Şimdi Ara

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Trophy'leri alamıyorum.İlginç bir hata,HK PSN'den alınmış oyun,hesabımda oynuyorum ama trophy bildirimleri gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Arkadaşlar ben Trophy'leri alamıyorum.İlginç bir hata,HK PSN'den alınmış oyun,hesabımda oynuyorum ama trophy bildirimleri gelmiyor.

Doğrudur. oyunda bir sürü eksiklik var.
    Oyun hem firma değişimiyle hemde aceleye getirilmiş biraz.
    Single oynarken güzel ama;
    Story bölümü çok kısa sürüyor, Online bir arkadaşınızla ya da
    herhangi biriyle bağlanıp oynamak neredeyse imkansız gibi.
    Ana menüye hemen dönmezseniz..ortadaki ayları ve gezegenleri göremiyorsunuz
    oyun kendi içinde Lag yapıyor.
    LBP 1 ve 2'de microfonunuz acıkken karakter; siz konuşurken ağzını oynatıyordu
    bu özellik artık yok..yine online da (eğer ki bağlanabilirseniz )
    ekran görüntüsünü sola doğru çekiyor vede oynamak imkansız hale gelebiliyor.
    Ana ekranda kutunuzda daraltılmış..arkadaşlarınızla ancak kafalarınızı görebiliyorsunuz.
    Eee, böyle oluncada işin esprisi kaçıyor tabii
    Eğer LBP hayranı iseniz yinede oynuyorsunuz ama bir sürü sıkıntısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 4 Ocak 2015; 17:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blazek

quote:

Arkadaşlar ben Trophy'leri alamıyorum.İlginç bir hata,HK PSN'den alınmış oyun,hesabımda oynuyorum ama trophy bildirimleri gelmiyor.

Ana ekranda kutunuzda daraltılmış..arkadaşlarınızla ancak kafalarınızı görebiliyorsunuz.

Hocam LBP serisinin tüm oyunlarını severek oynadım,bundan da aynı şekide keyif aldım.Özellikle hikaye modunda en keyifli bölümler bu oyunda bence.Yeni 3 karakter de gayet keyifli olmuş.Özellikle oyuncuların bu karakterlerle yaptıkları bölümleri çok sevdim.LBP:Vita'dan sonra en sevdiğim LBP oyunu bu oldu ancak bahsettiğiniz sorunların hepsini ben de yaşadım.Umarım patchlerle vs. düzeltirler de sıkıntısız şekilde oynarız.Özellikle Online konusunda çok sınıfta kalmış oyun.Online Co-op oynamak imkansız gibi bir şey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blazek

quote:

Hocam LBP serisinin tüm oyunlarını severek oynadım,bundan da aynı şekide keyif aldım.Özellikle hikaye modunda en keyifli bölümler bu oyunda bence.Yeni 3 karakter de gayet keyifli olmuş.Özellikle oyuncuların bu karakterlerle yaptıkları bölümleri çok sevdim.LBP:Vita'dan sonra en sevdiğim LBP oyunu bu oldu ancak bahsettiğiniz sorunların hepsini ben de yaşadım.Umarım patchlerle vs. düzeltirler de sıkıntısız şekilde oynarız.Özellikle Online konusunda çok sınıfta kalmış oyun.Online Co-op oynamak imkansız gibi bir şey.

Oyunda bazı bölümler online girilerek, arkadaşınla birlikte yapabilmek için.
    Ama online beraber giremiyorsun.
    Oyun olarak mükemmel bir oyun ama online olarak fiyasko.
    Neden çıkartıyorsun ki bunu yapamıyorsan...? diye bir kimsede mi sormaz bunlara ?

