Şimdi Ara

litresi ayarlanabilir portsuz subwofer kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu litre hesaplama olayı tam bir eziyet her wofer keyfine göre litre istiyor bende oturdum böyle bir tasarı oluşturdum henüz yapmadım vaktim olunca yapacağım bu projedeki amaç değişik subwoferları tek bir kutuda çalıştırabilmek litresini ayarlıyorsun sonra titreşimlerden doğacak sesleri engellemek için bolca vida atacağız ve birleşim yerini izole edeceğiz.
    subwofer kutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür_prens -- 18 Haziran 2009; 12:55:36 >

• ya arkadaşlar 40 kişi bakmış bir allahın kulu olur yada olmaz diye yorum yapmamış imalat öncesi burya konuyu açayımki yorumlara göre hareket edelim dedik
  • Öncelikle kolay gelsin , onlarca kutuya hevesle girişmiş onlarcasınıda hayal kırıklığı ile bozmuş biri olarak pratikte olur izlenimi versede uygulamada değmez derim , fikir iyi ama uygulama safhasında kutuyu büyük ihtimalle çıplak kullanmak zorunda kalacaksın kaplamayınca ileride gözüne batacak , kaplarsanda bas değiştirdiğinde sana yap boz işinden başka bir fayda sağlamayacak dış kaplaması , sonra genişletme yoluna gidince yeni delikler , yeniden izole etme falan falan , ben 30 cm ve 38 cm bass lar için iki ayrı standart kutu yaptım değişimde işleme gerek kalmasın diye , piyasada kullanılan malzemeleri kullandığım için bagajda sırıtmıyor yoksa kafama takılırdı ileride yine yap boz olurdu eminim . Sonra kitapçıklarda baslaın litrelerinde direk tam şu kadar litre olsun demiyor iki değişik litre arasında çalışır diyor genelde sende öyle optimum bişşey yap derim , benim kaçıncı oldu yap boz , eğlenceden çıktı sıkıntıya girdi artık birde attığın taş ürküttüğün kuşa değmemeye başladı , veeee ne hikmetse piyasadaki kutuların tınısını yakalayamıyordum , ancak göz ardı ettiğim refleks borusu çapı ve uzunlukları ile değişik ölçülerde oynayınca tını yakalanıyor aslında tek kalemde litre de başlı başına belirleyici değil yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Öncelikle kolay gelsin , onlarca kutuya hevesle girişmiş onlarcasınıda hayal kırıklığı ile bozmuş biri olarak pratikte olur izlenimi versede uygulamada değmez derim , fikir iyi ama uygulama safhasında kutuyu büyük ihtimalle çıplak kullanmak zorunda kalacaksın kaplamayınca ileride gözüne batacak , kaplarsanda bas değiştirdiğinde sana yap boz işinden başka bir fayda sağlamayacak dış kaplaması , sonra genişletme yoluna gidince yeni delikler , yeniden izole etme falan falan , ben 30 cm ve 38 cm bass lar için iki ayrı standart kutu yaptım değişimde işleme gerek kalmasın diye , piyasada kullanılan malzemeleri kullandığım için bagajda sırıtmıyor yoksa kafama takılırdı ileride yine yap boz olurdu eminim . Sonra kitapçıklarda baslaın litrelerinde direk tam şu kadar litre olsun demiyor iki değişik litre arasında çalışır diyor genelde sende öyle optimum bişşey yap derim , benim kaçıncı oldu yap boz , eğlenceden çıktı sıkıntıya girdi artık birde attığın taş ürküttüğün kuşa değmemeye başladı , veeee ne hikmetse piyasadaki kutuların tınısını yakalayamıyordum , ancak göz ardı ettiğim refleks borusu çapı ve uzunlukları ile değişik ölçülerde oynayınca tını yakalanıyor aslında tek kalemde litre de başlı başına belirleyici değil yani...

öneriler için teşekkür ederim kardeş bende iyice düşündüm taşındım ve en sonunda kapalı kutuda pek fazla önemli olmadığına karar verdim arabamın bagajına göre 34.5 litrelik kapalı kutu yaptım hazırda mdf olmadığından elimde 2 cm sunta vardı onunla yaptım bütün birleşim yerlerini silikonladım ve içerisine bamuk gibi elyaf yerleştirdim dışınıda halıflex kapladım şuan bass tonları çok güzel kabin biraz gelişi güzel yapıldı ama ilerde mdf ile daha düzgün yapacağım şuanki resimlerini ekledim biliyorum dış görünüş pek hoş olmadı mdfden yapınca o zaman görün kutu genişliklerine gelince dış =alt 74 cm üst 46 cm yükseklik 39 cm derinlik 21 cm derinliğin az olması çok avantaj sağladı bagaj daralmadı fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür_prens -- 20 Haziran 2009; 13:45:32 >

• olmuş işte bak , fazla kurcalamamak lazım kurcalayınca cılkı çıkıyo en sonunda bozuluyo ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.