Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dream child ve hinolma transferli lig konusuna kayıt yaptırmıştınız ama henüz transfer için bir girişimde bulunmadınız,transfer için süre sonu bu geceydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

dream child ve hinolma transferli lig konusuna kayıt yaptırmıştınız ama henüz transfer için bir girişimde bulunmadınız,transfer için süre sonu bu geceydi

Ben yapıcam birazdan transferleri
  • bugun adama baya yuklendım bakalım nasıl olcak , erken gelın arkadaslar bugun yarın ıs var malasef
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

bugun adama baya yuklendım bakalım nasıl olcak , erken gelın arkadaslar bugun yarın ıs var malasef

O zaman 22.30 gibi başlayalım.
  • iyiydık ıyı hınolma ne dıcektın merak ettım ya
  • quote:

iyiydık ıyı hınolma ne dıcektın merak ettım ya

hehe aynen yahu
    abi ayrıca sen transfer yapmadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

iyiydık ıyı hınolma ne dıcektın merak ettım ya

hehe aynen yahu
    abi ayrıca sen transfer yapmadın?

sezo adam bulamadım 70 lık adamda almak ıstedım seneye artık 2 yıldız bırden patlatmayı dusunuyorum

• İlk defa bi rakip ilk 5 dakika da kaçtı dün akşam
    Ya ben ea serverlarından düşüp duruyorum sebebini anlamadım gitti. Geçen sene 512 bu sene 1 mbit sıkıntı oluyor oyüzden akşam ereken çıkmak zorunda kaldım k. bakmayın.
    Birde benim en son oyundan düştüğüm karşılaşma ne oldu Sezgin abinin pas şut karışık topunu kafa ile tamamlamıştım adamların ismi Patificmiydi neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

İlk defa bi rakip ilk 5 dakika da kaçtı dün akşam
    Ya ben ea serverlarından düşüp duruyorum sebebini anlamadım gitti. Geçen sene 512 bu sene 1 mbit sıkıntı oluyor oyüzden akşam ereken çıkmak zorunda kaldım k. bakmayın.
    Birde benim en son oyundan düştüğüm karşılaşma ne oldu Sezgin abinin pas şut karışık topunu kafa ile tamamlamıştım adamların ismi Patificmiydi neydi?

semih neler kaçırdık o maçta bir görsen
    hepimiz çok üzüldük o maça 1-1 bitti
    adamlar durup dururken penaltı kazandı o da gol oldu,kalecileri çok iyiydi adamların

• Tüh

Birde dün akşam oynadığımız taktik geçici mi yoksa hep öylemi oynayacaz bence güzel taktikdi.
  • Dün gece manuel kaleciliğin bana göre olmadığını tam olarak öğrendim
  • dün kalecimiz süper di ya :D çok güldük
  • Aynı naptın volkan naptıın? tarzı
    Görkem ben seni anlamadım bazen keleciye dönülüyor güzel şekilde vuruyon uzaklaşıyo filan bazen topa müdehale etmiyon lagdan filan mı oluyor o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Aynı naptın volkan naptıın? tarzı
    Görkem ben seni anlamadım bazen keleciye dönülüyor güzel şekilde vuruyon uzaklaşıyo filan bazen topa müdehale etmiyon lagdan filan mı oluyor o?

Topu uzaklaştırmak için a basıyorum fakat uzaklaştırmıyor topu

Sanırım lagtan çünkü az önce aynısını offline maçta denedim ve bir problem yaşamadım

• Yok aga kesin Görkem le,Sezgin bizim maçlara kupon yapmışlar üst olur diye,yoksa başka açıklaması yok bu durumun

Görkem birde bazen rakip takım geri pas kıvamında şut çekiyor,o şut gelip senin bacak arandan falan geçiyor,hadi uzaklaştırma neysede o yavaş topları niye tutmuyor odamı lagdan kaynaklanıyor yoksa başka bir durummu var çözemedim

Gerçi maçlarda konuşma olayı tam olmadığı ve sıkıntılı olduğu için bazı maçlar çok sıkıntılı geçiyorken senin o tür gol yemen en azından oyuna bir hava katıyor bizi güldürüp eğlendiriyor,olaya bu şekildede bakabiliriz..

Şaka bir yana fena gitmiyo sayılırız arkadaşlar,ben rakip takımlara bakıyorum hep puanı yüksek takımlar denk geliyor bize kısmetmidir yoksa başka bir sebebimi var bilmiyorum.Maçlarda pozisyon bulma sıkıntımız pek olmuyor,pekçok maçta rakipten fazla pozisyon bulduğumuz bir gerçek,ama formsuzluktan kaçırıyoruz herhalde.Bu gol kaçırma işini çözüp Görkem inde kupon yapma işini hallettikmi önümüz açık arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 4 Ekim 2010; 16:14:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Yok aga kesin Görkem le,Sezgin bizim maçlara kupon yapmışlar üst olur diye,yoksa başka açıklaması yok bu durumun

Görkem birde bazen rakip takım geri pas kıvamında şut çekiyor,o şut gelip senin bacak arandan falan geçiyor,hadi uzaklaştırma neysede o yavaş topları niye tutmuyor odamı lagdan kaynaklanıyor yoksa başka bir durummu var çözemedim

Gerçi maçlarda konuşma olayı tam olmadığı ve sıkıntılı olduğu için bazı maçlar çok sıkıntılı geçiyorken senin o tür gol yemen en azından oyuna bir hava katıyor bizi güldürüp eğlendiriyor,olaya bu şekildede bakabiliriz..

Şaka bir yana fena gitmiyo sayılırız arkadaşlar,ben rakip takımlara bakıyorum hep puanı yüksek takımlar denk geliyor bize kısmetmidir yoksa başka bir sebebimi var bilmiyorum.Maçlarda pozisyon bulma sıkıntımız pek olmuyor,pekçok maçta rakipten fazla pozisyon bulduğumuz bir gerçek,ama formsuzluktan kaçırıyoruz herhalde.Bu gol kaçırma işini çözüp Görkem inde kupon yapma işini hallettikmi önümüz açık arkadaşlar.

Sezgin abiyi bilmem ama benim iddaa ile pek aram iyi değildir

O topları tutamama işi ya lagtan yada manuel oynadığım için oyun affetmiyor olabilir.Çözüm olarak maçlara başlarken kurtarışları semi yada assisted a getireceğim

• birşey sorucam. neden bir türk takımının ismi ve takımı yabancı?
  • Dün gece iyi para kaldırdım iddaa dan

ayrıca club için seçtiğimiz takım formasından dolayı PSV idi
    bunu değiştirmeyi teklif ediyorum

herkes 3 er tane tercih yazsın
    ortak olanı seçelim

PSV
    Celtic
    Manu

benim tekliflerim
    türk takımlarının formasını beğenmiyorum
    milli takımıda bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

Dün gece iyi para kaldırdım iddaa dan

ayrıca club için seçtiğimiz takım formasından dolayı PSV idi
    bunu değiştirmeyi teklif ediyorum

herkes 3 er tane tercih yazsın
    ortak olanı seçelim

PSV
    Celtic
    Manu

benim tekliflerim
    türk takımlarının formasını beğenmiyorum
    milli takımıda bilemiyorum

ManU
    Arsenal
    3.sü şimdilik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkster -- 4 Ekim 2010; 18:03:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

birşey sorucam. neden bir türk takımının ismi ve takımı yabancı?

anlamını herkes anlasın dıye

bencede su formalar olsun

besıktas
    juventus
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.