Şimdi Ara

Little Fighter (Bu kadar basit ve zevkli bir oyun daha yok!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Little fighter grafik olarak MÜTHİŞ olmasada oynarken çok zevkli. Özel vuruşları fln öğrendiğinizde tadından yenmiyor. Bir bilgisayardan arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir, botlarıda yanınıza alabilirsiniz....

Bu oyunu zamanında çok oynadım. Şimdi tesadüfen tekrar buldum ve çok sevindim. Sizlerlede paylaşmak istedim.

Little Fighter (Bu kadar basit ve zevkli bir oyun daha yok!)

12 mb.
    D O W N L O A D

• luis nasıl LUİS.ex e dönüşüo bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: América

luis nasıl LUİS.ex e dönüşüo bilen varmı
    bu oyunu biliyorum çok güzel hareketler fln güzel hatta adamların nasıl kılık değiştirdiklerini ve oyunun sifrelerini oyunun dosyalarını kurcalarsanız bulursunuz olmayan adamlar çıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

bu oyunu biliyorum çok güzel hareketler fln güzel hatta adamların nasıl kılık değiştirdiklerini ve oyunun sifrelerini oyunun dosyalarını kurcalarsanız bulursunuz olmayan adamlar çıkıyo.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kombolar nası yapılıo tuşları bi versenize (1 yıldır oynuyorum firen ile ama bütün tuşlara basınca güzel kombo yapıyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

arkadaşlar kombolar nası yapılıo tuşları bi versenize (1 yıldır oynuyorum firen ile ama bütün tuşlara basınca güzel kombo yapıyo)

Alıntıları Göster
    Bunun bir yardımcı programı vardı bütün karekterlerin hareketi yazıyordu o programı bulmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam

Bunun bir yardımcı programı vardı bütün karekterlerin hareketi yazıyordu o programı bulmayı deneyin.

Alıntıları Göster
    hayvan gibi bir oyun (combolar oyunun klasöründe notpad dosyası olarak yazıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

Alıntıları Göster
    tüm lfciler olarak bir konuda toplanalım dağınıklık olamsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_8431063/mpage_13/key_/tm.htm

ayrıca hamachide lf ağları kuruyorum.
    bir tane lf2 1.9c için bir tanede lf2.5 için. lütfen herkes oynamak istediği oyunun ağına girsin sürekli maçlar ve turnuvalar düzenlenecektir.(belkide ödüllü)

ağ adları :

lf1.9oyna şifre: 123

lf2.5oyna şifre: 123

• quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Alıntıları Göster
    kombolar firen ile fireezenin canları çeyrek civarlarında olsun birbirlerine doğru koştur olur ve luisde canı yine yanı ve ctrl shift enter de ve bir hile adam seçmeden önce lf2.net yaz bütün adamlar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: América

quote:

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

luizin canı sanırım %30 du evet %30 un altına dusunce defans+jump+attack yapıyosunuz zırhını falan kırıp donusuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neschume888

quote:

Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_

luizin canı sanırım %30 du evet %30 un altına dusunce defans+jump+attack yapıyosunuz zırhını falan kırıp donusuyo

Alıntıları Göster
    Rudolfla Henry en baba karakterlerdir millet yumrukla dalana kadar kaval çalış ok atıp işi bitiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börtü

Rudolfla Henry en baba karakterlerdir millet yumrukla dalana kadar kaval çalış ok atıp işi bitiriyorlar.

Alıntıları Göster
    Harika bir oyun.1-2 sene evvel fena sarmıştım bu oyuna.Fakat ne zamandır oynamıyorum.Oyundaki favori karakterim Freeze.Deep ve Henry de güzel...
    Hatırlattığınız iyi oldu, indireyim de bir nostalji yapayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

Harika bir oyun.1-2 sene evvel fena sarmıştım bu oyuna.Fakat ne zamandır oynamıyorum.Oyundaki favori karakterim Freeze.Deep ve Henry de güzel...
    Hatırlattığınız iyi oldu, indireyim de bir nostalji yapayım...

Alıntıları Göster
    deneyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

deneyelim bakalım

Alıntıları Göster
    hmm ilginç bir oyuna benziyor sonra denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PANZERGENERAL

hmm ilginç bir oyuna benziyor sonra denerim

Alıntıları Göster
    bende bi ara deli gibi oynuyordum bunu akıllara zarar combolar var. Tekrar yükleyip kasalım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFence

bende bi ara deli gibi oynuyordum bunu akıllara zarar combolar var. Tekrar yükleyip kasalım biraz.

Alıntıları Göster
    Henry seni çok özledim adamım kanki bi gelsin buraya dalacam ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: iselcenli

Henry seni çok özledim adamım kanki bi gelsin buraya dalacam ona

Alıntıları Göster
    Ben Little Fighter 2 ve 2.5'in ustasıyım.Bandıt olup Firzen'i yenebiliyorum.Ama artist değilim.Kana yakın biriyimdir.Size birşeyler
    anlatayım.Oyuna girdiğinizde (Game Start'ı geç) ana sayfaya (Vs Mode, Battle Mode... olan yere) lf2.net yazın.Bütün karakterer
    açılsın.Guide'yi indirin bütün hareketler çıksın.Ama lf2.net yazdığınızda 2'yi yazarken üsttekini kullanın.Ben oyuna
    girdiğimde F7'ye basıyorum.Canlar fulleniyor, manalar doluyor ve bitmiyor.F8'e basınca her eşyadan 1 adet düşüyor.F9'a
    basınca bütün eşyalar yok oluyor.Size benden bu kadar.Daha verirsem şımarırsınız.Şaka şaka artist değilim.Saygılarımla
    Terese Bey!

Alıntı değildir!

• quote:

Orijinalden alıntı: Crabeinmorn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

• quote:

Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

Alıntıları Göster
    Bende bu oyunu uzun bir süredir oynuyorum ve hastasıyım.Woody ile bir keresinde 3 tane Firzen yenmiştim.Ama hala hamachiyle ağlara bağlanıp oynamaayı beceremiyorum biri yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: terese14

Ben Little Fighter 2 ve 2.5'in ustasıyım.Bandıt olup Firzen'i yenebiliyorum.Ama artist değilim.Kana yakın biriyimdir.Size birşeyler
    anlatayım.Oyuna girdiğinizde (Game Start'ı geç) ana sayfaya (Vs Mode, Battle Mode... olan yere) lf2.net yazın.Bütün karakterer
    açılsın.Guide'yi indirin bütün hareketler çıksın.Ama lf2.net yazdığınızda 2'yi yazarken üsttekini kullanın.Ben oyuna
    girdiğimde F7'ye basıyorum.Canlar fulleniyor, manalar doluyor ve bitmiyor.F8'e basınca her eşyadan 1 adet düşüyor.F9'a
    basınca bütün eşyalar yok oluyor.Size benden bu kadar.Daha verirsem şımarırsınız.Şaka şaka artist değilim.Saygılarımla
    Terese Bey!

Alıntı değildir!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: terese14

Terese Bey!

Alıntı değildir!

Artistlikle sorunun var sanırsam

• Bi kaç ss koyar mısınız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.