|
Lityum iyon batarya fiyatları tarihin en düşük seviyesinde
-
-
Bize ne faydası var onu anlamadım. Devlet senden alacağının 3 katınıda üzerine koyarak alıyor.
Bu haberler bu ülke için geçerli değil. Sevinilecek bir yanı yok dolar 50 tl yolunda vergilerde can sıkıcı faiz desene patlak olduk mu küba :))
-
Yani haklısın, Makarna üretim maliyeti azaldı deselerdi sevinirdin
-
elektrikli araç alırsanız faydasını görürsünüz, 160kw güç altındaki araçlarda ötv yüzde 10. üç katını almıyor.
haliyle avantajlı oluyor.
ama yok henüz erken deyip benzinli dizel araç alırsanız yüzde 80 ötv 18 kdv derken iki katını ödersiniz. üç katı için 2000 motor ve üzeri spor araçlar almanız lazım.
-
nmc ile lfp bataryalar arasındaki maliyet farkı da yüzde 20 ye kadar düşmüş. nmc maliyetleri de inmiş tesla gibi büyük üreticiler ucuz lfp ye yönelince!..
-
sen mevcut hükümetin Ev ve içten yanmalı arasında bu kadar büyük fark bırakacağına inanıyormusun. :)
-
ev kullanımını arttırıp cari açığı azaltmak, petrole verilen milyar dolarları azaltmak istiyorlarsa birkaç yıl daha destek vermeleri lazım. piyasada ev araç satışları diğerlerini geçtiği zaman yüzde 10 değil de 30 yapalım diye kademeli olarak yükseltilebilir.
farkı daha uzun yıllar bırakacağına inanıyorum yani, evet.
-
evine fazladan 3 5 makarna girse sevinmez misin ? Makarna fikrini çok düşünmüşsün israf yapmasan diyorum.
-
160kw araçlar 300-500 arası menzil sunuyor. Bu araçlar 5 yıl içinde menzil teknolojisinin çok gerisinde kalır çöp olur 2. eli de zarara satış yaptırır. İçten yanmalı araçlar şu haliyle daha avantajlı.
-
Makarna fikrini çok düşünmedim. herkesin dilinde. ilk defa duymuş gibi davranmışsın. evime 3-5 makarna fazladan girerse galiba sevinmem. tam tersine stokçuluk yapmış gibi kendimi kötü hissederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 21 Eylül 2024; 21:15:19 > -
Bence inanma daha geçen sene EQB almak için sıraya girdim araç 1.7M idi sonra araç gelmeden baktılar piyasayı çok bozacak bu fiyata mercedes sattırmayız deyip bir gecede vergi koydular Mercedes beni aradı ve araç fiyatımız 2.45M oldu hala ilgileniyormusunuz dedi bende yok kalsın dedim. Hikaye bu kadar:)
-
maazallah ucuzlarsa vatandaşa faydası dokunur.
Meraklanmayın devletimiz vergilerle aradaki farkı kapatır.
Aspilsanın 18650lerini takip ediyorum uzun süredir. Hep yukarı yönlü kıpırdıyor fiyatlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bize ne faydası var onu anlamadım. Devlet senden alacağının 3 katınıda üzerine koyarak alıyor.
Bu haberler bu ülke için geçerli değil. Sevinilecek bir yanı yok dolar 50 tl yolunda vergilerde can sıkıcı faiz desene patlak olduk mu küba :)) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X