HErRKES BU BENIM CHARIM DİYE TOPIC ACICAKMI yaw BIR BAKTIM DOLMU$" Benim char " adlı topicler ,
az biraz eksikleri olsada kısa zamanda kasılmış iyi bir char.tabi nasıl olacağını daha ilerden daha iyi anlıycaz sanırım.tebrikler ve başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
HErRKES BU BENIM CHARIM DİYE TOPIC ACICAKMI yaw BIR BAKTIM DOLMU$" Benim char " adlı topicler ,
Konu başlığına baksana sen Karakter tanıtımı ve videolar tabi herkes kendi charını tanıtma hakkına sahiptir Her konunun altında illa bir tartışma başlatmak zorunda değilsiniz ii oyunlar ii forumlar
Tartı$ma Olarak Algılama Sende ! Ben Sadece Herkes Charını Tanıtıyor Nedenimi Var Demek istedim ? Yani Durduk yere Birden Tanıtılmaya <baslandı >
quote:
Orjinalden alıntı: 0!!Obbs!!0
Tartı$ma Olarak Algılama Sende ! Ben Sadece Herkes Charını Tanıtıyor Nedenimi Var Demek istedim ? Yani Durduk yere Birden Tanıtılmaya <baslandı >
Herşeyin bir sebebi vardır benim charımın tanıtılma ihtiyacını şimdi duydum şimdi tanıtırım diğer bir kişi yarın ihtiyaç duyar yarın tanıtır bu forum bunun için bişi demişmi zırt-zort arasında charınızı tanıtmanız serbest geri kalan zamanlarda yasak öle bir kural okumadım kurallarıda en az 15 kere okudum ii forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme