Ben gelemiyorum bugün.Birazdan ders çalışacağım yarın 2 tane sınav var. Yarından sonra ise geliyorum ama her zamanki gibi fazla duramam
Dün gelecem demiştin
Dün öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum?
Pardon 28 inde dün için demişsin zaman kargaşası oldu
TAHMINI 11
Oh be... Sınavlar bitti... Büyük ihtimal bugün ve yarın geliyorum
TAHMINI 11
dün kapıda kaldım. bu akşam varım.
Dün naptınız güzel miydi?
TAHMINI 11
bu akşam yokum, cumartesi sürpriz, pazar banko.
Görkem? Semih?
Sizlerde durumlar nasıl?
Ben geliyorum Ama büyük ihtimal yarın yokum
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
Görkem? Semih?
Sizlerde durumlar nasıl?
Bende geliyorum
ben bı muddet yokum , ozel durumumun cok kotuye gıtmeseı vs, telıde kullanmıyorum bı muddet , edıp abı musaıt oldugumda ben senı arıcam abı
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
ben bı muddet yokum , ozel durumumun cok kotuye gıtmeseı vs, telıde kullanmıyorum bı muddet , edıp abı musaıt oldugumda ben senı arıcam abı
bekliyorum kardeşim
Bugün durumlar nedir? Semih sanırım gelmicek.. Ali de yok,cem abi de yok o zaman derimki bugünü boş geçelim,yarın gece toplanalım.. Semih ve ali'de yarın gelırler buyuk ıhtımal
Bugun kesin yokum da yarını bilmiyorum evde yatılı misafir var da
SLm Gk'de 89'um Eğer Kaleciye İhtiyacınız Varsa Bir Deneyin İsterseniz !
quote:
Orijinalden alıntı: fenerbahceli96
SLm Gk'de 89'um Eğer Kaleciye İhtiyacınız Varsa Bir Deneyin İsterseniz !
Online olabileceğin gün ve saatleri yazarsan değerlendireceğiz
edip abi bana arkadas psnden mesaj atmıştı ,öle bi problemimz kalmadı dıye ılettım kendısıne yanlıs anlamasın,şu an kaleci ihtiyacımız yok.. ama edip abi sen istersen tabi düşünebilirz,görkemin yedegı olarak
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
edip abi bana arkadas psnden mesaj atmıştı ,öle bi problemimz kalmadı dıye ılettım kendısıne yanlıs anlamasın,şu an kaleci ihtiyacımız yok.. ama edip abi sen istersen tabi düşünebilirz,görkemin yedegı olarak
Bence yedek olarak alınabilir sende kendi mevkinde oynarsın ha tabi kaleciliği sevdiysen ayrı mesele