Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi seneler cem abi..
    ayrıca bu takımda hala oynayabılecek kişiler varmı?
    NoWayOut u devam ettırebılırız..
    yabancı arkadaşlarım var ve takıma takviye yapabılırım,kaleci olarak kaleye ben gecıcem,kesinlikle çok daha iyiyim artık..
    eğer hala oynayabılecekler varsa kafamda fikirler var,taktik olsun alınıcak mevkiiler olsun..
    oynayanlar mesaj bıraksın lutfen
  • Adam ihtiyacınız varsa ben oynarım , Turk Brothers kulübünde ki durumumdan haberiniz vardır.
  • Mertten olumlu kararı aldım,yımah tabiki görüşürüz bu konuyu sen mevkiilerini bi belirt önceliğini belirt ,bende kulup başkanıyla görüşim bı bakalım devam dicek mi?
  • Mevkiide problem olmaz..
  • tamam o zaman yımah
    yarın 11den sonra takımı nasipse toparlıcam
    psn:SeZo28
    hadı iyi geceler
  • Edip abi uzun zaman sonra seninle aynı takımda oynamam şanslı keyfini yaşadım
    O maç neydi ya ,bi maç atalım dedik,iyiki demişiz
    2 kişiyiz ben kaleci edip abi any/st
    maç istatistiklerine bakamadım abi ama şahanın bi skeci var 100 gol yiyen takımın teknik direktörümü ne öle bişeydi..
    "bizim kaleci dikiyo,karşı takım defansa bı adam koymuş,o vuruyo top yine bizim yarı sahada"
    yemın edıyorum aynısı dıkıyorum top sureklı gerı gelıyo
    edip abi bide penaltı kaçırdık heee
    2-1 yendik ama o 2.golün harikaydı zaten 2 şutumuz falan vardı heralde kaleye 2side gol oldu
    2.golden sonra koptum zaten duymussundur,çok komikti ya ,karşı taraf kim bilir neler söledi,1000 tane kaçırdı adamlar,şu virtual pro olayına gırdıgımden berı en zevk aldıgım maç buydu bak sana yemın içerimki

• Harbiden haa 2 sefer şut çektim kaleye 2 side gol oldu başka ileri gidemedim zaten,bir ara adamların ettikleri küfürleri duyuyomuş gibi hissetttim,kulaklarım çınladı hafiften..

Yalnız her çektiğin degaj geri gelir tabii,sayemde ve inne hakem sayesinde maçın büyük bölümünü kırmızı kart gören 2 cb miz olmadan oynadık,sen vuruyon ileri adam kafayla bir karşılıyo bizim göbekte cb ler yok Vatan caddesi gibi olmuş mübarek ortadan adam elini kolunu sallayarak geliyor..

Evet arkadaşlar toplanıyoruz yeniden,keyifli geceleri özlemişim vallahi,ne bc2 vietnam ne gran tourismo nede ut hiç birinde tat yok No Way Out kadar...

• varım dıyorun , yarın geceden ıtıbaren gelebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

varım dıyorun , yarın geceden ıtıbaren gelebılırım

şaka mı lan bu?
    çok sevindim eğer ciddiysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

varım dıyorun , yarın geceden ıtıbaren gelebılırım

şaka mı lan bu?
    çok sevindim eğer ciddiysen

cıddıyım yaw , sen bu konuyu acmasaydın ben acıcaktım bugun sezom
  • Bu akşam toplanıyor muyuz?
  • bu akşam 11 de toplanıyoruz yımah

cem abi,inan çok sevindim
  • saol sezom , bu aksam gelemıycem ben , persembe cuma cumartesı yılbası kutladıgım ıcın gozlerım gormuyo hıcbısı
  • Serkan bişeye mi kızdın sen erkenden çıktın?
    Joker gıbısın heryerde iyi oynuyosun,sakın bişeye kızma

Takımı oturtamadık daha 2-3 gune bellı kadro ortaya çıkar,yabancılarla pek anlaşamıyoruz,ersanla gökhan katıldı aramıza onlarla devam ederız buyuk ıhtımalle.
    Serkan sen kaleye geçerım demiştin yarın öle deneriz sen kaleye ben cb ye gecerım hemde any olurum,rahatlar defans tam olarak..

Hadi iyi geceler
  • Bu gece gelemedim kusura bakmayın.

Ben benim psnyi silmiştim o yüzden şuan adam gitti tekrar başlamak gerekiyor.İsterseniz benim yerime birisini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

Bu gece gelemedim kusura bakmayın.

Ben benim psnyi silmiştim o yüzden şuan adam gitti tekrar başlamak gerekiyor.İsterseniz benim yerime birisini alabilirsiniz.

ya mert
    gökhanın hazırlamış oldugu kolay geliştirme taktıgını pm ıle atıyorum,1 saate 80 kusur olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

Bu gece gelemedim kusura bakmayın.

ya mert
    gökhanın hazırlamış oldugu kolay geliştirme taktıgını pm ıle atıyorum,1 saate 80 kusur olursun

Tamam sağol sezgin
  • Yok kızmadım , uyku moduna girmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Yok kızmadım , uyku moduna girmiştim.

serkan uygun oldugunda gel,deneyelım bız senınle
    sen kaleye gecersın ben any olurum deneriz
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.