Şimdi Ara

Livescribe Echo Akıllı Kalem 2GB ///TURKCELL MAĞAZA 99TL\\\ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konyahmet

http://install.rohankapoor.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/custom-paper-deployment-tool/

Konyaahmetin verdiği program sayfa problemine kokten cozum olabilir gibi duruyor programı indirdim actım murekkep puskurtmeli yazıcıdan cıktıyı alıp denedim en kaliteli haliyle ama beklendiği gibi kalem tanımadı(evde lazer yazıcım yok ne yazık ki) yarında iş yerinden lazer yazıcıdan deneyeceğim bu programda ki defterlerden olursa yazarım buraya hemen :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

türkcell mağaza geçen aylarda lazer klavye satmıştı bende almıştım gene bu kalem gibi çok düşük fiyata satmıştı . Temmuz ayında kullanmak için 100tl üzeri alışverişte 50tl indirim sağlayan kodu bu kalemin yanında telefonuma batarya alırken kullandım ağustos ayında tekrar bir kod verdi türkcell bu seferki 25 tl indirim kodu idi gene bu kalemden aldım iki kalem 125tl ye gelmiş oldu bana konuyu açan ahmet kardeşime teşekkür ederim çok faydalı bilgiler vermiş konuya kalemin kullanılmasına vakıf değilim ama işim düşünce buradan faydalanırım artık

Bilgileti begendiginize sevindim insallah isinize yarar size bisey sormak istiyorum bu turkcell kuponlari nasil aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ne yalan soliyim bu programi deneyememistim ama simdi indirenleri goruyorumda heycanlandim diyebilirim bende insallah vakit bulursam cuma gunu filan bi matbaya bu programla gidip defter basarmisin kaca basarsin diye gorusmeyi dusunuyorum, burdan son durumu paylasirim

Bu arada programi bulan arkadas @reefted nickli arkadas ona tesekkur edin

• Sizlere bisey sorcam programda kareli defter varmi? Sayisalciyimda eger varsa daha cok isime yarar

• quote:

Sizlere bisey sorcam programda kareli defter varmi? Sayisalciyimda eger varsa daha cok isime yarar

var 2 adet kareli 1adet çizgili biradet çizgisizvar
     Livescribe Echo Akıllı Kalem 2GB ///TURKCELL MAĞAZA 99TL\\\

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Sizlere bisey sorcam programda kareli defter varmi? Sayisalciyimda eger varsa daha cok isime yarar

var 2 adet kareli 1adet çizgili biradet çizgisizvar
     Livescribe Echo Akıllı Kalem 2GB ///TURKCELL MAĞAZA 99TL\\\

o karelileri boyutları a4 boyutumu, birde ses kayıt, menu tusu, ses acma kapama, yıldız ekleme tusları varmı sayfanın altında?

sayfalardan birini pdf olarak internete ekleme imkanınız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 8 Eylül 2013; 16:34:20 >

• Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Evet aynı kutunun içinden çıkan defter sayfaları gibi belirttiğin bütün fonksiyonlar var sadece boyut olarak a4
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

türkcell mağaza geçen aylarda lazer klavye satmıştı bende almıştım gene bu kalem gibi çok düşük fiyata satmıştı . Temmuz ayında kullanmak için 100tl üzeri alışverişte 50tl indirim sağlayan kodu bu kalemin yanında telefonuma batarya alırken kullandım ağustos ayında tekrar bir kod verdi türkcell bu seferki 25 tl indirim kodu idi gene bu kalemden aldım iki kalem 125tl ye gelmiş oldu bana konuyu açan ahmet kardeşime teşekkür ederim çok faydalı bilgiler vermiş konuya kalemin kullanılmasına vakıf değilim ama işim düşünce buradan faydalanırım artık

Bilgileti begendiginize sevindim insallah isinize yarar size bisey sormak istiyorum bu turkcell kuponlari nasil aldiniz?

ekstra birşey yapmadım kuponlar ,için mayıs ayında lazer klavye almıştım türkcell mağazadan oraya üye olmak için kullandığım telefon hattıma sms ile temmuz ayında 50 tl lik kod gelmişti kullandım ağustos ayında bir adet daha 25tl lik kod geldi onuda kullandım. bu arada çek takas bölümünü de takip etmek lazım oraya da düşebiliyor misal 50tl lik kodu 10tl den satılmış kullanmayan satıyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_77982575/f_//tm.htm

• mdphantom M kullanıcısına yanıt
    sayfalardan birini internete pdf olarak yükleme imkanınız varmı?
    pm den attım linki
  • Simdi fotokopiciden ciktim, o 700kusur mb olan programdaki bi pdf dosyasini sagolsun bi arkadas bana atmisti onunla gittim cikarttirdim. Acikcasi gorunus olarak bana farkli gelmisti sanki kalitesiz gibi ama yinede kalemi deniyim dedim kalemi guncellestirin yaziyodu. Kalem bildigim kadariyla guncel bu program icin ayri bi guncellememi gerekiyo acaba? Eve gidince ilk once aldigim ciktiyi tarayicida taratip noktalarin kalitesine bakicam sizle bilgileri burdan paylasirim. Bu arada olcakmi bilmiyorum ama ne kadara yaparsin dedim 150 sayfa olani basma ciltleme kesim 6tl ye yapriim dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 9 Eylül 2013; 9:36:57 >
  • Ahmet kalemi de o cıkardığın deftere uygun çekilde biçimlendirmek gerekiyor senin yolladığın 750mb link, o işide yapacak programıda içeriyor :) belki sadece kontrol kısmındaki tuşları tanır onu tanısa bile yeter aslında çalıştığına dair :) @Konyahmet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

haber verdiğin için Çok Sağol arkadaşım Son kalemi de ben aldım site de kalem tükendi ^.^

Başka alan varmı !??

