Şimdi Ara

llTitan Serverı GuardOfDarkneSSll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaslar Uzun Bir Tatilden Sonra Bu Yeni Serverda Clanımız Tekrar Aranızdadır Eski Ionia Ve Beramusda Oynayan Arkadaslar Özellikle Forumda Tanır Beni Suan Üye Sayımız Bir Hayli Kalabalıklastı Forumdada Bize Katılmak İsteyen Arkadaslarımız Olursa Bana Özelden Mesaj Atmaları Yeterlidir Online Süresi Yüksek Arkadaslarımızla Cok Büyük Başarılara İmza Atıcagımızı Bir Kez Daha Garanti Ediyoruz.. Hepinize İyi Forumlar

Bir Kac Güzel Anımız Arkadaslar Yorumlarımızı Saygı ve Sevgi Cercevesinde Yaptıgınız Takdirde Saygımız Sonsuzdur Aramıza Katılmak İsteyen Arkadasların Pm Atmaları Yeterlidir.

Ionia:

Beramus:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopOnlyHeLLMe -- 20 Ekim 2012; 14:29:15 >

• ardream mı
  • Ardream ise katılabilirim?
  • Katılmak isterim dostum pm ile ulaşabilirmisin mobildeyim şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karus olacaksanız gelebilirim ama iş - okul derken pek fazla zamanım olmaz.
  • andream evet arkadaslar facebook profil linkinizi özelden atarsanız gruba sizide katabilirim daha kolay haberleşiriz
  • https://www.facebook.com/cankut.yildirim0 Ekleyen Arkadaslar Belirtirlerse Seviniriz Andream Clanı Olarak Server Tarihine Adımızı Her Zamanki Gibi Altın Harflerle Kazımayı Düşünüyoruz Derece Yapıcagımızdan Süpheniz Olmasın Playerlerimizin Hepsi Birbirinden Kaliteli Dost Canlısı Kardeşlerimiz Abilerimizdir Kadromuz Standarttır Yanlızca DH Üyelerine Olan Sıcak Kanlılıgımdan Dolayı Sizide Baş Tacı Etmekten Mutluluk Duyarız..
  • Priest açmak istiyorum ihtiyacınız var mıdır ?
  • tabiki dostum clan andream clan olucak her classtan yeteri miktarda alım olacaktır priestimiz 1 tane mevcut suan clanda 4 asas 2 warrior var sende olursan dengelenir güzel olur
  • arkadaslar classımız karustur bilginize..
  • Karus açacağım ben de ama bir kaç arkadaşımla konuştum DC pre alıp ms kasıcam bu ara dropları arttı gibi biraz açıkcası o yüzden asas olmak istiyorum zaten helios'ta da asastı char
  • fark etmez kardeşim hepinize kapımız acık dedigimiz gibi gelmek isterseniz basımızın üstünde yeriniz var faceden dilediginiz zaman eklerseniz grubumuza davet ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

arkadaslar classımız karustur bilginize..

Hadi ya bende ss lere falan baktım gene human olurlar diye düşünüyordum human olsanız katılmak isterdim kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeShTeR -- 21 Ekim 2012; 11:18:33 >
  • Tee.. 2004 - 2005'ten beri oynuyorum güzel oyun, makara oluyor. Zamanım olsa ben de gelirdim. Size başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Tee.. 2004 - 2005'ten beri oynuyorum güzel oyun, makara oluyor. Zamanım olsa ben de gelirdim. Size başarılar.

Eywallah Kardeşim Teşekkür Ederiz :) Bu Sefer Karus Olalım Dedik Bu Arada Nickim StopOnlyWatchMe Arkadaslar Bilginize
  • Uzun Zaman Oldu KO Oynamayalı Bakalım Maksat Ortam Şenlensin Güzel Olsun Gırgır-Muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KuB4RM4N_

Uzun Zaman Oldu KO Oynamayalı Bakalım Maksat Ortam Şenlensin Güzel Olsun Gırgır-Muhabbet

Cok Deli Geliyoruz Bu Sefer Dagılın
  • Hocam Ardream dmi? Human açıyorsunuz sanırsam?
  • Kardeşim Ardream Karus
  • Aslında belki katılabilirim online sûrem cok yüksek degil ama hangi job eksik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.