hocam satırlar pist isimleri,sütunlar ise araç isimleri ama sen bunlarla hiç uğraşma all setups a tıkla tüm setupları tek klasörde indirirsin,siyahlarla uğraşma hiç gerek yok.
oyun içinde nereye atacağınıda söylerdim ama işteyim lfs oyunu yok bilgisayarda.setupların uzantılarından (set) hangi klasöre atman gerektiğini bulursun zaten.
oyun içindende seçtiğin otomobilin tüm pistlere ait setupları otomatik olarak geliyor.sadece hangi pistte yarışacaksan o piste ait setuplardan birini seçiyorsun o kadar.pistlerin kısaltılmış isimlerini ezberle karıştırma
D/lfs2/data/setups burada *.set dosyaları vardı silip indirdirilenleri yapıştırdım
---sadece hangi pistte yarışacaksan o piste ait setuplardan birini seçiyorsun o kadar---
demişsin oyunda setup neresinden seçiliyoru burayı anlayamadım
Dandik direksiyonla bile müptelası olduğum bir oyundu. Hatta direksiyonumun gaz pedalı koptuydu gaz ve freni simitteki tuşlardan vererek oynuyordum En son direksiyonun 0 nokta ayarı kayınca bırakmıştım
LFS bana göre araba oyunlarından en gerçekci olanı ve bunu 3 kişinin yapmasıda cabası.
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
hocam satırlar pist isimleri,sütunlar ise araç isimleri ama sen bunlarla hiç uğraşma all setups a tıkla tüm setupları tek klasörde indirirsin,siyahlarla uğraşma hiç gerek yok.
oyun içinde nereye atacağınıda söylerdim ama işteyim lfs oyunu yok bilgisayarda.setupların uzantılarından (set) hangi klasöre atman gerektiğini bulursun zaten.
oyun içindende seçtiğin otomobilin tüm pistlere ait setupları otomatik olarak geliyor.sadece hangi pistte yarışacaksan o piste ait setuplardan birini seçiyorsun o kadar.pistlerin kısaltılmış isimlerini ezberle karıştırma
D/lfs2/data/setups burada *.set dosyaları vardı silip indirdirilenleri yapıştırdım
---sadece hangi pistte yarışacaksan o piste ait setuplardan birini seçiyorsun o kadar---
demişsin oyunda setup neresinden seçiliyoru burayı anlayamadım
hocam verdiğin ss seçenekler yani oyunun geneli ile ilgili ayarlar.
anamenüden tek kişilik oyuna girince pist ve otomobil seçeneği var oradan araç ve pisti seçiyorsun.aracı seçince zaten sağ tarafta setupları göreceksin.hangi pisti seçtiysen onun kısaltılmış adını bul okeyle tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: galganus12
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
hangi direksiyonla oynanıyor? her halde snopy falan dandik kalır
Snopy gibi direksiyonlarla da oynanır ama tam verim ve zevk alınamaz herhalde.En az logitech momo şart bu tarz oyunlar için.
LOGITECH MOMO RACING FORCE DİREKSİYON (963282) KDV Dahil: 273,05 TL tuzluymuş biraz
hocam sen şurayı diyorsun galiba tamam okla gösterdiğim yer daha önce hiç dikkatimi çekmemişti pekiya demo online oynanan blackwood pistinin isminin kısaltılmışı nedir okla gösterdiğim yerde tıklayayım
online oynansaydı demoyu indirip operasyon yapardım(anladınız) ama yokmuş
Operasyon yapmadan demo oyunda ve demo serverlardada oynayabilirsiniz. Demo olmasına rağmen inanılmaz online kefyfi var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MiC_CheCK
Operasyon yapmadan demo oyunda ve demo serverlardada oynayabilirsiniz. Demo olmasına rağmen inanılmaz online kefyfi var
İlaçlama yapmak lazım,demoda tek pist açık diye biliyorum.
Evet pist ve araç seçenekleri baya kısıtlı ancak yinede online oyunda çok eğlenceli oluyor onu demiştim
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
hocam sen şurayı diyorsun galiba tamam okla gösterdiğim yer daha önce hiç dikkatimi çekmemişti pekiya demo online oynanan blackwood pistinin isminin kısaltılmışı nedir okla gösterdiğim yerde tıklayayım
kısatılmışı BL dir hocam basit.her pistin kısaltılmışı kendi harflerinin başıdır...
1. oyunu oynamıştım. Başarılı bir simulasyondur.
quote:
quote:
quote:
hangi direksiyonla oynanıyor? her halde snopy falan dandik kalır
Snopy gibi direksiyonlarla da oynanır ama tam verim ve zevk alınamaz herhalde.En az logitech momo şart bu tarz oyunlar için.
