Şimdi Ara

LİVE FOR SPEED 2 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
97.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BuCoCuqComb0CoLiq

casper twin turbo supreme bunu kullanıyorum
    resimdeki ayarları yapıyorum oyuna girince
    direksiyon hareket ediyor ama gaz ve fren bastıımda araba hareket felan etmiyor öylece kalıyor
    yardımcı olacak var mı

o direksiyonun driveri falan varmi pc ye tanit.sonra d.masasi oyun kollari na gir direksiyona kalibrasyon yap.
  • arkadaşlar ben bir piranha lotus pc direksiyon aldım ama lfs ve gta direksiyon ayarları olmuyor pedallar ile el frenini görmüyor yardım
  • Oyun W7 de full olarak çalışmıyordu,eczaneye uğradım ilaç geldimi diye,yeni ilaç gelmiş

Son sürüm ilaca bağışıklık kazandığından işlemiyor,ilaç bir önceki z sürümünde ise derde dava oluyor

• direksiyon takılıyken oyunu kapatıp aç olur
  • görüntülere bakılırsa güzel oyuna benziyor , hic oynamadım nasıl bi oyun ?
  • nfs yi birakma sebebi bi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun son çıkan versiyonu lfs 2 mi ? Daha yenisi falan çıkmadımı ? Bende güzel bi drift yapabileceğim oyun arıyordum bunu buldum. Direksiyonum g25 , umarım zevk alırım. Birde oyun win 7 de çalışıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Oyunun son çıkan versiyonu lfs 2 mi ? Daha yenisi falan çıkmadımı ? Bende güzel bi drift yapabileceğim oyun arıyordum bunu buldum. Direksiyonum g25 , umarım zevk alırım. Birde oyun win 7 de çalışıyormu ?

S2 lisansı satıyorum 50 liraya. Şuanki fiyatı 70 lira. Almak istersen pm atman yeterli.
  • kardesim bende tek kişilik oyna deyince oyuna baslamıyo ne yapmam gerekiyo acill destekk
  • SniggaS kullanıcısına yanıt
    ben 7 aydır oynuyorum arkadaşın dediği gibi NFS yi bıraktım LFS ONLINE oynuyorum drift konusunda iyiyim
  • Yalnız dfgt ile tam uyumlu çalışıyor, dfgt ile oynanabilecek en iyi oyunlardan biri.
  • konu hortt...

gaza tıklayıp gez pedalına basıyorum ama algılamıyor..
  • sayenizde live for speed oyununu indirdim oynuyorum Allah razı olsun demistim ama calismadi benim gibi arayan arkadaslar varsa buradan indirebilirlerwww.indirson.com/live-for-speed-indir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşkiya bekit -- 28 Ocak 2018; 22:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.