Şimdi Ara

Live battle olan pokemon oyunu var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgü®

Şu furkanı şu bölümde baltalamanız gerçekten çok komik . Adam yapmış bir işten anlıyor 0 dan oyun yapmış takdir edeceğinize çamur atıyorsunuz. Bizim türk milletinin huyudur zaten .

Kardan adam yaparsın 2 velet gelir ulan şuna bi tekme koyamda yıkılsın der sizin olayda aynen bu ...

Birini rezil edeceksen kendi icraatlerınla rezil edeceksin laflarınla değil...

Dn: craftı hiç oynamadım ...

Sen olan biten olurken burada yoktun sanırım. Olayları yakından yaşamadın. O yüzden sus bence çünkü ne olup bittiğini bilmiyorsun.
  • quote:

Şu furkanı şu bölümde baltalamanız gerçekten çok komik . Adam yapmış bir işten anlıyor 0 dan oyun yapmış takdir edeceğinize çamur atıyorsunuz. Bizim türk milletinin huyudur zaten .

Kardan adam yaparsın 2 velet gelir ulan şuna bi tekme koyamda yıkılsın der sizin olayda aynen bu ...

Her konuda geldi kendi reklamını yaptı.(Tamam reklam yapılır da CeFurkan işi abartıyordu.)
    Kendi oyunu kapanınca başkalarının oyunlarını Nintendo'ya verdi ve onlarında kapanmasını talep etti.
    Craft'ı denemişliğim var.Sıkılmıştım ancak bu emeğe saygısızlık anlamına gelmez.Ancak CuFurkan adlı kullanıcının antipatik tavırlar sergilemesi sebebiyle kendisinden pek hoşlanmıyorum.

• Pro belki reklamı abartmış olabilirdi ama yinede adamın oyunun kapanmasına sevinmek ve burda pvp içeren oyunları sorduğunda öyle denilmesi çok hoşta değildi bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Sen olan biten olurken burada yoktun sanırım. Olayları yakından yaşamadın. O yüzden sus bence çünkü ne olup bittiğini bilmiyorsun.

Merak etme mesaj atmıyoruz diye birşeylerden bir haber olduğumuz anlamını çıkarma . Adam yapıcak reklamını kıskançlık duygularınız yüzünden durmandan mesaj atıyorsunuz adamın aleyhine. Sende yap bir oyun sende yap reklamını . He senin elinde bir icraat yokmu ? o zaman sen sus bence ...

DN : Profilini kapatanlarıda pek kaale almam atacağın mesaja cevap gelmiycektir bundan sonra teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 9 Mayıs 2011; 23:47:36 >

• İçsavaşa dönmesini istemem ama ;

Daha önce Pokémon Craft oynadım başlarda cazipti ama ilgisini yitirdi benim için sonradan.
    Tamam efendim konu açarsın orada reklamını yaparsın.CeFurkan geliyordu diğer oyunların konularında reklamını yapıyordu , ilgisiz ilgisiz yerlerde durmadan reklam yapıyordu.Bu bölümdeki sayılı elit kişiler zaten Craft oynamıyorlardı.Emekleri gitti adamın tamam geçmiş olsun.Ama senin oyunun artık Pokémon oyunu olmaktan çıkmış.Bu bölüm Pokémon Oyuncuları bölümüdür.Pokémon hakkında oyun olsa tamam ama artık değil.Diğer Web Bazlı Oyunlar bölümü senin için ideal olacaktır.Burada Live Battle olan diğer Pokémon oyunları kat ve kat üstün durumda zaten.

Kıskançlık duygularına gelelim.Burada kendi adına konuşuyorum ve büyük ihtimalle Black Burn da benimle aynı fikirdedir.Bölümdeki çoğunluğun en son kıskanacağı kişi CeFurkan'dır.Biz de böyle kıskanma falan duyguları olmaz.Zaten burada söz ödülecek tek gerçek arkadaşlıktır.Ben ister PRO_BJK oyun yapsın ister 1 mesaj sayılı adam oyun yapsın.Biz onun oyununu oynarız ve yardım gerekliyse yardım ederiz.Dayanışma da önemli.Gerçekten burası bizim hayatımız sayılır ve ortalığı karıştıran insanlar hem bölümü mahvediyor hem de değerlerini azaltıyorlar.Burada dayanışma var ,arkadaşlık var.Post kasma sevdalılarına da verecek cevabımız var , reklam uğruna bölümü mahvedenlere de.Biz ölmedikçe burayı çöplerle dolduramazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

İçsavaşa dönmesini istemem ama ;