Not.. Sayfa açılmakta zorlanıyor ancak google ye yazınca turkcell in sayfası çıkıyor, oradan buldum zar zorda olsa...

Hocam aldiginiza sevindim, yalniz simdide defter bulma derdi var biraz :) lazer yazicilardan defter cikarilabiliyomus lazer yaziciniz varsa deneme imkaniniz varmi? Birde smartpenturkiye sitesine girip a4 boyutlarinda defterler icin mesaj atabilirmisiniz ben attimda ne kadar cok atarsak o kadar cabuk gelir heralde. Ozellikle a4 boyutunda cizgili defter icin mesaj atin, eger kareli olmaz derlerse yurtdisinda satiliyo dersiniz satiliyo cunku.

ben denedim hocam bende samsung ml 2165 siyah beyaz lazer yazıcı var . Onda baskı kalitesini en üst seviyeye ve baskıyı koyu yapınca kalem sayfayı tanıyor . Ama baskı kalitesinden biraz ödün verince kalem okuyamıyor. Bu arada bu defterin sayfaları internette pdf formatında var (''notebook_2.pdf ''bunu çıkartın 5mb olduğu için buraya atamıyorum telefonumun interneti çok yavaş) mürekkepli yazıcıları hiç denemeyin onlar olmuyor.

Dediginiz gibi murekkep puskurtmelilerde olmuyor, her seyi en kaliteliye aldim 1 sayfayi belki 5 dakikada filan basti ama okumadi. Internette renkli olmasi gerekiyo diyodu ama sizin dedinize gore illa renkli olmasi gerekmiyo demi?

Aynen illa renkli lazer olmasına gerek yok ama benim yazıcının 1200 dpi çözünürlük vere biliyor . Pardon unuttum söylemeyi kalem ilk aldığımda benimde bastığım sayfaları okumamaıştı kalemin ekranında firmware ile ilgili hata veriyordu bu kalemin yazılımı var güncellemek gerekiyor (LivescribeDesktop_Install_Win_v2.8.3) upgrate yaptın mı hem türkçe oluyor hemde yazıcıdan çıkan sayfaları okuyor

Guncellemeyi ilk aldigimda yapmistim. Ama simdi bi eksigim kaldi bi lazer yazici

eski mesajınızı alıntıladım şuanda içinde bulunduğunuz durum benim güncelleyi yapmadığım kalemi aldığım ilk durum. kalem sayfayı tanıyor ama update istiyorsa (tıpkı bendeki gibi) bu iş olacak demektir büyük ihtimal. Şuanda yeni güncelleme var benim kalemin versiyonu şuan fw:2.9.1_68469 built 2013-04-08 ve dün bilgsayara taktığımda güncellemenin geldiğini gördüm ama güncellemedim

150 sayfa defter 6tl çok iyi fiyatmış, çıktı siyah beyaz fotokopi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdphantom

Ahmet kalemi de o cıkardığın deftere uygun çekilde biçimlendirmek gerekiyor senin yolladığın 750mb link, o işide yapacak programıda içeriyor :) belki sadece kontrol kısmındaki tuşları tanır onu tanısa bile yeter aslında çalıştığına dair :) @Konyahmet

Hocam telden girdigim icin o programi indiremedim. Olmazsa int cafeye gidip indiririm evdeki pcdede yukletim kaleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haber verdiğin için Çok Sağol arkadaşım Son kalemi de ben aldım site de kalem tükendi ^.^

Başka alan varmı !??

Not.. Sayfa açılmakta zorlanıyor ancak google ye yazınca turkcell in sayfası çıkıyor, oradan buldum zar zorda olsa...

Hocam aldiginiza sevindim, yalniz simdide defter bulma derdi var biraz :) lazer yazicilardan defter cikarilabiliyomus lazer yaziciniz varsa deneme imkaniniz varmi? Birde smartpenturkiye sitesine girip a4 boyutlarinda defterler icin mesaj atabilirmisiniz ben attimda ne kadar cok atarsak o kadar cabuk gelir heralde. Ozellikle a4 boyutunda cizgili defter icin mesaj atin, eger kareli olmaz derlerse yurtdisinda satiliyo dersiniz satiliyo cunku.

ben denedim hocam bende samsung ml 2165 siyah beyaz lazer yazıcı var . Onda baskı kalitesini en üst seviyeye ve baskıyı koyu yapınca kalem sayfayı tanıyor . Ama baskı kalitesinden biraz ödün verince kalem okuyamıyor. Bu arada bu defterin sayfaları internette pdf formatında var (''notebook_2.pdf ''bunu çıkartın 5mb olduğu için buraya atamıyorum telefonumun interneti çok yavaş) mürekkepli yazıcıları hiç denemeyin onlar olmuyor.

