Şimdi Ara

Livescribe Echo Akıllı Kalem 2GB ///TURKCELL MAĞAZA 99TL\\\ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @mdphantom
    Arkadaşlar sizin kaleminizin versiyon numarası nedir benim şuandaki versiyonu 2.9.1_68469 built 2013-04-08 (defterin kabuğunun iç kısmında status bölümündeki sofrtware versiyon kısmına dokununca ekranda çıkıyor)
    ben 1 kere güncelleme yapmıştım ama şuan gene yapmamı istiyor.açıkçası şuan kararlı çalışıyor kalem güncelleme yapınca kopya sayfaları tanımaz diyede hafiften tırsıyorum
     Livescribe Echo Akıllı Kalem 2GB ///TURKCELL MAĞAZA 99TL\\\

• Zokur, önce senin sorunu cevaplayayım; bende ilk aldığımda upgrade yapmıştım şu anda kalemin versiyonu 2.9.3.109 bu haliyle kopya sayfaları tanıyor. Bugün custom paper deployment tool da ki lab defterlerinden 1. ve 4. defterden çeşitli sayfaları lazer printerdan cıktı alıp kalemle test ettim hiç bir sorun olmadan tanıdı ve sorunsuzca defteri ve yazdıklarımı (defter ve sayfa numaraları tutacak şekilde) bilgisayara aktardı. Bu baheneyle, bu şahane programı paylaşan arkadaşa bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim, en büyük probleme çözüm getirmiş oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdphantom -- 9 Eylül 2013; 17:49:54 >
  • Bu program cok iyi bir program ama keske bide indirme yarida kesilince devam edilebilse vodafonenin yavas internetiyle yaklasik 12 saat indirme yaptim heralde 500mb yakin indirme yaptiama daha sonra internet ayarlariniza bakinmi drdi bisey dedi uyari verdi yani. Tekrardan indirmeye calisinca 0 dan basladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

Simdi fotokopiciden ciktim, o 700kusur mb olan programdaki bi pdf dosyasini sagolsun bi arkadas bana atmisti onunla gittim cikarttirdim. Acikcasi gorunus olarak bana farkli gelmisti sanki kalitesiz gibi ama yinede kalemi deniyim dedim kalemi guncellestirin yaziyodu. Kalem bildigim kadariyla guncel bu program icin ayri bi guncellememi gerekiyo acaba? Eve gidince ilk once aldigim ciktiyi tarayicida taratip noktalarin kalitesine bakicam sizle bilgileri burdan paylasirim. Bu arada olcakmi bilmiyorum ama ne kadara yaparsin dedim 150 sayfa olani basma ciltleme kesim 6tl ye yapriim dedi.

bu gün karaköyde elosa copy center'a uğradım önce bir numune aldım siyah beyaz kalem sayfayı tanıdı sizin gönderdiğiniz 150 sayfalık pdf'i arkalı önlü ciltli olarak 100grlık kağıtlara 15tl ye yaptırdım pazarlık yapmadım ama,dükkana ilk girdiğimde renkli si ne kadar dedim önce sayfası 0.5 tl dedi oooçokmuş deyince toplamda 50 tlye bırakacağını söylemıştı gerek duymadım. sonuç olarak siyah beyaz yada renkli lzaer yazıcısı olmayanlar copy centerlarda çıkartabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Simdi fotokopiciden ciktim, o 700kusur mb olan programdaki bi pdf dosyasini sagolsun bi arkadas bana atmisti onunla gittim cikarttirdim. Acikcasi gorunus olarak bana farkli gelmisti sanki kalitesiz gibi ama yinede kalemi deniyim dedim kalemi guncellestirin yaziyodu. Kalem bildigim kadariyla guncel bu program icin ayri bi guncellememi gerekiyo acaba? Eve gidince ilk once aldigim ciktiyi tarayicida taratip noktalarin kalitesine bakicam sizle bilgileri burdan paylasirim. Bu arada olcakmi bilmiyorum ama ne kadara yaparsin dedim 150 sayfa olani basma ciltleme kesim 6tl ye yapriim dedi.

bu gün karaköyde elosa copy center'a uğradım önce bir numune aldım siyah beyaz kalem sayfayı tanıdı sizin gönderdiğiniz 150 sayfalık pdf'i arkalı önlü ciltli olarak 100grlık kağıtlara 15tl ye yaptırdım pazarlık yapmadım ama,dükkana ilk girdiğimde renkli si ne kadar dedim önce sayfası 0.5 tl dedi oooçokmuş deyince toplamda 50 tlye bırakacağını söylemıştı gerek duymadım. sonuç olarak siyah beyaz yada renkli lzaer yazıcısı olmayanlar copy centerlarda çıkartabilirler

50tl dediginiz fiyat 1 defterin fiyatimi? Bende gecen 150lilik 3 tane defter bastirdim, normal satilan defterler gibi plastik tel yaptirdim toplamda 3u 24 tl tuttu. Ama benimkiler normal kagitti sizinki daha kalin galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

50tl dediginiz fiyat 1 defterin fiyatimi? Bende gecen 150lilik 3 tane defter bastirdim, normal satilan defterler gibi plastik tel yaptirdim toplamda 3u 24 tl tuttu. Ama benimkiler normal kagitti sizinki daha kalin galiba.

evet 1 defterin fiyatı ama çıktı renkli olursa 50 tl dediler siyah beyazda 15tl ye yaptılar kağıt bu kadar fark edeceğini sanmam sizdeki fiyat çok iyiymiş yalnız ,demek ki bana fiyatı şişirmişler siz nasıl bir yerde yaptırdınız matbada falan mı

• zokur kullanıcısına yanıt
    Konyada rampali carsi diye biyer var burda kitapcilar fotokopiciler var orda bi fotokopiciye yaptirdim. Yalniz bundan daha once baska bi fotokopiciye gitmistim orda daha az ucret istemislerdi ama bitanesini basmaya calistik, belki 10dk gecti ama cikti alamamistik. Bu gittim yerde direk yazdir der demz cikti almaya basladi. Adama makineleriniz iyimis hemen cikti aldi filan dedim. Adamda bunlar canon hizli alir filan dedi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.