Şimdi Ara

Live Gamer Portable Capture Card ile İlgili Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada anlaşılacağı üzere aşağıdaki linktteki cihazı almayı düşünüyorum. Fakat ben bunu oyun konsollarından kayıt için kullanmayacağım. Benim kullanım amacı HD uydu alıcımın arkasındaki HDMI'a bağlayıp kayıt yapacağım. Bu şekilde bu cihaz kullanılabiliyor mu? Yoksa sadece bu cihaz sadece oyun konsollarında mı çalışıyor. Bu cihazdan olan arkadaşlar var ise deneyip buraya cevap şeklinde yazabilirler mi. Bildiğiniz üzere cihaz çok pahalı. Aldığımız zaman elimizde kalmasın. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

VipMerkezi.Net

http://gamerzone.avermedia.com//game_capture/live_gamer_portable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_oem -- 8 Aralık 2014; 9:04:16 >

• AVerMedia LGP Lite GL3100 Usb Capture Kayıt Kartı

Yukarıdaki kartı sipariş ettim. Şuan kargo da maalesef anlayan olmadı. Sırf denemek için 300 TL verdim. Geldiğinde deneyip burada sonucu yazacağım. Bu bilgiyi de arayan olursa yardımcı olmuş oluruz.
  • Evet kart elime ulaştı. Sorunsuz tv den görüntü alabiliyorum. Mükemmel bir cihaz. HD görüntü kusursuz. En güzel özelliği elektirik prizinden güce ihtiyacı yok. USB den beslenebiliyor. Avermedia recentral programı ile oldukça kullanışlı. 25 fps kayıt alınabiliyor.

Kartta HDCP çipi mevcut, fakat yazılımsal olarak HDCP korumalı görüntüleri kayıt etmeye izin vermiyor, sadece görüntüyü ve sesi izleyebiliyorsun. Sanırım yazılımda crack yapılırsa o sorun da aşılabilir.

Son görüşüm olarak mükemmel bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.