Allahım bu spiker ne kadar kötü anlatıyor bu adam yapenant(ismini yanlış yazmış ola bilirim]a finan diyo adam ya
quote:Orjinalden alıntı: oBLoOd Allahım bu spiker ne kadar kötü anlatıyor yapenant(ismini yanlış yazmış ola bilirim]a finan diyo adam ya
Saçma salak bir penaltı yüzünden berabere kaldı Liverpool Son dakika topu ileri atmayıp pas yaptılar ona ayrı bir deli oldum
quote:Orjinalden alıntı: Sylar Son dakika topu ileri atmayıp pas yaptılar ona ayrı bir deli oldum atmayıp mı atamayıp mıhadi gene ucuz kurtuldunuz
Torres'in golünden sonra bi 10 dakika falan izleyebildim. Penaltı pozisyonunu falan göremedim. Bi bakam nasılmış. Eğer eften püften bişeyse.
hemde nasıl saçma sapan bir pozisyondu,hakemde o kadar yakındıki quote:Orjinalden alıntı: cémo Torres'in golünden sonra bi 10 dakika falan izleyebildim. Penaltı pozisyonunu falan göremedim. Bi bakam nasılmış. Eğer eften püften bişeyse.
Erman evine geri dön 100. yıl topici sensiz çekilmiyor quote:Orjinalden alıntı: ermanpac O hakemin var ya. Neyse, galibiyet serisi yakalayamasak bile namağlup şampiyon oluruz.
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac Kuponum halâ geçerli Kadir. Yapma be.İlla parayı boşa sallıcam diyonÜzgünüm senin için
quote:Orjinalden alıntı: ermanpac 2 saat sonra Sunderland maçımız var. Foks Tivi sayesinde futbol keyfimizin içine edilecek yine. Ben sesi kapatıp izlemeyi tercih ediyorum. video'yu izledinmi læ