Şimdi Ara

Live battle olan pokemon oyunu var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live battle olan pokemon oyunu var mı ?

tarayıcı tabanlı. varsa isimlerini alayım ve nasıl savaşılıyor bir zahmet.

• Pokemon Deluge

1-Savaşılacak kişinin nickini yazıyorsun.(Veya profiline giripte yollayabilirsin.)
    2-Karşı tarafa istek gönderiliyor.
    3-Kabul edince savaş başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 3 Mayıs 2011; 3:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Pokemon Deluge

1-Savaşılacak kişinin nickini yazıyorsun.(Veya profiline giripte yollayabilirsin.)
    2-Karşı tarafa istek gönderiliyor.
    3-Kabul edince savaş başlıyor.

yarın bir bakayım bakalım nasıl yapmışlar. başka yok mu ?
  • Benim bildigim bu var.
  • bitek deluge var galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

Şikayet mi edeceksin?
  • indigoda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak100000

indigoda var

Indigo'yu kapattırdı zaten.Onu geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Şikayet mi edeceksin?

Bunu yazmak için girmiştim.
    Beyler sazan mısınız söylemeyin ya kendisi bulsun kapattıracak oyun arıyor.
  • Furkan yinemi kapandı oyunun?Acısını çıkarmak yani şikayet etmek için yeni oyunmu arıyorsun
  • olm cinsmisiniz

ne kapattırması. ben yakında live battle ile beraber aciyorum. rakiplerime bakacam.

o avukat ancak benimkini kapattırdı. diğerleri devam ediyor
  • quote:

olm cinsmisiniz

ne kapattırması. ben yakında live battle ile beraber aciyorum. rakiplerime bakacam.

o avukat ancak benimkini kapattırdı. diğerleri devam ediyor

Çok iyi oldu çokta iyi oldu tamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Furkan yinemi kapandı oyunun?Acısını çıkarmak yani şikayet etmek için yeni oyunmu arıyorsun

Milletle dalga geçmeye çalışmada git ortaokulunu bitir.
  • Şu Pokemon Oyunlarına Olan İlginiz Beni Her Zaman Hayran Bırakmıştır Gercekten (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray13

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Furkan yinemi kapandı oyunun?Acısını çıkarmak yani şikayet etmek için yeni oyunmu arıyorsun

Milletle dalga geçmeye çalışmada git ortaokulunu bitir.

Şuan dalga geçmiyor doğruyu söylüyor. Sen forumda olup bitenleri kaçırdın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Şuan dalga geçmiyor doğruyu söylüyor. Sen forumda olup bitenleri kaçırdın sanırım

Eğer şikayet etmek isteseydi google pokemon yazardı alayını şikayet ederdi
  • quote:

quote:

Aynen guray da işte burdaki kullanıcıları bilmezsin sen.

Ayrıca Beyler adam pokemoncraftı canavar oyununa döndürmüş ve sizden yardım istemiş PVP olan ve indigo farklı domainle tekrar açıldıydı google a pokemon indigo yazarsanız çıkar ve furkan neden şikayet etmek için sorsun size bir düşünün ? googlea yazsa cefurkan online pokemon games diye sürüsüne bereket çıkar ve geçenlerde burada bir liste yayınlamıştı bu oyunların çoğunu siz bile bilmiyordunuz

• quote:

quote:

Aynen guray da işte burdaki kullanıcıları bilmezsin sen.

Ayrıca Beyler adam pokemoncraftı canavar oyununa döndürmüş ve sizden yardım istemiş PVP olan oyunları görmek incelemek için ve ayrıca indigo farklı domainle tekrar açıldıydı google a pokemon indigo yazarsanız çıkar ve furkan neden şikayet etmek için sorsun size bir düşünün ? googlea yazsa cefurkan online pokemon games diye sürüsüne bereket çıkar ve geçenlerde burada bir liste yayınlamıştı bu oyunların çoğunu siz bile bilmiyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 8 Mayıs 2011; 22:15:23 >

• Şu furkanı şu bölümde baltalamanız gerçekten çok komik . Adam yapmış bir işten anlıyor 0 dan oyun yapmış takdir edeceğinize çamur atıyorsunuz. Bizim türk milletinin huyudur zaten .

Kardan adam yaparsın 2 velet gelir ulan şuna bi tekme koyamda yıkılsın der sizin olayda aynen bu ...

Birini rezil edeceksen kendi icraatlerınla rezil edeceksin laflarınla değil...

Dn: craftı hiç oynamadım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Şu furkanı şu bölümde baltalamanız gerçekten çok komik . Adam yapmış bir işten anlıyor 0 dan oyun yapmış takdir edeceğinize çamur atıyorsunuz. Bizim türk milletinin huyudur zaten .

Kardan adam yaparsın 2 velet gelir ulan şuna bi tekme koyamda yıkılsın der sizin olayda aynen bu ...

Birini rezil edeceksen kendi icraatlerınla rezil edeceksin laflarınla değil...

Dn: craftı hiç oynamadım ...

Vallahi ya kardeşim işte ben bu yüzden burdakilerin çoğuna gıcığım yahuv birde birtanesi arkadaşını sazanlıkla suçlamış asıl kendisi yapıyorda haberi yok ve ayrıca zaten bizim insanların huyudur meyve veren ağaç taşlanır demiş atalarımız boşa dememiş bu lafı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.