Dediginiz gibi murekkep puskurtmelilerde olmuyor, her seyi en kaliteliye aldim 1 sayfayi belki 5 dakikada filan basti ama okumadi. Internette renkli olmasi gerekiyo diyodu ama sizin dedinize gore illa renkli olmasi gerekmiyo demi?

Aynen illa renkli lazer olmasına gerek yok ama benim yazıcının 1200 dpi çözünürlük vere biliyor . Pardon unuttum söylemeyi kalem ilk aldığımda benimde bastığım sayfaları okumamaıştı kalemin ekranında firmware ile ilgili hata veriyordu bu kalemin yazılımı var güncellemek gerekiyor (LivescribeDesktop_Install_Win_v2.8.3) upgrate yaptın mı hem türkçe oluyor hemde yazıcıdan çıkan sayfaları okuyor

Guncellemeyi ilk aldigimda yapmistim. Ama simdi bi eksigim kaldi bi lazer yazici

eski mesajınızı alıntıladım şuanda içinde bulunduğunuz durum benim güncelleyi yapmadığım kalemi aldığım ilk durum. kalem sayfayı tanıyor ama update istiyorsa (tıpkı bendeki gibi) bu iş olacak demektir büyük ihtimal. Şuanda yeni güncelleme var benim kalemin versiyonu şuan fw:2.9.1_68469 built 2013-04-08 ve dün bilgsayara taktığımda güncellemenin geldiğini gördüm ama güncellemedim

Hocam ilk aldigimda guncelledim, 1-2 gun oncede pcye takmistim guncelleme yok demisti ama dokundugun deftere gore guncellestirme bulup yukluyorsa onu bilmiyorum eve gidince denerim.

Pcden fotokopi makinesine gonderdi adam ordan aldi ciktiyi, siyah beyazdi. Bide yaninda gelen defterden daha sık nokta var sanki bu programdakinde. Aldigim cikti digerinin yaninda daha siyah gozukuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 9 Eylül 2013; 11:13:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başka alan varmı !??

Hocam ilk aldigimda guncelledim, 1-2 gun oncede pcye takmistim guncelleme yok demisti ama dokundugun deftere gore guncellestirme bulup yukluyorsa onu bilmiyorum eve gidince denerim.

Pcden fotokopi makinesine gonderdi adam ordan aldi ciktiyi, siyah beyazdi. Bide yaninda gelen defterden daha sık nokta var sanki bu programdakinde. Aldigim cikti digerinin yaninda daha siyah gozukuyo

Bide yaninda gelen defterden daha sık nokta var sanki bu programdakinde. Aldigim cikti digerinin yaninda daha siyah gozukuyo

durum bende de aynı orjinal defterdeki noktalar bizim aldığımız çıktılardan daha küçük bizdeki noktalar hem siyah hemde iri olduğu için sanki fazla imiş gibi görüyorum bende. Ama dediğim gibi kalem sayfaya tepki verip ekranda update ile ilgili yazılar çıkıyorsa bu iş olmuştur bence

• Az once yine fotokopicideydim. Kalrmin krndi sitesindeki 4 defter 1 sayfa olan hesap makinesi ve arkadasin gonderdigi 700kisir mb olan programdaki 1 defteri bastircaktim. Kalrmin kendi sitesondeki defterlerin birkac sayfasini basti ama kalem hic algilamadi. Hesap makinesi olan sayfada denedim Erorr code 2 diye bi hata verip kaleme reset atti. Elimde suan 700mb lik programdan cikan 1 sayfa var sadece ondada guncelle diyo eve gidince guncellemeye calisicam. Bu arada sayfalarin basilmasi baya zaman aliyo, kalemin sitesinden indirdigim notebook 1 defteri ivin sirf pc dr en az 10dk gilan bekledik sonra makineye gitti dosya daha ordada brkliyodu ama artik yarida kestik. Adama dedim evde deniycem calisirsa basarmisiniz dedim. Yogunlugumuza bagli dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: mdphantom

Ahmet kalemi de o cıkardığın deftere uygun çekilde biçimlendirmek gerekiyor senin yolladığın 750mb link, o işide yapacak programıda içeriyor :) belki sadece kontrol kısmındaki tuşları tanır onu tanısa bile yeter aslında çalıştığına dair :) @Konyahmet

Hocam kalemi guncellestircek programin boyutu ne kadar? Birde siz guncelledinizmi, ben pcye kendi programina bagliyorum ama guncelleme filan bulmuyo

Ahmet senin paylaştığın custom paper deployment tool un içinde o programda ayrı bir setup dosyası yok yani. Programda istediğin defterleri seciyorsun programda sectiğin defterlerin sayfa sayısı boyutu ve defter numarasına göre kalemi güncelliyor.
  • Sagolun cevap icin, bu program icin hizli bi internet bulup indirmek gerek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.