Şimdi Ara

Little Big Planet 3 [PS4 ANA KONU] Türkçe Olarak Geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
3
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralexx42

Oyun bir haftadır bende fırsat buldukça oynuyorum dün bu ayaklarımıza giydiğimiz itici nin olduğu bölümde kaldım bilen varmı acaba tam aşağı atlayıp kazıkların üstünde bir itici yükleyici var bir türlü tutmuyor o itici yükleyici digerleri çok rahat tutuyor

Blazek aktarabiliyorsun eğer aynı hesapla devam ediyorsan soruyor aktarılsınmı diye

İticiyi o dediğiniz yerde etkinleştirmek için aniden yönü değiştirin,
    Bende aynı yerdeyim..böyle yapınca atlıyor..
    Buraya kadar oynamamıza rağmen hala %5 oynandı diyor..? anlayamadım vallahi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazek

quote:

Oyun bir haftadır bende fırsat buldukça oynuyorum dün bu ayaklarımıza giydiğimiz itici nin olduğu bölümde kaldım bilen varmı acaba tam aşağı atlayıp kazıkların üstünde bir itici yükleyici var bir türlü tutmuyor o itici yükleyici digerleri çok rahat tutuyor

Blazek aktarabiliyorsun eğer aynı hesapla devam ediyorsan soruyor aktarılsınmı diye

Tutucuya tam girecekken yön mü değiştireyim yani doğrumu anladım hocam

Benimki %40 gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 25 Aralık 2014; 9:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende satın aldım dün bugün elimde olacak bakalım nasılmış yorumlarımı paylaşırım...
  • En ucuz Türkçe olarak ne kadara alabiliriz oyunu şuan?
  • quote:

quote:

quote:

Benimki %40 gösteriyor

Birinci aşamada R1 ile hızı verdiniz..hız bitmek üzereyken tekrar yenileyici olan sarı halkanın bir yerlerine geliyor yaa..
    işte o anda r1 e tekrar basarken başparmağınızla da yönü değiştirin yukarı doğru.

Bende neden %5 acaba anlamadım bir yerleri filanmı kapalı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 25 Aralık 2014; 15:19:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki %40 gösteriyor

Birinci aşamada R1 ile hızı verdiniz..hız bitmek üzereyken tekrar yenileyici olan sarı halkanın bir yerlerine geliyor yaa..
    işte o anda r1 e tekrar basarken başparmağınızla da yönü değiştirin yukarı doğru.

Bende neden %5 acaba anlamadım bir yerleri filanmı kapalı acaba?

Olmuyor hocam bi türlü geçemiyorum orayı aynı oraya kadar bütün itici yüklenicileri rahatça tutuyorum onu tutamıyorum psn id nizi verebilirmisiniz

• shopto da kargo dahil 111 TL, oyun Türkçe dir değil mi? sonuçta bizim psn in altyapısı ingiltere. youtube da evli bir çift oynuyor bu oyunu ve onlara ingiltereden yollamışlar oyunu ve Türkçe çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayezid1907

shopto da kargo dahil 111 TL, oyun Türkçe dir değil mi? sonuçta bizim psn in altyapısı ingiltere. youtube da evli bir çift oynuyor bu oyunu ve onlara ingiltereden yollamışlar oyunu ve Türkçe çıkmış.

Eğer 2. bölge ise Türkçedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayezid1907

shopto da kargo dahil 111 TL, oyun Türkçe dir değil mi? sonuçta bizim psn in altyapısı ingiltere. youtube da evli bir çift oynuyor bu oyunu ve onlara ingiltereden yollamışlar oyunu ve Türkçe çıkmış.

Eğer 2. bölge ise Türkçedir.

iyide eksilemenin manası nedir?
  • Ben n11'den aldım 150 liraya 9 taksit...
  • Dün akşam biraz baktım bildiğimiz LBP işte tabi daha çok başlarındayım ama eğlencesinden ve ruhundan pek birşey kaybetmemiş dün psnde sorun olduğu için online olamadım ama beni asıl çeken online oynayabileceğim sınırsız bölüm sayısı o nedenle single senaryonun kısalığını pek dert etmedim.
  • Kesinlikle en zevkli Little Big Planet oyunu olmuş edinmeye çalışın derim...

• merhaba,

oyuna başlarken sackboy dışındaki karakterler nasıl değişiyor, control bölümünde diğer karakterleri seçtik, ama oyuna sackboy ile girdik, bilgi verebilirmisiniz.
    teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilse

merhaba,

oyuna başlarken sackboy dışındaki karakterler nasıl değişiyor, control bölümünde diğer karakterleri seçtik, ama oyuna sackboy ile girdik, bilgi verebilirmisiniz.
    teşekkürler,

Sizin karakteriniz herzaman sackboy,
    diğer karakterler her yerde oynayamaz, sadece lazım olan bölgelerde oynatabiliyorsunuz
    birde ara bölgelerde bazı materyalleri toplamak için filan.
  • blazek kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,
    " :) , yeni karakter neyi değiştirdi " diye soruyor insan :) ,
    oynanan yerleri biliyormusunuz,
  • quote:

teşekkürler,

Karakteri giysi ve topladığınız eşyalarla siz teşkil edebiliyorsunuz zaten.
    Evet, Oyunun hepsini oynadım, güzel bir oyun
    Arkadaşlarınızla birliktye daha da eğlenceli bir hal alıyor
  • Profil durmadan siliniyor arkadaşlar neden olabilir acaba. Save dosyaları herşey duruyor. Ama oyuna sürekli stroy modunu oynamamış gibi baştan başlıyorum almış olduğum hiçbir şey durmuyor. Kendi kendine nasıl oluyor anlamadım böyle bir şey başına gelen var mı?
  • quote:

quote:

teşekkürler,

Karakteri giysi ve topladığınız eşyalarla siz teşkil edebiliyorsunuz zaten.
    Evet, Oyunun hepsini oynadım, güzel bir oyun
    Arkadaşlarınızla birliktye daha da eğlenceli bir hal alıyor

7 yaşındaki kızım arkadaşları ile oynuyor, arada ben onlara katılıyorum, oyuna başlamadan en az 15 dk kılık/kıyafet işleri sürüyor :)
  • ilse kullanıcısına yanıt
    Bi yerde karakter değiştirme kapısı diye bişey var ormanlı bölümdü sanırım orda manuel değişim yapabiliyoruz ama onun haricinde varsayılan karakter sackboy her zaman. Oddsack ile oynamak çok zevkli yanlız baya hızlı...
  • almayi dusunen varsa little big planet 3 cift hak psn hesabi satiyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.