Şimdi Ara

livng steel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alchemy living steel yapamıyorum recipesi war isede araştırdım forumlarda bulamadım yarcımcı olursanız sevinirim

• http://www.wowhead.com/spell=114780/transmute-living-steel
    ''Transmutations of this magnitude can only be done once each day.''
    Malzemeleri tamamsa günde 1 kez craftlarsın.
  • onları anladım ama alchemy yi acınca orda tran.. living steel yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feelinside

onları anladım ama alchemy yi acınca orda tran.. living steel yok ki

Şu şekilde olması lazım
     livng steel yardım

SS alır mısınız ?
  • Living Steel yoksa daha öğrenmemişsindir. Pandaria recipeleri öncekiler gibi trainerden öğrenilmiyor. Açık olan pandaria recipelerini yaptıkça öğrenilmemiş olanlar geliyor otomatik olarak. Living Steel yoksa diğerlerini yapman gerek yani gelene kadar.
  • trans.. takilerin hepsini yapmam lazım anladıgım kadarıyla o zmn @aschil baba onlar daha acık değil bende acık olan 10 15 tane warda onlarda değişik değişik şeyler :)
  • Tramsmutation değil, herhangi pandaria recipesini yapman gerekiyor. Potion, flask vs. olur. Yeni recipe öğreteceklerin altında maviyle şöyle bir yazı bulunur, onların hepsi geçerlidir ;

quote:

When making this flask, you have a chance to learn additional recipes.

The number of recipes you can learn is limited by your skill in Alchemy.

Aynı zamanda skill leveli olayıda var. Living Steel kaç istiyor bilmiyorum ama o limite gelmeden öğrenemezsin.
  • anladım peki recipeleri satın alabilirmiyim bide dreanor geldiğinnden 1 kaç itemle direk 600 yaptım :)
  • living steel daily oluyor yani günde 1 tane yapabiliyorsun. Malzemelerini dışardan alabilirsin fakat recipesini galiba bi vendordan alıyosun blacksmithing dede öyle. Wowhead dan bak Living Steel recipe diye
  • baktım her yere tanariste war bi kaç recipe aldım ama hala alchemy de living steel cıkmadı //// trans... sekmesinde living steel yapma seçeneğim yok derdim o :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.