22.30 23.00 gibi toplanırız herhalde ama Cem'e filan sormak lazım.
23:00 gibi olsa daha güzel olur. Birde benim bi sorum var. Neden herkes oynayacağı mevkiyi filan seçtikten sonra enaz 5-10 dk. o ekranda bekliyoruz, 1-2 dk. bekleyip kim ne söyelecekse maç yapılan maç hakkında söylese ve hemen yeni maça girilse. Benim çok canım sıkılıyor hani chatten filan konuşulsa anlayacamda hiçbişey yapmayınca
arkadaşlar dün gelemedim kusura bakmayın bugün girmeye çalışacam
görev adamı bulunur
eksik varsa katılabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini
görev adamı bulunur
eksik varsa katılabilirim
yok dostum sağol yinede
quote:
Orijinalden alıntı: avsar11
arkadaşlar dün gelemedim kusura bakmayın bugün girmeye çalışacam
kürsad dün çok zevkli maçlar yaptık he 3-0 yeniktik bi maçta 4-1 e kadar çıkardılar son 10 dakıkada 3 gol attık 4-4 bıttı ,harbi cok zevklıydı dun
evet dun cok ıyı maclar vardı ama koca bır ama var pro olayında :
-macları kazanıyoruz yenıldı gosterılıyo ıstatıstıklerde ve puanımız dusuyo -mesala son macı kazandık ama bu seferde puanımız yukseldı -kulaklık sorunlarını cozmek lazım yoksa en onemlı sey olan muahbbetten yoksun kalıcaz -anyı alan kısı genelde ınanılmaz lagla oynuyo ve zaten genelde cok lag var -oyu bende cok kılıtlenıyor malasef
bunların harıcınde mukemmel olmus oyun bu sorunlar dıgıer clublerde varmı acaba onu merak ettım ?
ben maxiproya sordum var abı onlardada any bende laglı olmuyoda hafıf gec algılıyo
tamamdır bugün 9-10 gibi online olurum ben toplanınca ortak chat açalım ordan konuşup maça girelim hemen
Bugün toplanmıyoruz galiba?
ben yokum malasef bugun evde kalmıycam ama yarın 4ten sonra full onlıne olup oynıcam oyunu toplanabılırız
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
evet dun cok ıyı maclar vardı ama koca bır ama var pro olayında :
-macları kazanıyoruz yenıldı gosterılıyo ıstatıstıklerde ve puanımız dusuyo -mesala son macı kazandık ama bu seferde puanımız yukseldı -kulaklık sorunlarını cozmek lazım yoksa en onemlı sey olan muahbbetten yoksun kalıcaz -anyı alan kısı genelde ınanılmaz lagla oynuyo ve zaten genelde cok lag var -oyu bende cok kılıtlenıyor malasef
bunların harıcınde mukemmel olmus oyun bu sorunlar dıgıer clublerde varmı acaba onu merak ettım ?
Cem bizde any ben oynuyorum ve lag 100 maçta 1 sefer başıma ya geliyor ya gelmiyor. Tabi etkisi var mı bilmem ama 2 mbit sınırsız kullanıyorum ve santrale de yakınım.
dun gece neaptınız beyler
bende dün fifa aldm bi kaleci oynıyım dedim bir top gelmedi profes. de oynuyorm ama top gelmedi 1 sezon bitirdm skıldm virtüal adam açtm onla forvetim şimdi
geliştiriyorm adamımıda
pro club bulabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
dun gece neaptınız beyler
dün gece toplanmadık abi bu gece toplanalım tekrardan
@ thecaliph16
dostum diğer kuluplerede basvuruda bulunabılırsın olmadı ea nın forumlarında yabancı kuluplere goz at bıraz ıngılızcen varsa anlasırsın