Şimdi Ara

Loading Operating System Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorunum var öncellikli sıklıkla meydana gelemdiğini söylüyim. Ancak can sıkıcı bir hata.

Bilgisayarımın özellikleri
    Gigabayt GA-H67A-USB3-B3
    işlemci i52500K
    Ram 4gb cl7 kingston 2X2 ram
    Ekran kartı nvıdıa gts 250
    lg sata dvd-rw

Bilgisayarım Loading Operating System uyarısından sonra kursör şeklinde yanıp sönen tire(-) işaretinde donuyor sistem açılmıyor taki pc yi düğmelerinden kapatıp açana kadar bunun sebebi ne olabilir. Tek yapabildiğim 32-64 bit windows 7 ultimate kurmak oldu bu ne sebepten dolayı yapıyor olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Daha önceki win7 sistemimi 1 ay kullandım herhangi bir hata görmedim sonrada win7 format ekranında diskleri parçalara ayırdım C: 120 D: 400 E: 420 zaten geriye kalan 100 mb ayrılmış birim.

• fixboot yapmayi denedinmi peki ? windows dvdsiyle acip kurtarma ekranında bunu bi dene istersen
    chkdsk - chkdsk /r - fixmbr - fixboot
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

fixboot yapmayi denedinmi peki ? windows dvdsiyle acip kurtarma ekranında bunu bi dene istersen
    chkdsk - chkdsk /r - fixmbr - fixboot

Fixboot nedir ne işe yarıyor kısaca bilgi verirseniz araştırdım pek birşey anlamadım. Ayrıca chkdsk ile ilgili olduğunu zanetmiyorum çünkü 2 kere sistem kurdum disk denetimi yaptım söylediğiniz komutlar aynı işlevi görüyor. Ancak fixbootu merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
  • fixboot açılışı tamir eden bi komut ama tekrar baştan windows yükledin gene ayni hatayi aliyosan fixbootluk bi iş yok donanimsal bi problemin var galiba
  • quote:

fixboot açılışı tamir eden bi komut ama tekrar baştan windows yükledin gene ayni hatayi aliyosan fixbootluk bi iş yok donanimsal bi problemin var galiba

Ek paket işletim sistem kullanıyorum şuan el değmiş yani ondan olabilir mi? Ya da o ekranda sistemimi yüklüyor donanımlarımı yüklüyor takılma oluyor eğer donanımsa garantiye götürecem çakışma varsa.
  • tabi işletim sistemiyle alakalida olabilir bi sistem dosyasi eksik vs olur sorun cıkar kurarken 1 tane dosyayi atla dersin vs normal kurar onu atlayip ama ondan sonra sacmasapan seyler yapar windows onun gibi biseyde olabilir farkli bi windowsla istersen tekrardan bi dene ingilizcen varsa win8 developerde öneririm direk ceker yazar dvdye kurarsin veya saglam win7 istiyosan yardimcida olabilirim önce emin olman lazim sorunun nerde olduguna bosa bilgisayarsiz kalma veripte garantiye falan hallolcak biseyse
  • quote:

tabi işletim sistemiyle alakalida olabilir bi sistem dosyasi eksik vs olur sorun cıkar kurarken 1 tane dosyayi atla dersin vs normal kurar onu atlayip ama ondan sonra sacmasapan seyler yapar windows onun gibi biseyde olabilir farkli bi windowsla istersen tekrardan bi dene ingilizcen varsa win8 developerde öneririm direk ceker yazar dvdye kurarsin veya saglam win7 istiyosan yardimcida olabilirim önce emin olman lazim sorunun nerde olduguna bosa bilgisayarsiz kalma veripte garantiye falan hallolcak biseyse

Sağlam win 7 konusunda yardım ederseniz taibki memnun olurum. Dediğiniz gibi garantiye götürüp bilgisayarsız kalmak istemem zaten ekran kartıgarantide monitörde dalgalanma var bu sorunda çıkınca gına geliyor insana :) ama bir yolunu bulupta çözmek lazım o yüzden garantiden bahsettim 2 aylık pcsonuçta sağlam win7 konusunda zaman ayırıp yardım ederseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun hal oldu gibi Anakartımın bıosunu güncelledim güncelleme açıklaması şöyle (geliştirilmiş sistem uyumluluğu) F2 olan bıos sürümünü F6 çıkardım. 1 aydır herhangi bir sorunla karşılaşmadım yardımların için teşekkürler freedomfighter kardeş ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.