Şimdi Ara

loader kullanımı 'YaSakmı?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyuna girişte kullandığımız loader (nodc,multiclient &) kullanımı yasakmı ?.

(silkroad (foruma) a bir resim ekledim "sol altta mesaj bölümünde" loader adı yazıyormuş farketmedim.) Forumdan başka birisi bu yüzden oyuncumun banlanacağını söyledi doğrumu ?

• birşey olmaz yüksek ihtimalle pk2 dosyaları ile oynamakta illegal ama haftalık resim yarışmasını atını pk2 ile değiştiren biri kazandı..Hiç zannetmiyorum banlanacağını, ama yasak mı dersen normalde yasak.
  • umarım öyledir,teşekkürler.
  • Silk al hiçbirşey olmaz
  • normalde yasak ama kendini korkutma banlanma ihtimalin çok çok ama çok az

@__EFENDİ__ dediği gibi çok korkuyosan silk al hiç bişi yapamazlar =)
  • O site illegale e karşı. illegal kullandığını bildikleri tüm kullanıcıları banladılar. Tespit ettikçe devam ediyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

Evet silkroad sadece illegal içerkikli programlara karşı ayriyetten oyunun duzenini bozan pk2 lere . Loader sadece oyuna girmek için yardımcı bişey kullanmak sanırım illegal sayılmaz.

O yuzden rahatça kullanabilrsin .Ama yine içim rahat etmez dersen 7.5 YTL ' ye 50 silk al rahat et .

pk 2 serbest o sitede. pk2 edit kullananlar banlanmıyor. Ama edit i iyiye kullananlar banlanmıyor sanırım. Mesela sadece bar ların rengini, yazı tiplerini değiştirme vb. yaparsan bişi demezler ama bi resimde invisible ları editleyip görebiliyorsan banlarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Loader Kullan Bot kullan silk alma yine banlanmıyon kaç senedir kullanıyo[duk]bir kere banlanmadım.

Şans işi o kaçbin playerdan sana denk gelirse.
  • Bende kullanıyorum inş. ban yemeğiz
  • Arkadaşlar dikkat edin ama şans bu...
  • Yasak ama rahat ol. Silkerrsender dosyasının adını değiştir ve dump klasörünün içindekileri sil sürekli sorun olacağını zannetmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.