LOGITECH MOMO RACING FORCE DİREKSİYON (963282) KDV Dahil: 273,05 TL tuzluymuş biraz
Ovvv ben Ekim de almıştım 150 TLydi.
en üstteki direksiyon ayarları her model için aynıdır,buna olurmu şuna olurmu diye sormayın,aynısını uygulayın mutlaka olur...
arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var kafayı yicem... logitech DFP direksiyonum var başka dandik bi direksiyonun pedallarından birini debriyaj yaptım,ayrıca vites olayını da logitech wingman force 3d ile çözdüm. tabi ffshifter programı kullanarak. ama lfs de şöle bi problemle karşılaşıyorum. vites ayarlarını yaptım seceneklerden debriyaj da tamam oyuna giriyorum turbo olmayan düz bi araba alıyorum gayet güzel çalışıyor vites debriyaj. ama yarışlarda fxo gtr kullanıyorum ve onu aldığım zaman vites çalışmıyor. sadece fxo gtr da değil hiçbir gtr modelinde çalışmıyor..nedeni nedir acaba ???
quote:
Orjinalden alıntı: djgroove
arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var kafayı yicem... logitech DFP direksiyonum var başka dandik bi direksiyonun pedallarından birini debriyaj yaptım,ayrıca vites olayını da logitech wingman force 3d ile çözdüm. tabi ffshifter programı kullanarak. ama lfs de şöle bi problemle karşılaşıyorum. vites ayarlarını yaptım seceneklerden debriyaj da tamam oyuna giriyorum turbo olmayan düz bi araba alıyorum gayet güzel çalışıyor vites debriyaj. ama yarışlarda fxo gtr kullanıyorum ve onu aldığım zaman vites çalışmıyor. sadece fxo gtr da değil hiçbir gtr modelinde çalışmıyor..nedeni nedir acaba ???
fxo gtr'i sectiginizde otomobilin ozelliklerine bakarsaniz devir kesicili sirali sanziman yazdigini gorursunuz, bu da demektir ki bu aracta duz vites bulunmamakta, vites degisimlerini sirali sekilde hangi tuslara atadiysaniz asagi ve yukari seklinde yapmaniz gerekmekte.
quote:
Orjinalden alıntı: diabolus79
quote:
fxo gtr'i sectiginizde otomobilin ozelliklerine bakarsaniz devir kesicili sirali sanziman yazdigini gorursunuz, bu da demektir ki bu aracta duz vites bulunmamakta, vites degisimlerini sirali sekilde hangi tuslara atadiysaniz asagi ve yukari seklinde yapmaniz gerekmekte.
anladım teşekkür ederim demek bende bi sorun yok çok saol tekrar..
quote:
dfp de vites yokmuki hocam yeniden vites ekleme işine girdin?
bu teknik olaylardan anlıyorsun sanırım bir soru sorayım.benim momonun fren potansiyometresi bozuk.çakma bir potansiyometre buldum ama her bilgisayarı kapatıp açtığımda,yazılımı kaldırıp tekrar yükleyip fren pedalını açıp potansiyometreyi ayarlamam gerekiyor,yoksa bilgisayar yada yazılım potansiyometreyi görmüyor.bunun bir çaresi varmıdır yada bu potansiyometre denen meretin uygun olanını nereden buluruz?
oyun fulldur ama 3 araç ve 1 pist açık durumdadır yani demodur.diğer araç ve pistleri açmak yani full oynamak için satın almanız veya başka bir şey yapmanız gerekiyor anladınız siz onu
online oynamak için hiç bir sey kar etmiyor onuda belirteyim oyunu satın almaya mecbursunuz.demo serverlerde takılabilirsiniz ama tek pistte dön dön nereye kadar.
yukarıdaki iki linkte forum ve setup ayarları falan var.
aşağıda bulunan iki resmi dikkatlice inceleyin,aynen uygularsanız direksiyon ayarlarınız tamam olacaktır.
denetim masasında oyun kumandalarında direksiyonu bulup settingten solda en üstteki kutucuktaki işareti kaldırın gaz fren birbirinden bağımsız çalışacaktır.
Arkadasim G25 le gosterdigin ve anlattigin aynen ayarlari yaptim fakat gaza basiyorum araba gitmiyor bi turlu olmadi yani acaba nerde yanli,s yapmis olabilirim?
@metaldeth
logitech profiler kullanıyorsan eğer, orada game settings gibisinden bir ayar olacak. oraya gir. orada combined pedals gibi bir seçenek işaretli ise onu kaldır. sonra oyuna gir. seçeneklerde gaz pedal yazan yerde birleşik ve ayrı yazar. ayrı yazanı seç. sonra kalibrasyondan gaz ve fren pedallarını ayarla. ben de zorlanmıştım deneme yanılma yoluyla yaptım.
verdiğim ssleri ve yazdıklarımı aynen uygulayınca olmaması mümkün değil.buna rağmen olmuyorsa güncel driveri tekrar kurun...