Şimdi Ara

Live ile oyun yükleme işlemi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Xbox da yeniyim. Hala çözemedim bu cihazı. Puan aldım yükledim.Ama oyun nasıl indiriliyor,puanla nasıl oyun satın alınıyor çözemedim. Fifa 11 almak istiyorum ama bir türlü alma seçeneği olan ekrana ulaşamıyorum. Ben mi bir yerde ata yapıyorum yoksa zaten böyle bir download özelliği yokta sadece cd'sini almak gerekiyor ve ben bilmiyormuyum?
    Yardımlarınızı rica ediyorum.

• fifa 11 in downloadı var mı bilmiyorum ama çoğu oyunun var,gamemarket tan indireceğin oyunu bul sonra download kısmında puan ile indirmek için X tuşuna bas sonra indir.
  • Marketplace-Games on Demand

Yalnız,her oyun yoktur
  • bluelabel
    TEŞEKKÜR EDERİM. Çok yardımcı oldun. Location bilgisini nasıl değiştirebileceğimi biliyorsanız, yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım ben ülke tercihini yanlış yapmışım. "This offer is not valid in your region, or it has expired." şeklinde bir uyarı aluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syergin -- 6 Temmuz 2011; 19:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syergin

bluelabel
    TEŞEKKÜR EDERİM. Çok yardımcı oldun. Location bilgisini nasıl değiştirebileceğimi biliyorsanız, yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım ben ülke tercihini yanlış yapmışım. "This offer is not valid in your region, or it has expired." şeklinde bir uyarı aluyorum.

Location sorununu çözmek biraz zahmetli hocam,ben uğraşmadım mesela:)Uğraşmak istersen linkini verdiğim konuyu inceleyebilirsin

http://resim.donanimhaber.com/m_29344361/tm.htm

• Çoğu oyun Games On Demand'da vardır ama son güncel oyunlardan bazıları malesef yok. Hoşuna gideni alırsın işte. Location sorunu veren oyunlar için ise VPN yöntemini kullanırsın. Forumda konusu mevcut hatta benimde mesajlarım var. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.