Şimdi Ara

LNB kablosu çoklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • next çift tunerli uydu alıcısı aldım. LNB den gelen kabloyu aynı anda iki tunerdede kullanma şansım varmı? Birinde kayıt yaparken diğerinden tv izlemek istiyorum

• ozer57 O kullanıcısına yanıt
    Çift çıkışlı lnb alıp cihaza 2 ayrı kablo çekmek dışında imkansız
  • Uydulardan hiçbir zaman tek kabloyu çoğaltmak uygun bir yöntem değildir. Tavsiye edilmez en stabili ikinci bi lnb den çıkan kablodur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozer57 O kullanıcısına yanıt
    Unicable LNB konusunu ve cihazınızın destekleyip desteklemedini araştırın.

• teşekkürler
  • Şu merkezi sistem sviclerinin 2 li veya 5 lisini yapsalar aslında dediğin olur
    Tek kabloyu evin içine indirip
    Ucuna swvic takacan
    Ordan istediğin odaya veya cihaza götürcen
    Boyle bir şey yapan yok mu?

Bir de tek LNB ve Tek Uydu varsa receiverin bir tanesinde de out cıkışı varsa yapabilirsin

Ben aynı mantıkla hem Sunny 9030 hem de tv kartını yıllar once calıstırmıstım
    İkisinde de aynı uyduya ait kanallar açık olduğu sürece sorun olmuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Şu merkezi sistem sviclerinin 2 li veya 5 lisini yapsalar aslında dediğin olur
    Tek kabloyu evin içine indirip
    Ucuna swvic takacan
    Ordan istediğin odaya veya cihaza götürcen
    Boyle bir şey yapan yok mu?

Bir de tek LNB ve Tek Uydu varsa receiverin bir tanesinde de out cıkışı varsa yapabilirsin

Ben aynı mantıkla hem Sunny 9030 hem de tv kartını yıllar once calıstırmıstım
    İkisinde de aynı uyduya ait kanallar açık olduğu sürece sorun olmuyordu

Hocam malesef eksik ve yanlış bilgi, merkezi sistem santrallerine 4 kablo girer dikey alt, dikey üst, yatay alt, yatay üst bant olmak üzere toplam 4. Yani eve 4 kablo inmesi gerekir veya bunu çatıya koyarsan kaç adet receiver varsa, eve o kadar kablo indirmen lazım.
    LNB OUT meselesine gelince, ilk receiver da hangi kanal izleniyorsa ikincisinde aynı polarizasyonda aynı bantta olan yayınlar izlenebilir. Benim bildiğim tek çare unicable LNB +destekleyen receiver (lar).

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 3 Ocak 2015; 9:47:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.