liverpool macinda tarihi bir üclü bekliyorum. tüm dünya görsün bir üclü nasil oluyormus arkadaslar
Çarşafı ince olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Çarşafı ince olsun.
kemik atan olmadi
her zaman ki üçlü yeter zaten kasmaya gerek yok bence
millet ne bekliyo sen ne bekliyon adama bak 3 lü bekliyo
destek ne zaman eksik oldu ki bu maçta eksik olsun 132 db kulakların duyuyorda aklın alıyor mu prof.lar bir insan topluluğu sınırları aşamaz diyordu ne oldu fazla söze gerek yok zannedersem (: maç boyunca çıt çıkmasında yeterki bu maç bizim olsun nasıl olursa olsun beklentiler galibiyetten yana
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
millet ne bekliyo sen ne bekliyon adama bak 3 lü bekliyo
aman abi üçlü beklerken 3 tane atıp gitmesinler de...
liverpool macinda tarihi bir üclü bekliyorum. tüm dünya görsün bir üclü nasil oluyormus arkadaslar
Kardeş yanlış hatırlamıyosam sen Porto maçında da üçlü istemiştin ama o maçta üçlü ile başlamamıştık.İşallah bu maçta isteğin gerçekleşir.
Tabi tarihi bir üçlü bekleyin, aman tarihi bir oyun beklemeyin sakın. Avrupa Çarşı yerine Beşiktaş'ı konuşur monuşur Allah korusun. En büyük Çarşı başka bişey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Çarşafı ince olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: atiRauL
quote:
Orjinalden alıntı: CarsiBerlin
Kardeş yanlış hatırlamıyosam sen Porto maçında da üçlü istemiştin ama o maçta üçlü ile başlamamıştık.İşallah bu maçta isteğin gerçekleşir.
iyi bildin dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme