Şimdi Ara

lllSeLL>>lll 77 lwl %50 mage Satılık lll ID: Dark1mpact > Quest Staff +6 lll(ist içi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

LwL : 77 %50
    - Quest Staff'ı +6 (staff of Dark1mpact)
    - İtemli Olarak Satılacaktır...
    - Bütün Bilgileri Mevcuttur, g1 e üyedir...
    - Bütün Skilleri Açık...

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll FİYAT 500 YTL llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Not : lütfen ciddi alıcılar Eklesin - itemleri anlaşma esnasında sölücem...

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Server Ronark , İST içi Satılıktır !!

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    MSN : gokhan_strike@hot.....
    lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti_154 -- 7 Haziran 2008; 16:24:37 >

• OKuyupta İlgilenenler Uplarsa Sevinirim
  • uppp uygun fiyat arkadaslar:)
  • server neresi
  • 1700 mesajın olmuş daha yukarda serverın yazdığını öğrenememişsin.
  • Nick?
    Np?
    Şehir?
  • İST İÇİ ARKLAR
    SERVER RONARK !!!
    BU FİYATA 77 %50 mage itemLi ve üstelik Quest Staff 'ı +6 Bulmak mümkün değiL...
    Char'ın Alıcıları Var ama süre istediler Benden Hemen Alıcak warsa onları ön Planda tutucam
  • Up Up Up Up Up Up Up
  • up
  • Up Up Up Up Up
  • ...::: Konu Güncel :::...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

İST İÇİ ARKLAR
    SERVER RONARK !!!
    BU FİYATA 77 %50 mage itemLi ve üstelik Quest Staff 'ı +6 Bulmak mümkün değiL...
    Char'ın Alıcıları Var ama süre istediler Benden Hemen Alıcak warsa onları ön Planda tutucam

bulmak mümkün değilmi :) 77 lvl wariorlar 350 ytl düştü haberin yok galiba hemde grikonda yani daha alt serverlarda malesef oyundaki dengesizlik charların düşmesine neden oldu hele son pathlerdeki hata rolback olmaması charları dip yaptı sen bu charı 300 sat çıplak olark öp başına koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

İST İÇİ ARKLAR
    SERVER RONARK !!!

bulmak mümkün değilmi :) 77 lvl wariorlar 350 ytl düştü haberin yok galiba hemde grikonda yani daha alt serverlarda malesef oyundaki dengesizlik charların düşmesine neden oldu hele son pathlerdeki hata rolback olmaması charları dip yaptı sen bu charı 300 sat çıplak olark öp başına koy

Bana Bir Örnek Gösterebilirmisin ?

• ewet gösterirdim 2 gün önce biri 500 ytl 80 lvl mage quest staff +7 AKARA serverinde
    74lvl %20 100 ytl rogue görev itemi yanmış şekillde ilanı vardı başka sitenin reklamını içeriyor diye kaldırmışlar ama sitenin adını özelden veririm banlanmak istemiyorum

hatta bu forumda 3000 küsür post kasmış biri soruyordu grikonda 77 lvl warior alıyorum 350 ytl nasıl diye soruyordu ayrıca 400 ytl grikonda 76 lvl warior satanlar mevcut
    oyunun suyu çıktıktan sonra zaten herkes bu fiyatlara koymaya başladı bence o bile cok 77 lvl bir char benim gözümde en fazla 300 ytl eder ronark üstündeki char isterse 80 lvl olsun 100 ytl bile etmez

ama sonuçta mall senin isteğin fiyatı verme hakkın var

• ronark da 61 masterli prstim var su an healler ama daha once bffer di +7ii +8 str set var 10m kasada parası var sana onu veriyim üstüne de para veriyim yani biraz pazarlık ne dersin?
  • oyunu bırakacağım icin takas düşünmüyorum , fiyattada biraz indirim yapabilirim
  • ...::: G ü NC e L :::...

YoungBloodZ®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti_154 -- 15 Haziran 2008; 14:43:26 >
  • . . . : : : G ü N C e L : : : . . .lll. . . : : : G ü N C e L : : : . . .

. . . . . . . . . . . . : : : G ü N C e L : : : . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . : : : G ü N C e L : : : . . .lll. . . : : : G ü N C e L : : : . . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.