Şimdi Ara

Little Nightmares 2 Türkçe Yama (Switch ve PC) | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Switch için uyarlayan arkadaşa ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık hocam teşekkürler çeviri için.

• Elinize sağlık.

• Elinize sağlık

• Switch için nasıl kurdunuz? "010097100EDD6000-romfs" klasörü şeklinde "Atmosphere-content" klasörüne attım çalışmadı.

@doganreis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 23 Şubat 2021; 18:34:13 >
  • Yamayı Switch üzerinde deneyen arkadaş klasörün ismini değiştirdiğinden bahsetmedi, direkt belirtilen klasöre attığını ve çalıştığını söyledi. Tabii yine sormak lazım, ben bu konulardan pek anlamıyorum. Yanlış anlamış olabilirim arkadaşı

• womba W kullanıcısına yanıt

Hocam öyle bir şey olamaz çünkü Switch yamalarında oyunun tittle IDsine göre klasör oluşturmak lazım. Yoksa oyun hiçbir şekilde klasörü görmez. Belki oyunun sürümü farklıdır ya da güncelleme almamış sürümüdür.

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum, mesajları tekrar kontrol ettim de aynen dosyayı attığını ve çalıştığını söylemiş. Olmadı ulaşmaya çalışayım, ona soralım.

• doganreis kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl yaptığınız ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

• Hana-MicHi__ kullanıcısına yanıt

yamayı son sürüme uygun olarak tekrar uyarladım ve linki ilk sayfaya eklenecek, ayrıca bu linkten de https://dosya.co/g0lwe1smhzny/010097100EDD6000.zip.html indirebilirsiniz. Kurulum için; CFW'li switchlerde SD kart içinde titles klasörü nerede ise onun altına zip dosyası içindeki klasörü kopyalayın, konsolunuzu yeniden başlatın.

İyi oyunlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 1 Mart 2021; 23:19:2 >
  • Siteye Switch'e özel linkler ekledim, tekrardan teşekkür ederim @doganreis

• Teşekkür ederim şimdi hemen denedim ve sıkıntısız şekilde Türkçe oldu. Bu şekilde uyarladığınız Switch yamaları varsa paylaşır mısınız?

• 505 çeviri ne oldu ?

• alix1058 A kullanıcısına yanıt
    Başka bir arkadaşla bir araya gelmeye karar verdik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık

• merhabalar elinize sağlık öncelikle, bugün sanırım oyunun .Enhanced Edition çıktı onun içinde yamanız geçerli olacak mı bir bilgi var mı

• evohan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, büyük ihtimalle Enhanced Edition'da çalışmaz. Eğer mümkünse Enhanced Edition'a uyarlamaya çalışır, buradan bilgilendirmesini yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: womba

Merhaba, büyük ihtimalle Enhanced Edition'da çalışmaz. Eğer mümkünse Enhanced Edition'a uyarlamaya çalışır, buradan bilgilendirmesini yaparım.

Çok teşekkürler beklemedeyiz 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: womba

ee versiyonuna olmadı ben denedim az önce uyarlanabilir umarım

• evohan kullanıcısına yanıt
    Ben de çalışmayacağını düşünüyordum ama bana çalıştığını söyledi bugün bir arkadaşım. Emin misiniz çalışmadığından?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.