Bildirim
loader kullanımı 'YaSakmı?'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
birşey olmaz yüksek ihtimalle pk2 dosyaları ile oynamakta illegal ama haftalık resim yarışmasını atını pk2 ile değiştiren biri kazandı..Hiç zannetmiyorum banlanacağını, ama yasak mı dersen normalde yasak. -
umarım öyledir,teşekkürler. -
Silk al hiçbirşey olmaz -
normalde yasak ama kendini korkutma banlanma ihtimalin çok çok ama çok az
@__EFENDİ__ dediği gibi çok korkuyosan silk al hiç bişi yapamazlar =) -
O site illegale e karşı. illegal kullandığını bildikleri tüm kullanıcıları banladılar. Tespit ettikçe devam ediyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: uqurrrrr
Evet silkroad sadece illegal içerkikli programlara karşı ayriyetten oyunun duzenini bozan pk2 lere . Loader sadece oyuna girmek için yardımcı bişey kullanmak sanırım illegal sayılmaz.
O yuzden rahatça kullanabilrsin .Ama yine içim rahat etmez dersen 7.5 YTL ' ye 50 silk al rahat et .
pk 2 serbest o sitede. pk2 edit kullananlar banlanmıyor. Ama edit i iyiye kullananlar banlanmıyor sanırım. Mesela sadece bar ların rengini, yazı tiplerini değiştirme vb. yaparsan bişi demezler ama bi resimde invisible ları editleyip görebiliyorsan banlarlar. -
Loader Kullan Bot kullan silk alma yine banlanmıyon kaç senedir kullanıyo[duk]bir kere banlanmadım.
Şans işi o kaçbin playerdan sana denk gelirse. -
Bende kullanıyorum inş. ban yemeğiz -
Arkadaşlar dikkat edin ama şans bu... -
Yasak ama rahat ol. Silkerrsender dosyasının adını değiştir ve dump klasörünün içindekileri sil sürekli sorun olacağını zannetmem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X