Little fighter grafik olarak MÜTHİŞ olmasada oynarken çok zevkli. Özel vuruşları fln öğrendiğinizde tadından yenmiyor. Bir bilgisayardan arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir, botlarıda yanınıza alabilirsiniz....
Bu oyunu zamanında çok oynadım. Şimdi tesadüfen tekrar buldum ve çok sevindim. Sizlerlede paylaşmak istedim.
bu oyunu biliyorum çok güzel hareketler fln güzel hatta adamların nasıl kılık değiştirdiklerini ve oyunun sifrelerini oyunun dosyalarını kurcalarsanız bulursunuz olmayan adamlar çıkıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls
bu oyunu biliyorum çok güzel hareketler fln güzel hatta adamların nasıl kılık değiştirdiklerini ve oyunun sifrelerini oyunun dosyalarını kurcalarsanız bulursunuz olmayan adamlar çıkıyo.
Alıntıları Göster
arkadaşlar kombolar nası yapılıo tuşları bi versenize (1 yıldır oynuyorum firen ile ama bütün tuşlara basınca güzel kombo yapıyo)
quote:
Orijinalden alıntı: Mtntk
arkadaşlar kombolar nası yapılıo tuşları bi versenize (1 yıldır oynuyorum firen ile ama bütün tuşlara basınca güzel kombo yapıyo)
Alıntıları Göster
Bunun bir yardımcı programı vardı bütün karekterlerin hareketi yazıyordu o programı bulmayı deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: KedilereFisildayanAdam
Bunun bir yardımcı programı vardı bütün karekterlerin hareketi yazıyordu o programı bulmayı deneyin.
Alıntıları Göster
hayvan gibi bir oyun (combolar oyunun klasöründe notpad dosyası olarak yazıyor)
quote:
Orijinalden alıntı: Crabeinmorn
ayrıca hamachide lf ağları kuruyorum. bir tane lf2 1.9c için bir tanede lf2.5 için. lütfen herkes oynamak istediği oyunun ağına girsin sürekli maçlar ve turnuvalar düzenlenecektir.(belkide ödüllü)
ağ adları :
lf1.9oyna şifre: 123
lf2.5oyna şifre: 123
quote:
Orijinalden alıntı: Mtntk
Alıntıları Göster
kombolar firen ile fireezenin canları çeyrek civarlarında olsun birbirlerine doğru koştur olur ve luisde canı yine yanı ve ctrl shift enter de ve bir hile adam seçmeden önce lf2.net yaz bütün adamlar çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: América
luis nasıl LUİS.ex e dönüşüo bilen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_
luizin canı sanırım %30 du evet %30 un altına dusunce defans+jump+attack yapıyosunuz zırhını falan kırıp donusuyo
quote:
Orijinalden alıntı: Neschume888
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_
luizin canı sanırım %30 du evet %30 un altına dusunce defans+jump+attack yapıyosunuz zırhını falan kırıp donusuyo
Alıntıları Göster
Rudolfla Henry en baba karakterlerdir millet yumrukla dalana kadar kaval çalış ok atıp işi bitiriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Börtü
Rudolfla Henry en baba karakterlerdir millet yumrukla dalana kadar kaval çalış ok atıp işi bitiriyorlar.
Alıntıları Göster
Harika bir oyun.1-2 sene evvel fena sarmıştım bu oyuna.Fakat ne zamandır oynamıyorum.Oyundaki favori karakterim Freeze.Deep ve Henry de güzel... Hatırlattığınız iyi oldu, indireyim de bir nostalji yapayım...
quote:
Orijinalden alıntı: SVGA
Harika bir oyun.1-2 sene evvel fena sarmıştım bu oyuna.Fakat ne zamandır oynamıyorum.Oyundaki favori karakterim Freeze.Deep ve Henry de güzel... Hatırlattığınız iyi oldu, indireyim de bir nostalji yapayım...
Alıntıları Göster
deneyelim bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
deneyelim bakalım
Alıntıları Göster
hmm ilginç bir oyuna benziyor sonra denerim
quote:
Orijinalden alıntı: PANZERGENERAL
hmm ilginç bir oyuna benziyor sonra denerim
Alıntıları Göster
bende bi ara deli gibi oynuyordum bunu akıllara zarar combolar var. Tekrar yükleyip kasalım biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: NoFence
bende bi ara deli gibi oynuyordum bunu akıllara zarar combolar var. Tekrar yükleyip kasalım biraz.
Alıntıları Göster
Henry seni çok özledim adamım kanki bi gelsin buraya dalacam ona
quote:
Orijinalden alıntı: iselcenli
Henry seni çok özledim adamım kanki bi gelsin buraya dalacam ona
Alıntıları Göster
Ben Little Fighter 2 ve 2.5'in ustasıyım.Bandıt olup Firzen'i yenebiliyorum.Ama artist değilim.Kana yakın biriyimdir.Size birşeyler anlatayım.Oyuna girdiğinizde (Game Start'ı geç) ana sayfaya (Vs Mode, Battle Mode... olan yere) lf2.net yazın.Bütün karakterer açılsın.Guide'yi indirin bütün hareketler çıksın.Ama lf2.net yazdığınızda 2'yi yazarken üsttekini kullanın.Ben oyuna girdiğimde F7'ye basıyorum.Canlar fulleniyor, manalar doluyor ve bitmiyor.F8'e basınca her eşyadan 1 adet düşüyor.F9'a basınca bütün eşyalar yok oluyor.Size benden bu kadar.Daha verirsem şımarırsınız.Şaka şaka artist değilim.Saygılarımla Terese Bey!
Alıntı değildir!
quote:
Orijinalden alıntı: Crabeinmorn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Crabeinmorn
quote:
Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg
quote:
Orjinalden alıntı: Crabeinmorn
Alıntıları Göster
Bende bu oyunu uzun bir süredir oynuyorum ve hastasıyım.Woody ile bir keresinde 3 tane Firzen yenmiştim.Ama hala hamachiyle ağlara bağlanıp oynamaayı beceremiyorum biri yardımcı olursa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: terese14
Ben Little Fighter 2 ve 2.5'in ustasıyım.Bandıt olup Firzen'i yenebiliyorum.Ama artist değilim.Kana yakın biriyimdir.Size birşeyler anlatayım.Oyuna girdiğinizde (Game Start'ı geç) ana sayfaya (Vs Mode, Battle Mode... olan yere) lf2.net yazın.Bütün karakterer açılsın.Guide'yi indirin bütün hareketler çıksın.Ama lf2.net yazdığınızda 2'yi yazarken üsttekini kullanın.Ben oyuna girdiğimde F7'ye basıyorum.Canlar fulleniyor, manalar doluyor ve bitmiyor.F8'e basınca her eşyadan 1 adet düşüyor.F9'a basınca bütün eşyalar yok oluyor.Size benden bu kadar.Daha verirsem şımarırsınız.Şaka şaka artist değilim.Saygılarımla Terese Bey!
Alıntı değildir!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: terese14