beyler bugünkü maçlardan kupon yaptıysanız bi sölesenizde bizde nasiplensek birazdan oynamaya gidicemde
hnqi kanaLda weriyor bu maçı ?
futbol bölümünde de yazdım burada da yazayım...
liverpool yenecek bence, ve beklenmedik bir skorla 3-0 veya 4-0 diyorum, üst oynayın..
KALBİMİZ SENİNLE LİVERPOOL YOU WİLL NEVER WALK ALONE
İNTERİ SADECE BİZ YENERİZ
liverpoola oynayanlar bence büyük ihtimalle yatcak inter bu sene bi fenere yenildi bu mactada yenilceklerini sanmıyorum 02 çifte şans oynanabilir
ilk yarı -2 ikinci yarı -1
helal olsun dostum nasıl da unutmusum bugün maç olduğunu iyiki farkında olmadan hatırlattın
quote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
bugüne kadar bütün şampiyonlar ligi maçlarını show tvde izledik dimi ?
2-1 kazanır liverpool bana göre
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
ilk yarı -2 ikinci yarı -1
inş böyle olur bende oynadım iddaa 27.50 ganyan veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: Coder85
quote:
Orjinalden alıntı: BauglirXul
bugüne kadar bütün şampiyonlar ligi maçlarını show tvde izledik dimi ?
Coder cok sağol yıktın beni.Şuan yarıldım
quote:
Orjinalden alıntı: westblood
İNTERİ SADECE BİZ YENERİZ
Anfield'da mutlu son: 2-0 Liverpool, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Inter'i son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-0 yenerek, çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.
hea interden beklemezdim 85de actım baktım 0-0 ama on kişi kalmışlar dedim nasıl yemediler sona iki gol yediler :D ama on kişi kalmasalar yenilmezlerdi heralde nese pekte umrumda degil yani interden banane (: gerard manyak gol attı ama interliler kesmeye calısıyo yetişemiyolar cesar ucuyo falan ama nafile bizim macada daha var ama 8 olsun yeter avp. yakası izlerim maca kadar cabuk gecer sona laylaylaylaaaa fenerbahçe!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme