Şimdi Ara

Live a giremiyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar internet falan herşey bağlı test connectionda bi sıkıntı yok ama live a giremiyorum şu anda.Xbox comdan da bağlanamıyorum bakım falan mı var nedir aceps başka böyle bi sorunla karşılaşan var mı?

• Sorun genel sanırım. Bazı arkadaşlarımda bağlanamıyor.
  • Bende giremiyorum.
  • şimdi tekrar test connection denedim service alert aldım
  • Ben de giremiyorum zaten Forum da bozuk
  • 1 saattir bağlanamıyorum bende. Service Alerts hatası çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 4 Eylül 2012; 14:28:41 >
  • Bende sabahtan beri kafayı yedim.Demekki sorun sadece bende değil.Ne Nat Type kaldı değiştirmediğim ne modem ayarı..
  • Bende xbox.com a giremedim.Büyük ihtimalle siteyi güncelleyecekler.Bakarsınız tamamen türkçe olur.
  • bende giremiyorum bu genel çünkü nedense sadece xboxa giremiyorum psn - pcden felan girebiliyorum
  • Live bakımda arkadaşlar,xbox.com'dada değişiklikler yapıyorlar akşama kadar erişim olmayabilir.
  • Keşke bu güncellemeyle birlikte migration seceneği gelse.
  • Migration resmi olarak TR live hizmete başladığında gelecektir,kasımdan önce beklemeyin.
  • genel sorundu , düzeldi. dünde vardı bi süre
  • LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir.

Bende de eski mesajlar silinmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir.

Bende de eski mesajlar silinmis

Sanırım kısa bir zamanda eski stabil haline döner.Herhangi bir oyuna girdiğimde,oyundan dashboarda döndüğümde LIVE'dan kopuyorum.Deli etti beni.
  • problem hala devam ediyor erişim yok
  • Sorun devam ediyor mu hala beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.