HErRKES BU BENIM CHARIM DİYE TOPIC ACICAKMI yaw BIR BAKTIM DOLMU$" Benim char " adlı topicler ,
az biraz eksikleri olsada kısa zamanda kasılmış iyi bir char.tabi nasıl olacağını daha ilerden daha iyi anlıycaz sanırım.tebrikler ve başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
HErRKES BU BENIM CHARIM DİYE TOPIC ACICAKMI yaw BIR BAKTIM DOLMU$" Benim char " adlı topicler ,
Konu başlığına baksana sen Karakter tanıtımı ve videolar tabi herkes kendi charını tanıtma hakkına sahiptir Her konunun altında illa bir tartışma başlatmak zorunda değilsiniz ii oyunlar ii forumlar
Tartı$ma Olarak Algılama Sende ! Ben Sadece Herkes Charını Tanıtıyor Nedenimi Var Demek istedim ? Yani Durduk yere Birden Tanıtılmaya <baslandı >
quote:
Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
Tartı$ma Olarak Algılama Sende ! Ben Sadece Herkes Charını Tanıtıyor Nedenimi Var Demek istedim ? Yani Durduk yere Birden Tanıtılmaya <baslandı >
Herşeyin bir sebebi vardır benim charımın tanıtılma ihtiyacını şimdi duydum şimdi tanıtırım diğer bir kişi yarın ihtiyaç duyar yarın tanıtır bu forum bunun için bişi demişmi zırt-zort arasında charınızı tanıtmanız serbest geri kalan zamanlarda yasak öle bir kural okumadım kurallarıda en az 15 kere okudum ii forumlar