Görkemden ses yok, Semih siteye giremiyormuş,cepten ulaştı,bugün hasta olduğunu ve gelemiyceğini söledi.. Ali de yok.. Özellikle semih'in olmaması çok etkiler bizi.. Bugün toplanmayalım diyorum.. Edip Abi?
Yapacak birşey yok durum ortada...
yarın gece yuzde 99 takımdayım , gusel bı gece gecırdım , btısede bole bıtmesını ıstegım bı geceydı
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
yarın gece yuzde 99 takımdayım , gusel bı gece gecırdım , btısede bole bıtmesını ıstegım bı geceydı
son cümleyi hiç anlamadım.. yarın toplanırız o zaman kesin
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
quote:
Orijinalden alıntı: cempnr
son cümleyi hiç anlamadım.. yarın toplanırız o zaman kesin
"severek ayrılanlar " gıbı bısı son cumlenın anlamı kardesım
severek ayrılınmaz o sadece filmlerde olur .. severek küs kalınır,severek ayrı bir kaç gün geçirilir.. ama ayrılınmaz
not: inan bana
quote:
severek ayrılınmaz o sadece filmlerde olur .. severek küs kalınır,severek ayrı bir kaç gün geçirilir.. ama ayrılınmaz
not: inan bana
inşallah kardesım ne dıyım
ben bu gece de gelemicem, yolda olucam çünkü.. gelsem bile 1:30 gibi olur
Bu gece geliyorum
MUTLU YILLAR SEZO
quote:
Orijinalden alıntı: waikato
MUTLU YILLAR SEZO
mutlu yıllar kardesım , posta kutusuna hergun bak bakalım belkı bısıler gelır
Doğum gününse kutlu olsun ama sanki şaka yspıyorlar gibi geldi
Doğum günün kutlu olsun Sezgin abi
Sağolun Nice mutlu senelere beraber inş
Doğum günün kutlu olsun Sezgin,nice senelere
quote:
Orijinalden alıntı: Berk_DH
Doğum günün kutlu olsun Sezgin,nice senelere
vay sağol berk,bu süprizin hoşuma gitti
VGA 3te başlayacakmış
sarhosum:D
Dünde pek kayıp yoktu,yani yenilgi aldık,galibiyet aldık,beraberlik aldık ama yinede ufakta olsa ılerleme kaydedıyoruz.. bu sevındırıcı.. hiç bir şekilde tam kadro olamadık sanırım bu bızım hızlı sekılde ılerlememızı engelleyen.. hafta sonları zorunlulugunu ortadan kaldıralım artık bence,cuma ,cumartesi olsun pazarda dahil diyebiliriz,dikkat ettım hafta içleri daha zevkli oluyo hem lag acısından hemde toplanma sayısı açısından... nedendir bilemiyorum ama çok uzun zamandır son 1 haftadır aldıgımız zevkı almamıstık dıyebılırım.. bugun gelemıcek olanlar kımler .. özellikle sorayım;Semih? Görkem?
quote:
Dünde pek kayıp yoktu,yani yenilgi aldık,galibiyet aldık,beraberlik aldık ama yinede ufakta olsa ılerleme kaydedıyoruz.. bu sevındırıcı.. hiç bir şekilde tam kadro olamadık sanırım bu bızım hızlı sekılde ılerlememızı engelleyen.. hafta sonları zorunlulugunu ortadan kaldıralım artık bence,cuma ,cumartesi olsun pazarda dahil diyebiliriz,dikkat ettım hafta içleri daha zevkli oluyo hem lag acısından hemde toplanma sayısı açısından... nedendir bilemiyorum ama çok uzun zamandır son 1 haftadır aldıgımız zevkı almamıstık dıyebılırım.. bugun gelemıcek olanlar kımler .. özellikle sorayım;Semih? Görkem?
ben geldim ya ondandır
bu gece gelirim ben, proyu 90 a cıkarmaya ugrasıyorum suan