Şimdi Ara

LNB Kablosunu Takınca Uydu Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LNB kablosunu takınca uydu çalışmayı durduruyor. (Sanki fişini çekmişiz gibi oluyor.) 2 Uydu var ikisindede denedik aynı sonuç veriyor.

• Kablo veya lnb kısadevre halinde olabilir.Tesisatı kontrol etmeni tavsiye ederim.
  • Benimde başıma gelmişti, akıllının biri merkezi sistemdeki kabloyu çıkartıp tekrar ezerek takmış, sonuç kısa devre sonucu yayın izlenemiyordu. Arkadaşın dediği gibi kısadevre var mı kontrol ediniz...
  • Arkadaşlar ben pek bu işlerden anlamıyorum Kısa devre olup olmadığını nasıl kontrol edicem ve bu kısa devreyi nasıl engelleye bilirim.
  • dostum uydu yön bulucu cihazlarla kısa devre olup olmadığını anlayabilirsin tahminim kablo, diseqc switch veya enson ihtimal lnb lerinde kısa devre vardır sırasıyla diseqc i değiştirebilirsin ucuz maliyeti olmadı kablo enson ihtimal lnb lerini değiştirmeyi deneyebilir veya muhitinden bir montajcıyı arayıp uydu yön bulma cihazıyla kontrol etmesini isteyebilirsin.
  • %90 kabloda kısa devre var %9 lnb'de öncelikle emanet kablo ile deneyebilirsin eğer sorun çözülmezse lnb şansını dene
  • Aynısı benim de başıma geldi,uydu alıcısı yandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.