkili arkadaşın ailesine edilmiş bir küfürdür, yasaklama bundan dolayıdır. Açıklama yapmamın nedeni kılıf aramam değil bilgilendirme amaçlıdır yoksa hiç bir şekilde sorunu olan arkadaşları muhattap almayıp yoluma devamda edebilirdim. Yapıcı eleştiri diyorsunuz fakat çok ön yargılı davranıyorsunuz. Sizin oynadığınız dönemdeki sorunlarda hemfikirim nitekim wipe ve yeni sistem ile bunların üstesinden geldik. Hatta wipe sonrası mevcut player sayısını ikiye katlayarak tekrar başladık ilginç bir şekilde. Çok sevgili yetkili arkadaşımın fevri davranmasını sebebi siniridir, hatalıdır ki ben hatası olmadığını söylemedim hiç bir zaman ama unutulmamalıdır ki yetkili arkadaş kadar en az diğerlerleride hatalıdır. Serverda yolunda gitmeyen şeyler olabilir, hatalar olabilir, düzeltilebilecek sorunlar çıkabilir, bunları rapor etmek yerine kutsal sayılan değerlere sövmek "yasaklamaktan" daha fevri bir davranıştır. Herkes yapıcı olabilse küfretmek, aşağılamak, küçümsemek, karalamak yerine rapor verip bize yardımcı olabilse hep beraber herşeyin üstesinden gelir çok daha iyi ve nezih bir ortamda oyun oynayabilir, oynatabilirdik. Bizlerinde insan olduğunun unutulduğu anlarda bile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Donate konusu, donation şu an için açıktır oyunun seyrini etkileyecek itemler satmıyoruz kaldı ki donator sayısı yalnızca ikidir ve zaten çoğu insanda olan itemlere sahiplerdir, kasılması mümkün olmayan over enchant veya item kesinlikle yoktur. Herşeye rağmen ben yine herkesi bu konu hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oradaki küfür yetkili arkadaşın ailesine edilmiş bir küfürdür, yasaklama bundan dolayıdır. Açıklama yapmamın nedeni kılıf aramam değil bilgilendirme amaçlıdır yoksa hiç bir şekilde sorunu olan arkadaşları muhattap almayıp yoluma devamda edebilirdim. Yapıcı eleştiri diyorsunuz fakat çok ön yargılı davranıyorsunuz. Sizin oynadığınız dönemdeki sorunlarda hemfikirim nitekim wipe ve yeni sistem ile bunların üstesinden geldik. Hatta wipe sonrası mevcut player sayısını ikiye katlayarak tekrar başladık ilginç bir şekilde. Çok sevgili yetkili arkadaşımın fevri davranmasını sebebi siniridir, hatalıdır ki ben hatası olmadığını söylemedim hiç bir zaman ama unutulmamalıdır ki yetkili arkadaş kadar en az diğerlerleride hatalıdır. Serverda yolunda gitmeyen şeyler olabilir, hatalar olabilir, düzeltilebilecek sorunlar çıkabilir, bunları rapor etmek yerine kutsal sayılan değerlere sövmek "yasaklamaktan" daha fevri bir davranıştır. Herkes yapıcı olabilse küfretmek, aşağılamak, küçümsemek, karalamak yerine rapor verip bize yardımcı olabilse hep beraber herşeyin üstesinden gelir çok daha iyi ve nezih bir ortamda oyun oynayabilir, oynatabilirdik. Bizlerinde insan olduğunun unutulduğu anlarda bile elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Donate konusu, donation şu an için açıktır oyunun seyrini etkileyecek itemler satmıyoruz kaldı ki donator sayısı yalnızca ikidir ve zaten çoğu insanda olan itemlere sahiplerdir, kasılması mümkün olmayan over enchant veya item kesinlikle yoktur. Herşeye rağmen ben yine herkesi bu konu hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim.

İyi güzel de arkadaşım hala sorumuza cevap alamadık neyse sen biraz daha düşün bu konu hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: MyJosian

http://img404.imageshack.us/img404/1668/shot00136d.jpg

Alın SS ~

İlginç
  • Arkadaşımın Attıgı ss dede görüldüğü gibi HellArcher isimli donate arkadaşı kestikten sonra Hellarcher offline oldu Sonra akale yanımıza geldi ''NE AYAKSINIZ SİZ '' Diyerek PT dekileri Kesti ve YOUNGCREW clanını sildi Hiçbişey kulaktan duyma deildir Şahsen bende o pt deydim olay oldugunda ordaydım Artık bazı şeylerin üstünü örtmek yeerine Açıklasanız ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrLion

Arkadaşımın Attıgı ss dede görüldüğü gibi HellArcher isimli donate arkadaşı kestikten sonra Hellarcher offline oldu Sonra akale yanımıza geldi ''NE AYAKSINIZ SİZ '' Diyerek PT dekileri Kesti ve YOUNGCREW clanını sildi Hiçbişey kulaktan duyma deildir Şahsen bende o pt deydim olay oldugunda ordaydım Artık bazı şeylerin üstünü örtmek yeerine Açıklasanız ii olur

Evet, ss'de küfürlerde mevcut aslında biraz daha fazlası loglardada. Ben asla @Akela'yı savunmuyorum. Yanınıza port olma sebebi spam ve küfür. Bu konuda kim hatalıysa, kimin yanlışı varsa mutlaka cezalandırılacaktır. Bunun için buradayım. Ama küfür eden arkadaşların yasaklarının kaldırılması söz konusu olamaz ki talep edeceklerinide sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.