Şimdi Ara

Lityum pil şarj devresi ile power bank (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır ucuz sarj kitleri var bunlardan temin edebilirsin internetten sana lazım olan bir tane ayarlı dc to dc step up devresi ve lityum pil şarj devresi bağlantıları çok basittir temin ettikten sonra yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar-cinar

merhaba arkadaşlar bende solar power bank yapmak istiyorum ama devreyi kuramadım yardımcı olurmusunuz
    güneş paneli pili dolduracak ve çıkışı sabit 5v 2a olacak şekilde şarj ünitesi tasarlamak istiyorum piller dolarken yeşil-kırmızı ışık devreli şarj devresi
    hazır satılan solar powerbank ların aynısı yapmak isitiyorum

hocam kusra bakma mesajını çok geç gördüm projeyi eğer yapmadıysan yardımcı olmak isterim?
  • Merhaba hocam çok sevinirim yardımızını bekliyorum yapacağım işlem basit güneş paneli pili pilde telefon şarjını dolduracak iki devre kullanmam lazım galiba

• merhabalar powerbankimin devresi yandi ve resimdeki dvreyi almak istiyorum. devreyi powerbank bataryama lehimlesem yine ayni kullanabilir miyim?

Lityum pil şarj devresi ile power bank

• quote:

Orijinalden alıntı: thedopeshow

merhabalar powerbankimin devresi yandi ve resimdeki dvreyi almak istiyorum. devreyi powerbank bataryama lehimlesem yine ayni kullanabilir miyim?

Lityum pil şarj devresi ile power bank

up bende de bu tarz bir powerbank devresi var acaba bunun ucuna 4lü aa yeniden şarj edilebilir pil yatağı taksam herhangi bir sorun olur mu ?

• Belki yardımcı olabilecek arkadaşlar olur...
    Şarjlı elektrik süpürgesine bir adet 18650 pil taktım..dolumu 4056 şarj devresiyle yapıyorum..

Yalnız şöyle bir sorunum var..süpürge çalışıyor fakat 1 dk sonra duruyor, biraz daha bekleyince tekrar çalışıyor ve yavaşlayarak tekrar durıyor..bu şekil devam ediyor..

Sanırım batarya içindeki güç anlık bittikçe motorda yavaşlayıp duruyor..
    Benim sabit bu aleti çalıştıracak nasıl bir devre almam gerekir..Resimlere ekliyorum şarjlının çıkış gücünü..

• Resimleri ekliyorum  Lityum pil şarj devresi ile power bank  Lityum pil şarj devresi ile power bank  Lityum pil şarj devresi ile power bank

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yani atıyorum aynı 3.7 voltajda veren bir devremi lazım?
    Nereden bulabilirim...

• Kullandığın pil ne pili bozuk gibi duruyor yada tam şarj olmuyor.
  • .
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Pil sağlamda aradaki powerbank devresi bozuk olabilir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.