Home key basınca gelmıyor Bot ekranı Loader ıle hala devam edıyor bu sorun.
quote:
Orjinalden alıntı: uqurrrrr
ilk baş isrobotla gir ayarlarını yap sonra loaderla gir ama ilk once botla ben ole yapıyorum oluyor...
Bunu sen soylemıstın sanırım daha oncede.Gırdım normal gırınce botla calısıyor.Fakat bot u Testestorone'a ayarlıyorum.Loader dan calıstırıyorum.Gırınce Home basıyorum gelmıyor.
Ben zaten 2-3 client acıyorum sonrada baska chara gırınce zaten bot son girdiğin chara işliyor
Bende Sorun Çıkmıyor. İlk Loaderle Bot KullanMAyacağın Karakterine Gir. Karakterine Gir Ama Start Diyerek. Sonra Botun Parmağı Çalıştır Ama Tıklama. Ve Loaderle Isro Bot Comp.. Ivır Zıvır Onu İşaretleyerek Loaderden Giriş Yap.
quote:
Orjinalden alıntı: H^^ERO
Bende Sorun Çıkmıyor. İlk Loaderle Bot KullanMAyacağın Karakterine Gir. Karakterine Gir Ama Start Diyerek. Sonra Botun Parmağı Çalıştır Ama Tıklama. Ve Loaderle Isro Bot Comp.. Ivır Zıvır Onu İşaretleyerek Loaderden Giriş Yap.
Onceden boyle yapıodum bı arakdas bunun yanlıs oldugunu soyledı ve doğrusunu anlattı doğrusuna grınce ısler yolunda gıttı.Bende bıdaha boyle yapayım o zaman bakalım olucak mı tskrler