Şimdi Ara

LMDE kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın işletim sistemin windows 7 ve birde linux mint kurmak istiyorum, bunun için HDD yi 3 e ayırdım.
    1. bölümde windows7 kurulu
    2. bölümde önemli dosyalar var
    3. bölüme ise LMDE kurmak istiyorum.

USB ye isoyu bootladım ve sorunsuz şekilde çalışıyor mint ama kurma ekranında (manuel olarak 3. hdd bölümünü seçmek istiyorum) sda1/sda2/sda3 şeklinde seçenekler çıkıyor ve hangisi seçersem seçiyim resimdeki hatayı veriyor:

sorun neyden kaynaklanmakta ?
     LMDE kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedxxx -- 7 Mart 2014; 15:28:33 >

• Kurmayı başardım ama bu sefer bilgisayar açılırken hata veriyor

Reboot and Select proper Boot device or insert boot media in selected Boot device andpress a key

ne windowsu nede minti seçemiyorum yukarıdaki hatayı veriyor.
  • hocam şu siteyi inceleyin bihttp://windowshata.com/reboot-and-select-proper-boot-device-hatasi-ve-cozumu.html

sitede anlatılanı kısaca özet geçeyim. şimdi siz usb ile kurdunuz ya. bios ayarlarından usb'yi birinci yaptınız. şimdi birinci sırayı hdd yaparsanız sorun düzelecektir.
  • Burada 'Grub2'nin Uçbirim Yardımıyla Elle Onarımı' bölümünde, LMDE için anlatılan şekilde Grub 2 önyükleyicisini yeniden kurmayı deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 7 Mart 2014; 19:57:21 >
  • kelebekx3 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim işe yaradı.
    İlk Defa linux kullanıyorum yapmam gereken güncelleştirme veya önemli bir yükleme var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katılımsız Kurulum
    geçen yıl açıldı
    TIA PORTAL KURULUM SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    VDSL Kurulumu Yapamadım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.