< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Elinize sağlık hocam teşekkürler çeviri için.
-
Elinize sağlık.
-
Elinize sağlık
-
Switch için nasıl kurdunuz? "010097100EDD6000-romfs" klasörü şeklinde "Atmosphere-content" klasörüne attım çalışmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 23 Şubat 2021; 18:34:13 > -
Yamayı Switch üzerinde deneyen arkadaş klasörün ismini değiştirdiğinden bahsetmedi, direkt belirtilen klasöre attığını ve çalıştığını söyledi. Tabii yine sormak lazım, ben bu konulardan pek anlamıyorum. Yanlış anlamış olabilirim arkadaşı
-
Hocam öyle bir şey olamaz çünkü Switch yamalarında oyunun tittle IDsine göre klasör oluşturmak lazım. Yoksa oyun hiçbir şekilde klasörü görmez. Belki oyunun sürümü farklıdır ya da güncelleme almamış sürümüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum, mesajları tekrar kontrol ettim de aynen dosyayı attığını ve çalıştığını söylemiş. Olmadı ulaşmaya çalışayım, ona soralım.
-
Hocam nasıl yaptığınız ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
yamayı son sürüme uygun olarak tekrar uyarladım ve linki ilk sayfaya eklenecek, ayrıca bu linkten de https://dosya.co/g0lwe1smhzny/010097100EDD6000.zip.html indirebilirsiniz. Kurulum için; CFW'li switchlerde SD kart içinde titles klasörü nerede ise onun altına zip dosyası içindeki klasörü kopyalayın, konsolunuzu yeniden başlatın.
İyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 1 Mart 2021; 23:19:2 > -
Siteye Switch'e özel linkler ekledim, tekrardan teşekkür ederim @doganreis
-
Teşekkür ederim şimdi hemen denedim ve sıkıntısız şekilde Türkçe oldu. Bu şekilde uyarladığınız Switch yamaları varsa paylaşır mısınız?
-
505 çeviri ne oldu ?
-
Başka bir arkadaşla bir araya gelmeye karar verdik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinize sağlık
merhabalar elinize sağlık öncelikle, bugün sanırım oyunun .Enhanced Edition çıktı onun içinde yamanız geçerli olacak mı bir bilgi var mı
-
Merhaba, büyük ihtimalle Enhanced Edition'da çalışmaz. Eğer mümkünse Enhanced Edition'a uyarlamaya çalışır, buradan bilgilendirmesini yaparım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: womba
Merhaba, büyük ihtimalle Enhanced Edition'da çalışmaz. Eğer mümkünse Enhanced Edition'a uyarlamaya çalışır, buradan bilgilendirmesini yaparım.Çok teşekkürler beklemedeyiz 👍
quote:
Orijinalden alıntı: womba
Merhaba, büyük ihtimalle Enhanced Edition'da çalışmaz. Eğer mümkünse Enhanced Edition'a uyarlamaya çalışır, buradan bilgilendirmesini yaparım.ee versiyonuna olmadı ben denedim az önce uyarlanabilir umarım
-
Ben de çalışmayacağını düşünüyordum ama bana çalıştığını söyledi bugün bir arkadaşım. Emin misiniz çalışmadığından?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X