ben yine uyuyakaldım ya farkındayım çok aksattım şu sıralar. 6 sınavım var bu hafta, saat 9-10 gibi iflas ediyorum geç kalıyorum. özür dilerim herkesden. haftaya sınavlar bitsin, telafi ederim emin olun.
Nerde bu millet yahu..
Benim geleneksel çarşamba geceleri olmayışım devam ediyor, dün söylemiştim zaten. Mert abi geçmiş olsun
bugun katılanlar kımler arkadaslar ? cok saldık
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
ben her zamanki gibi gelirim ayrıca salarsak kokar
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
ben her zamanki gibi gelirim ayrıca salarsak kokar
Offff yaa Ben bu akşam varım
Ben herzamanki gibi psndeyim..
2 gundur kalecilik uzerınde baya çalışıyorum.. yeni yeni bişeyleri kaptım..ama hala any kaleci yi gecemedim,ama ondan kotu deılım artık haftaya hazır olucam,baya geliştirdim emin olabilirsiniz.. gecen cıktıgım maçlarda güzel goller yedim,rezil oldum olsun.. saçma sapan yerlerde durmuyorum artık.. şunuda bı kabullenın önce,görkem gibi olamıcam..
not: görkem,böle ufak tefek püf noktaları varsa,yani ben böle yapıyorum daha iyi oluyo dıyebılcegın,bana onları bı pm le atıver,senın yoklugunda,yedek gorkem olabılım
quote:
şunuda bı kabullenın önce,görkem gibi olamıcam..
Görkem gibi olamayacaksan geçme len kaleye...
ohhooo abi o zaman bızım kale boş kalıcak hep
quote:
Görkem gelmiyomusun bu akşam yine,ne zaman kurtarıcan bizi bu Sezgin in kaleciliğinden yaa..
Bu gece toplanıyoruz
Saat: 24 te başlıcaz..
Ne zamandır toplanmıyoruz...
Gelemıcek olan sölesin
quote:
Bu gece toplanıyoruz
Saat: 24 te başlıcaz..
Ne zamandır toplanmıyoruz...
Gelemıcek olan sölesin
Görkem gelmiyosa ve eğer Sezgin kaleye geçecekse ben yokum arkadaş,GT5 oynarım daha iyi kafayımı yedim yaa..
quote:
Orijinalden alıntı: waikato
quote:
Görkem gelmiyomusun bu akşam yine,ne zaman kurtarıcan bizi bu Sezgin in kaleciliğinden yaa..
Bugün geliyorum Edip abi
ULUSLARARASI GORKEM GELIYOR SENLIKLERI
Bu hafta olması gereken sınavlar önümüzdeki haftaya ertelendiği için önümüzdeki hafta yine olmayabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Gorkster
Bu hafta olması gereken sınavlar önümüzdeki haftaya ertelendiği için önümüzdeki hafta yine olmayabilirim
hangı hocalar onlar sole bana Gorkem
dun cok ıyıydık , alı ve mert bugun gelırse dahada ıyı olucaz
kaleciliği kaptım artık her gun oynucaz ,güvenebilirsiniz