Daha önce Pokémon Craft oynadım başlarda cazipti ama ilgisini yitirdi benim için sonradan.
    Tamam efendim konu açarsın orada reklamını yaparsın.CeFurkan geliyordu diğer oyunların konularında reklamını yapıyordu , ilgisiz ilgisiz yerlerde durmadan reklam yapıyordu.Bu bölümdeki sayılı elit kişiler zaten Craft oynamıyorlardı.Emekleri gitti adamın tamam geçmiş olsun.Ama senin oyunun artık Pokémon oyunu olmaktan çıkmış.Bu bölüm Pokémon Oyuncuları bölümüdür.Pokémon hakkında oyun olsa tamam ama artık değil.Diğer Web Bazlı Oyunlar bölümü senin için ideal olacaktır.Burada Live Battle olan diğer Pokémon oyunları kat ve kat üstün durumda zaten.

Kıskançlık duygularına gelelim.Burada kendi adına konuşuyorum ve büyük ihtimalle Black Burn da benimle aynı fikirdedir.Bölümdeki çoğunluğun en son kıskanacağı kişi CeFurkan'dır.Biz de böyle kıskanma falan duyguları olmaz.Zaten burada söz ödülecek tek gerçek arkadaşlıktır.Ben ister PRO_BJK oyun yapsın ister 1 mesaj sayılı adam oyun yapsın.Biz onun oyununu oynarız ve yardım gerekliyse yardım ederiz.Dayanışma da önemli.Gerçekten burası bizim hayatımız sayılır ve ortalığı karıştıran insanlar hem bölümü mahvediyor hem de değerlerini azaltıyorlar.Burada dayanışma var ,arkadaşlık var.Post kasma sevdalılarına da verecek cevabımız var , reklam uğruna bölümü mahvedenlere de.Biz ölmedikçe burayı çöplerle dolduramazsınız.

Dostum olayı anlatmışsın. Ama yine de anlamak istemiyorlar.
    Cefurkan benim de burada kıskanacağım son kişidir. Oyun yapar tamam destek çıkarız ama o sadece kendi oyununu düşünüyor. Biz de ona engel olmadık burada reklamını yeterince yaptı herkes oyunun gördü zaten. Biz daha neye engel olabiliriz ki? O ise bizim oyunlarımızı kapattırdı bu konuyu da unutmamak gerekir. (Evet o kapattırdı. Nintendo zaten kapatacaktı diyorsanız yanılıyorsunuz.) Sen ise Cefurkan'dan duyduğun bilgilerle buraya gelmişsin. Burda ki asıl pokemon oyuncularının %99'u pokemon craft'ı sevmedi zaten. Ayrıca profilimizi gösterirsek cevap verecek misin?

• Aynen %1'de başka Türkçe pokémon oyunu olmadığı için.
  • Edit:Forumda hata var bu yüzden iki tane yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 10 Mayıs 2011; 21:56:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

İçsavaşa dönmesini istemem ama ;

Dostum olayı anlatmışsın. Ama yine de anlamak istemiyorlar.
    Cefurkan benim de burada kıskanacağım son kişidir. Oyun yapar tamam destek çıkarız ama o sadece kendi oyununu düşünüyor. Biz de ona engel olmadık burada reklamını yeterince yaptı herkes oyunun gördü zaten. Biz daha neye engel olabiliriz ki? O ise bizim oyunlarımızı kapattırdı bu konuyu da unutmamak gerekir. (Evet o kapattırdı. Nintendo zaten kapatacaktı diyorsanız yanılıyorsunuz.) Sen ise Cefurkan'dan duyduğun bilgilerle buraya gelmişsin. Burda ki asıl pokemon oyuncularının %99'u pokemon craft'ı sevmedi zaten. Ayrıca profilimizi gösterirsek cevap verecek misin?

Bizim oyunlarımız bölümünü anlamadım ?

• Bizim oynadığımız oyunları demek istedi.
  • Aslında hepsi duruyor onların bir kaçı hariç.
    Pwo yeniden açıldı.
    Pokemon Online BR yeniden açıldı hatta harita falan aynı.
    Bitek indigo açılmadı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Aslında hepsi duruyor onların bir kaçı hariç.
    Pwo yeniden açıldı.

Bir kaç ay oynayamadık ve oyunların gelişimleri durdu hatta oyunlar geriledi.
    Resmen bir darbe yapıldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Aslında hepsi duruyor onların bir kaçı hariç.
    Pwo yeniden açıldı.

Bir kaç ay oynayamadık ve oyunların gelişimleri durdu hatta oyunlar geriledi.
    Resmen bir darbe yapıldı.

/>

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.