• blazek kullanıcısına yanıt
    bende diyorum neden girmiyor.aldığım günden buyana deniyorum bir türlü coop yapamadım.single bölümlerin bazılarındada karakterler kayboluyor.acil güncelleme gerek ozaman.bu arada çuvalcep suya indir şeklinde bir trophy var bir türlü alamadım benim çuvalcep suya iner inmez patlıyor yüzmüyor.bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Hocam, bahsettiğiniz "çuvalcep suya indir" trophy si bildiğim kadarıyla level yaratma (create mode) da alınabilen bir trophy. Create mode da hızlıca alınabilecek buna benzer 9 tane trophy var. Aşağıdaki video dan inceleyebilirsiniz. Özellikle "çuvalcep suya indir" trophy si için yapılması gerekenler 2:44 de başlıyor. İyi oyunlar.

• US psn uzerinden bu oyunu alan var mi hic? Kendi sitesinde playstation menu dili ne ise onunla ayniolur yaziyor. Yani us psn ile alip TR dil destegi mevcut mu bunu ogrenmek istiyorum.
  • oyunu aldım 6 yaşınaki kızı moynayabilir inşallah (diğeri 3 yaşında ) birlikte oynamaya çalışacağım.

kendim bölüm yapmayı denesem başarabilir miyim ? zor mu ? online olmadan yaptığım bölümü oynayabiliyor muyum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

US psn uzerinden bu oyunu alan var mi hic? Kendi sitesinde playstation menu dili ne ise onunla ayniolur yaziyor. Yani us psn ile alip TR dil destegi mevcut mu bunu ogrenmek istiyorum.

Merhaba
    Us playstore dan aldım. Ps4 menüsü Türkçe ama oyun dili hala ingilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolardan gordugum kadari ile zaten cok elzem degilmis dil olayi.

http://gamedealdaily.com/playstation-4/little-big-planet-3-full-game-download/

Bu sitede 30dolara alinabiliyor. Simdi aldim hemen kod geldi. US psn olanlar icin sadece.
  • Oyunu Türkçe olarak arıyorum. Satmak isteyen haber verebilir.

• Arkadaşlar Selam,

Kutusuz promo olanların kutulu olanlardan farkı var mı ?
  • İçerik olarak fark yok sadece sonradan satmak istersen kutuluya göre daha düşüğe satmak durumunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

İçerik olarak fark yok sadece sonradan satmak istersen kutuluya göre daha düşüğe satmak durumunda kalırsın.

cevap için teşekkür ediyorum. satmak gibi bir niyetim yok. Bunun içinde kod olayı yoktur umarım değil mi ?
  • Yok oyunun içinden herhangi bir kod çıkmıyor zaten kutulu sürümdede online oynamak içinde aynı şekilde koda gerek yok.
  • şu oyuna adam gibi bir bölüm yapamadım az bir şey deneyim dedim yarım saat filan nevrim döndü ne koysam nasıl yapsam bilemedim, yetenek yok sanırım bende.. .

bu işin püf noktası var mı _ siz nasıl yapıyorsunuz bölüm kaç saat sürüyor acaba ? oyunun yarısındayım bu nedenle kullanılacak araç biraz az .
  • Little big planet 3 vatan bilgisayar da 29 tl kayseri mağazasından aldım dr den alamayan vatana bakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Profil durmadan siliniyor arkadaşlar neden olabilir acaba. Save dosyaları herşey duruyor. Ama oyuna sürekli stroy modunu oynamamış gibi baştan başlıyorum almış olduğum hiçbir şey durmuyor. Kendi kendine nasıl oluyor anlamadım böyle bir şey başına gelen var mı?

Arkadaslar bozuk profil problemini durmadan yasiyoruz. Asagidaki linktede benzer problemler yasayanlar var. Profili buluta yüklememiştim oradan alamiyorum, kurtarmanin başka bir yolu yok mu?

http://community.us.playstation.com/t5/LittleBigPlanet-Pod/Corrupt-Profile-error-LBP3-PS4/td-p/44751777/page/2

• Oyun şu an indirimde 24 dolar. Alınır mı sizce?

• banada lazım bu oyundan :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.