bu dediklerinize gerek yok messenger 8.5 ana ekranında aşagıda live ID için kaydol yazan yere tıklarsanız live.com alırsınız. bu kadar basit
Arkadaş o yerden alınca windowslive şeklinde oluyor
Bende 2 tane aldım ismim yanınada plakamı ekledim hotmaildende, msn adreslerinden de alamamıştım,
hayır,oluyor, sabahtan beri 7 tane .....@live.com adresi aldım. yalnız messenger 8.5 olacak.
İyi de benimkide 8.5 gerçi beta sürümü ama yani farkedermiki
quote:
Orjinalden alıntı: guvenos
bu dediklerinize gerek yok messenger 8.5 ana ekranında aşagıda live ID için kaydol yazan yere tıklarsanız live.com alırsınız. bu kadar basit
Senin yöntemide yukarıya ekledim teşekkür ederiz
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
quote:
Orjinalden alıntı: guvenos
Senin yöntemide yukarıya ekledim teşekkür ederiz
teşekkür bizden. senin emeğin çok. Emeğe saygı. Ben de senin yöntemi uygulayarak aldım 1 tane. hemen ardından LİVE 8.5 yükledim. hemen sonra da tesadüfen o meseleyi öğrendim.
up
Teşekkürler !
ßende @live.com uzantılı bir mail adresine sahibim !
evet bende aldım
Biraz saçma ama ben abartıp 20 tane filan aldım. Artık ne işe yarar bilmem. Arkadaşlara satarım herhalde
live'siz kimse kalmasın
topic hortlamış olcak ama bende bugun sonunda live.com uzantılı maillerime kavuştum emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim
Emeqine Sağlık !!
teşekkürler bende aliim bi tane
bu live.com ingilizce bende türkçe yapamıyo muyuz?
quote:
Orjinalden alıntı: Sendromrap
bu live.com ingilizce bende türkçe yapamıyo muyuz?
mailine gir optiona gir langueces'e gir turkçeyi seç
Bir up yapalım
okuyanlar up yaparsa herkes görür
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
Bir up yapalım
hort
Mustafa'cım.. !
TeşekkürLer YararLı Konu
quote:
Orjinalden alıntı: ALi
Mustafa'cım.. !