< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (12. sayfa)
-
-
1.32 gb güncelleme geldi içeriği nedir acaba ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu kiz arkadasimla oynuyorum. Sinir harbi yasatiyor bazi yerlerde. Baya zor olmus yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Never alone tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Little big planet alınık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 22 Kasım 2017; 13:39:39 >
Arkadaşlar bu oyunu eşimle oynamak istiyoruz ama nasıl oynayacağım nerden bağlanacağız çözemedim
Arkadaşlar, oyun 31 Ekim 2024'te satıştan kaldırılıyormuş. Almak isteyen varsa haberi olsun.
LittleBigPlanet™ 3 (699,00 TL)
PSN Linki: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA00063_00-GLITTLEBIG000003
Ek Not: LittleBigPlanet 3, 7 Şubat 2017'de PS Plus ile bedava olarak da verilmişti. O tarihlerde kütüphanenize eklediyseniz kütüphanenizi kontrol edebilirsiniz.
-
LittleBigPlanet 3 PlayStation Store'dan Kaldırılıyor
Sony tarafından kullanıcılara sunulan LittleBigPlanet 3 ve LittleBigPlanet DLC’si, yeni bir hamle ile beraber PlayStation mağazasından kaldırılıyor. PlayStation konsoluna çıkan platform oyunu ve serinin tüm DLC'leri 31 Ekim 2024'te satıştan ayrılıyor.
LittleBigPlanet 3'e sahip olanlar oyuna erişebilecek mi?
Açıklanan detaylara bakacak olursak LittleBigPlanet 3'e veya satıştan kaldırılmadan önce herhangi bir LittleBigPlanet DLC'sine sahip olan kullanıcılar, kaldırıldıktan sonra satın aldıkları oyunlara ve içeriklere erişebilecek.
LittleBigPlanet 3 bildiğiniz üzere 2014 yılında PlayStation 3 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü ve Media Molecule yerine Sumo Digital tarafından geliştirildi. Şu anda oyun PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerine ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Ancak 15 Ekim'de kütüphaneden ayrılması bekleniyor.
Sony, Nisan ayında LittleBigPlanet 3'ün çevrimiçi sunucularını süresiz olarak kapatmıştı. Şimdi ise oyun komple satıştan kaldırılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Ekim 2024; 16:26:54 >
-
Acaba neden satıştan kaldırıyorlar ki? Zaten saldırıdan dolayı serverların fişini cekmislerdi. Bir Remastered daha mı geliyor yoksa?
Müzik lisansı 10 yıllık olduğu için kaldırılıyor diyenler var
x (formerly twitter)🔥 Turquoisephoenix 🔥 (@Turquoisphoenix) on Xhttps://x.com/turquoisphoenix/status/1843802205985648866?s=46&t=rwYtuDKAwu2nhoUK2ZAtTQ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben 400 TL ye bu gün temiz kutulu bir tane aldım. Bazı satıcılar şimdiden 1200 TL ye ilan koymaya başlamışlar. 3-4 aya 2000 TL den satmaya başlanır. Deadpool da yaptığım hatayı bu sefer yapmadım
Deadpool’a öyle olacağını tahmin ettiğimden PSN’de indirime girince PS4’e almıştım. Hem de baya uygundu.
Valla akıllı insansın 👍Ben ön göremedim
Bu gün son arkadaşlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X