Şimdi Ara

Little Fighter (Bu kadar basit ve zevkli bir oyun daha yok!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: terese14

Ben Little Fighter 2 ve 2.5'in ustasıyım.Bandıt olup Firzen'i yenebiliyorum.Ama artist değilim.Kana yakın biriyimdir.Size birşeyler
    anlatayım.Oyuna girdiğinizde (Game Start'ı geç) ana sayfaya (Vs Mode, Battle Mode... olan yere) lf2.net yazın.Bütün karakterer
    açılsın.Guide'yi indirin bütün hareketler çıksın.Ama lf2.net yazdığınızda 2'yi yazarken üsttekini kullanın.Ben oyuna
    girdiğimde F7'ye basıyorum.Canlar fulleniyor, manalar doluyor ve bitmiyor.F8'e basınca her eşyadan 1 adet düşüyor.F9'a
    basınca bütün eşyalar yok oluyor.Size benden bu kadar.Daha verirsem şımarırsınız.Şaka şaka artist değilim.Saygılarımla
    Terese Bey!

Alıntı değildir!

Komedi yaw

• Paylaşım için teşekkürler.

Süper oyunmuş cidden. Çok sardı. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 14 Ocak 2009; 3:19:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

Bi kaç ss koyar mısınız

• Beyler elimizdeki silahı nasıl bırakıyoruz onun tuşunu bulamadım.

Ayrıca tırpan, beyzbol sopası gibi aletleri fırlatma olayı nasıl oluyor??

Lütfen yardım.

SS'ler benden olsun hadi:

Little Fighter (Bu kadar basit ve zevkli bir oyun daha yok!)

Little Fighter (Bu kadar basit ve zevkli bir oyun daha yok!)

• atelye dersinde programı hemen yazıp arkadaşla LF2 ye dalardık. 2 kişi story mode oynamak çok daha zevkli
  • Elindeki silahı bırakmak için zıplayın ve saldırı tuşuna basın.Zıplarken sağa veya sola hareket etmeyin o bırakmaz.Pek bırakmak degilde daha dogrusu atmak.İleriye dogru atarkende hızlı koşun(2 kere sağ/sol tuş)ve saldırı tuşuna basın o zaman fırlatır
    He ayrıca bunlar tırpan,beyzbol sopası,bıçak için geçerlidir beyzbol topu sadece saldırı tuşuna basınca fırlatılıyor,zaten sandık ve kaya ile zıplayamıyoruz oda malum sadece saldırı tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro_besiktaslı -- 15 Ocak 2009; 19:56:51 >
  • İndirelim bakalım nasılmış..
  • tamam teşekkür ederim micro_besiktaslı.

Beyler oyundaki favori karakterim şu anda Freeze. Ayrıca en iyi onla oynayabiliyorum şu anda.

Herkese şiddetle öneririm LF2'yi.
  • önemli deil Jansay

Benimde favori akrakterim davis ama LF2.5'te LF2 de pek fazla hareketi yo kullanmayı beceremiyorum.Zaten insan 2.5'a alışınca 2 biraz basit geliyor
  • Arkadaşlar hepinize yardımcı olması için yakın zamanda blog sayfama tüm karakterleri ve özel hareketlerini ekleyeceğim.

Ayrıca karakterlere özel kombolar da ekleyeceğim.(Malum kombo olmadan zevki çıkar mı :D)

Şimdilik yapım aşamasında. Yavaş yavaş ekliyorum...

iyi veya kötü eleştirilerinizi de eklerseniz sevinirim..

http://lf2master.blogspot.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madawac

Arkadaşlar hepinize yardımcı olması için yakın zamanda blog sayfama tüm karakterleri ve özel hareketlerini ekleyeceğim.

Ayrıca karakterlere özel kombolar da ekleyeceğim.(Malum kombo olmadan zevki çıkar mı :D)

Şimdilik yapım aşamasında. Yavaş yavaş ekliyorum...

iyi veya kötü eleştirilerinizi de eklerseniz sevinirim..

blog baktım arkadaşım eline emegine saglık güzel olmuş oyunuda baya önceleri oynamıştım şimdi tekrardan indirdim biraztakılayım

• Oyunla ilgili ilginç bazı kombolar.

Komboların hepsini görmek için Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 26 Mayıs 2009; 14:46:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

luis nasıl LUİS.ex e dönüşüo bilen varmı

Buyrun resimli anlatım.
    LuisEX'e Dönüşmek

quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

arkadaşlar kombolar nası yapılıo tuşları bi versenize (1 yıldır oynuyorum firen ile ama bütün tuşlara basınca güzel kombo yapıyo)

Kombolar ve adamların hareketleri resimli anlatım.
    Kontroller

quote:

Orjinalden alıntı: lfkolik2

kombolar firen ile fireezenin canları çeyrek civarlarında olsun birbirlerine doğru koştur olur ve luisde canı yine yanı ve ctrl shift enter de ve bir hile adam seçmeden önce lf2.net yaz bütün adamlar çıkar

Evet doğru.Canları %33'ün altında olunca birbirine koşturuyorsunuz. Resimli Anlatım için bakabilirsiniz.
    Firzen'e Dönüşmek

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

Bi kaç ss koyar mısınız

21 tane ss buyrun.
    Oyundan Görüntüler

Arkadaşlar ayrıca oyunla ilgili kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.
    Yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada Little Fighter 2'yi şiddetle tavsiye ediyorum

• bu oyunda çok ustayımdırher komboyu yapabiliyorum.louisEX de oluyorum ama firzen olmayı ilk kez öğrendim.favorilerim louisEX>dennis
    isteyen data dosyalarıyla oynayıp firzen,bat,julian'ı başka bir karakterle yer değiştirebilir.julian sarmıo ama.hemen kazanıosun:/
  • Sitedeki 10 temel karakter tamamlanmıştır. Yakın zamanda özel karakterler olan LuisEX,julian,Firzen vs. eklenecektir.
  • Zamanında çok oynamıştım. Güzel oyundur, öneririm herkese.
  • ben bunun naruto versiyonunu oynuyorum internette çok rahat bulabilirsiniz
  • çok güzel oyun favori karakterim Julian dır ama sadece hileyle oluyor
  • Arkadaşlar Bütün Karakterler tamamlanmıştır.(Özel karakterler de dahil. Julian,LuisEX,Firzen vs.)

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.