Şimdi Ara

LittleBigPlanet, MotorStorm ve Assassin’s Creed PSP'de... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

yanlız yukardaki motorstorm ss leri ps2 ye ait

psp versionu çok daha farklı olacaktır.

Yukarda video paylaşımı yapılmış gerçekten oyun akışı ve grafikleri tatmin etmekden bile üstün bi şekilde.

Bknz :http://www.gametrailers.com/player/45965.html?type=flv
  • PsP de bu grafikler hayal .. ... .... ...... ...... ....... ....... ......... .........
  • gran turismo mobile nezaman geliyor ondan hiç haber yok.
  • Evet artık bi Gran Turismo Mobile kaldı..

Müthiş Oyunlar Çıkıyor PSP'ye Ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

PsP de bu grafikler hayal .. ... .... ...... ...... ....... ....... ......... .........

Yorumun çok yanlış
    Çünkü yaklaşık 4 yıldır grafik yönünden çok kaliteli birsürü oyun çıktı PSP için.
    Oyunun bu yaz çıkarılması planlanıyo.
    Çıktığı zaman görücem ben seni.

Yeni nesil konsol sahipleri,oyunun sadece PS2 ve PSP ye çıkıcak olması pek hoşunuza gitmedi anlaşılan.

Dip Not: Ha eğer sen tutar da 180 dolarlık konsol ile 600 dolarlık konsolları karşılaştırırsan, aynı performansı göstermelerini beklersen onu bilemem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Şubat 2009; 23:59:11 >

• sole adam akilli bi oyun cikmayalida baya oldu acikcasi gowu defalarca bitirmekten gina geldi . tekken desen oda ayni isallah cikarda oynariz
  • benim 4.01 kırlmadan bunları nasıl oynuyacam yaa
  • şimdie kadar indirime girmiş fnr3 dışında hiç 0 oyun almamıştım ama sanırım bi ilk yapıcam hadi sony hadi kocum :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

quote:

PsP de bu grafikler hayal .. ... .... ...... ...... ....... ....... ......... .........

Yorumun çok yanlış
    Çünkü yaklaşık 4 yıldır grafik yönünden çok kaliteli birsürü oyun çıktı PSP için.
    Oyunun bu yaz çıkarılması planlanıyo.
    Çıktığı zaman görücem ben seni.

Yeni nesil konsol sahipleri,oyunun sadece PS2 ve PSP ye çıkıcak olması pek hoşunuza gitmedi anlaşılan.

Dip Not: Ha eğer sen tutar da 180 dolarlık konsol ile 600 dolarlık konsolları karşılaştırırsan, aynı performansı göstermelerini beklersen onu bilemem artık.

Yeni nesil konsollara sahip olanlar neden kötülesin pspyi ? ben kötüledimmi bu grafikde beklemeyin + bendede PsP var ama üstte gördüğün SS leri bekliyorsan daha epeyce bi süre beklersin.

• işte bu sony hele şükür psp sony nin aklına geldi bence bu oyunlarla psp nin satışları kesin hızlanır ama umarım grafikleri güzel yaparlar.inşallah hemen çıkarmak için oyunları uğraşmadan yapmazlar.
  • en çok littlebigplanete sevindim çok zevkli olacak o oyunu psp de oynamak
  • SÜPER WALLA BUU OYUNLAR PSP ALDIRIR
  • O motorstorm görüntüleri PSP de olmaz heveslenmeyin derim :)
  • Çok peşin konuşuyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 26 Şubat 2009; 19:11:34 >
  • ayrıca çeşitli kaynaklardaki haberlere göre
    Capcom firması PSP için yeni bir Monster Hunter oyunu çıkarmayı,
    İngiliz Climax firması ise Silent Hill serisinin ilk oyununu çeşitli düzenleme ve değişiklikler yaparak PSP ve Wii için yeniden çıkarmayı planlıyor.
  • quote:

zaten adamlar da gördükleri hayalin videosunu çekip koymuşlar.ne insanlar var allahım ya.
  • Arkadasım düzgün konus ne insanlar var demek ne demek.???Hiç bi oyun dünyasında rendelenmiş videolar görmedin onlarca oyun gördük böyle .. ps3 için olsun ps2 için olsun ..Ya Allah aşkına hiç mi utanmıyorsunuz 2. SS ile 5. SS Playstation 3 kalitesinde yapmayın lütfen ya ... Ben kötü grafik olur demiyorum aksine iyi grafik olur ama bukadarıda olmaz !
  • henüz ortada fol var fakat yumurta yok
    London Studio ve SCE yakında oyun hakkında daha fazla bilgi verecektir.
    bence artık oyun hakkında kendi kafanıza göre daha fazla asıp kesip birbirinize sataşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.