Şimdi Ara

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deneyeceğim hocam. Sağ olun.
  • LBP3 Oyun un 2. bölge pal olması türkçe olduğu anlamına mı geliyor?
    Kesin türkçe midir yani öle olunca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebrion

LBP3 Oyun un 2. bölge pal olması türkçe olduğu anlamına mı geliyor?

Kutusunum üzerinde türkçe yazılar varmı foto atabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promoymuş, türkçe olması lazım diyor ama satan kişi de bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

promoymuş, türkçe olması lazım diyor ama satan kişi de bilmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

promoymuş, türkçe olması lazım diyor ama satan kişi de bilmiyor

Promoysa büyük ihtimal türkçedir.interntten alıyorsan GETli sitelerden al.eve ürün gelsin dene sonra onayla

• oyunu oynayanlardan yorum alabilir miyiz?

ilk 2 oyuna göre pek iyi olmamış diyorlar, oynayanlar ne düşünüyor? alınacak bir oyun mu?
  • Bende bu hafta satın almayı düşünüyorum bakalım inşallah pişman olmayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

oyunu oynayanlardan yorum alabilir miyiz?

ilk 2 oyuna göre pek iyi olmamış diyorlar, oynayanlar ne düşünüyor? alınacak bir oyun mu?

Yav he he der geçerim.ilk olarak oyun 4 farklı özellikle karakter ve 16 katmanlı + oyun 1080p.alet çantan var çeşitli alet edavatların var.oyun çok canlı gozukuyor.dokunmatik kullanılmamıs bolumlerde tek eksiği o.nedeni de ps3e de çıkmış olması.vitadakindan sonra en interaktif lbp oyunu.eski oyunlardan satın aldığın kostumleri ucretsiz kullanman da cabası.

• Oyun çok eğlenceli yanınızda bi bayanla oynayabilceginiz nadir oyunlardan dışardan çocuk oyunu gibi görünse de çerezlik oyun verilen parayı sonuna kadar hak ediyor graikler ve müzikleri begendim

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    rusty19 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık yarım saat bakabildim ancak genel olarak güzel olduğunu söyleyebilirim. Yeni birkaç şey eklemişler, birden fazla ekipman taşıyabilmek için pocket(cep) ya da yeni eklenen bölüm içi farklı platformlar gibi. Yeni karakterler ile oynama fırsatım olmadı henüz ancak oyunun benim için önceki oyunlardan aşağı kalır yanı yok. PS4'de bölüm yaratma kısmında artık termometre yok yani sınırsız obje koyabiliyoruz bölümümüze, onun dışında bölüm içlerinde küçük videolar çekmemize izin veriyor daha sonra yarattığımız bölümde kullanabileceğimiz. Bahsettiğim küçük yeniliklerin ve yeni karakterlerin dışında büyük çapta bir değişiklik yok, daha çok lbp2'ye gelen yeni bir hikaye modu havasında oyun. Oyunu zaten media molecule değil sumo digital geliştirdi, çok fazla bir beklentim yoktu lbp sevdiğim için aldım ve pişman olmadım. Sumo dijital tahmin ettiğimin aksine başarılı bir iş çıkarmış. Oyuna ne kadar katkı sağladılar bu tartışılır ya da en azından kendi adıma bu konuda yorum yapabilmem için biraz daha oynamam lazım ancak hiçbir şekilde oyunu kötüleştirmemişler. Media molecule nasıl bir oyun yaratmışsa aynı oyunu yeni içeriklerle bize sunmuş sumo digital.

Kısacası little big planet seven herkesin oyunu almasını tavsiye ederim, pişman olmazsınız

@rusty19 kesinlikle katılıyorum hocam, muzikler grafikler harika. Oyunu ben de kız arkadaşım ile oynadım çok eğlendik, ikinci oyunu zaten birlikte bitirmiştik. Ne kadar çok kişi o kadar eğlenceli bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 23 Aralık 2014; 23:57:16 >

• LBP3 iyi bir oyun,
    siz arkadaşlara bir sorum olacak, LBP1 ve LBP2'den gelen karakterleri ve giysilerini
    PS4'e ve LBP3'e taşıyıp aktarabiliyor muyuz?
  • Oyun bir haftadır bende fırsat buldukça oynuyorum dün bu ayaklarımıza giydiğimiz itici nin olduğu bölümde kaldım bilen varmı acaba tam aşağı atlayıp kazıkların üstünde bir itici yükleyici var bir türlü tutmuyor o itici yükleyici digerleri çok rahat tutuyor

Blazek aktarabiliyorsun eğer aynı hesapla devam ediyorsan soruyor aktarılsınmı diye

• Bu arada lbp lbp 2 ve lbp karting oynamış biri olarak bu oyunu digerleri kadar sevmedim 1-2 kadar sarmadı beni oyun içinde bize olayları anlatan karakterler çok uzun konuşuyor ve nedense geç butonu çıkmıyor oyunda beni en çok sinir eden şeylerden biri bu oldu

• Beyler bu oyunun hiç bir serisini oynamadım. Lbp3 ü alsam anlamıyacağım şeyler olabilirmi? Oyunların birbiriyle bağlantısı varmı?
  • şu oyunda bölüm yapmayı daha önce bir iki kez denedim ama becerememiştim.
    bölüm yapmak çok mu zor bende mi sıkıntı var ?
    yaptığımız bölümleri online olmadan oynayamiyor muyuz bu arada ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Beyler bu oyunun hiç bir serisini oynamadım. Lbp3 ü alsam anlamıyacağım şeyler olabilirmi? Oyunların birbiriyle bağlantısı varmı?

1-2 ile bağlantısı yok hocam bunun senaryosu farklı. ama 1-2 yi oynayanlar kıyafetleri felan aktarabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Oyun bir haftadır bende fırsat buldukça oynuyorum dün bu ayaklarımıza giydiğimiz itici nin olduğu bölümde kaldım bilen varmı acaba tam aşağı atlayıp kazıkların üstünde bir itici yükleyici var bir türlü tutmuyor o itici yükleyici digerleri çok rahat tutuyor

Blazek aktarabiliyorsun eğer aynı hesapla devam ediyorsan soruyor aktarılsınmı diye

Teşekkür ederim, sonradan farkettim.
    Option -> Ayarlar menüsünden hem LBP1 hem LBP2 deki
    bütün herşeyi aktarabiliyorsunuz
  • Arkadaşlar bu oyun 2 kişi için ekranı bölerek mi oynuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar bu oyun 2 kişi için ekranı bölerek mi oynuyorsunuz ?

Hayır, ekran bölünmüyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.