Şimdi Ara

Mac'lerde Crackli program kullanımı ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mac işletim sisteminde' aynı windows'daki gibi ücretli programları crackle ücretsiz kullanabiliyor muyuz?

Mesela

Matlab
    Photoshop
    Office
    Catia
    Solidework vs.

Sonra oyunlar falan da ücretsiz şekilde kurulabiliyor Windows'ta.

Ayrıca torrentte kullanılabiliyor mu?

Anlatmaya çalıştığım korsan kullanım MAC bilgisayarlarda da var mı?

Son olarak VAR ise;

Windows için bir programın ya da oyunun cracki çıktığı vakit MAC için de çıkıyor mu hemen?

Yani Windows'un o güzelliği bunda da var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torrent kullanılabilir. Bittorrent ve uTorrent istemcileri Mac versiyonları da var. Bir çok yazılımın korsan versiyonu mevcut ancak ben internet bankacılığı ve kredi kartı kullandığım için kesinlikle korsan yazılım kullanmıyorum. Ki kullanacağınız korsan yazılım Mac'te olsa Windows'ta olsa profesyonel bir yazılımsa çoğu işlemci mesajlaşma setini kullanamayacağınız için tam performans alamayacaksınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birçok şeyde kullanıyorum. Tabi arada bundle çıkıyor. istediğim programı yakalarsamda kaçırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ben birçok şeyde kullanıyorum. Tabi arada bundle çıkıyor. istediğim programı yakalarsamda kaçırmıyorum.

Bundle ne?

• Bir kac tane uygulama oluyor fiyati 100-200-300dolardan 10-20-30 dolarlara dusuyor.

Paket program gibi dusunebilirsin. Parallels olan bir bundle bekliyorum mesela. Enson 50 dolara cikmisti ozama kacirmistim.

(Suanda parallels torrentten indirilmis ve kurulmus vaziyette..)

Bankacilik islemlerine gelirsen. Olurda keylogger yesen bile telefon onayi oldugu icin hack olayi olmaz.

• Mac te az uygulama var. Ben parallels i torrentledim kullandım sorun olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.