Şimdi Ara

LOCA gümrükten geçermi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçer hocam, ,kurutmak için UV ışık lazım biliyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold0ne

Geçer hocam, ,kurutmak için UV ışık lazım biliyorsunuzdur.

Biliyorum da sıvı ya o yüzden geçmeyebilir diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi telefonunuza uygulamak için düşünüyorsanız linkteki üründen almayın. Çin malı kalitesiz localar hem çok zor kuruyor hemde kurudaktan 1-2 gün sonra ekranda sarımsı bir renk meydana geliyor,
    Viscosity değeri 2500 ve genelde üzeri olan bu tür adi çin malı locaları kullanmayın. Viscosity değeri 2000 ve altında olan kaliteli XFactor - Octopus Glue veya APS UV-346'yı tercih edin.
    Ayrıca belirttiğim gibi sadece kendi telefonunuz için alıyorsanız 50ml oldukça fazla çeşitli telefonlara göre şu değerler yeterli.
    -iphone 4: 0.5ml
    -iphone 5: 0.7ml
    - Galaxy S: 0.8ml
    - Galaxy S2: 1ml
    - Galaxy S3: 1.3ml
    - Galaxy S4: 1.4ml
    - Galaxy Note 1, 2, 3: 1.7ml
    - LG Nexus 4, 5: 1.3ml

Telefoncu veya türevi bir şey değilim, kendi ekranım kırık ve uzun süredir değiştirmek istiyorum oyüzden ufak çaplı bir araştırma yaptım. Ne yazıkki fabrika çıkışlı orjinal ön cam panel ve kaliteli bir locayı öğrenci bütçesiyle kargo masraflarını karşılayarak getirtmek oldukça zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 31 Aralık 2015; 20:09:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Kendi telefonunuza uygulamak için düşünüyorsanız linkteki üründen almayın. Çin malı kalitesiz localar hem çok zor kuruyor hemde kurudaktan 1-2 gün sonra ekranda sarımsı bir renk meydana geliyor,
    Viscosity değeri 2500 ve genelde üzeri olan bu tür adi çin malı locaları kullanmayın. Viscosity değeri 2000 ve altında olan kaliteli XFactor - Octopus Glue veya APS UV-346'yı tercih edin.
    Ayrıca belirttiğim gibi sadece kendi telefonunuz için alıyorsanız 50ml oldukça fazla çeşitli telefonlara göre şu değerler yeterli.

Telefoncu veya türevi bir şey değilim, kendi ekranım kırık ve uzun süredir değiştirmek istiyorum oyüzden ufak çaplı bir araştırma yaptım. Ne yazıkki fabrika çıkışlı orjinal ön cam panel ve kaliteli bir locayı öğrenci bütçesiyle kargo masraflarını karşılayarak getirtmek oldukça zor.

Hocam bu locayı linkteki fener ile kurutabilir miyiz ?

http://www.aliexpress.com/item/3AAA-Aluminium-Invisible-Blacklight-Ink-Marker-21LED-21-LED-UV-Ultra-Violet-Flashlight-Torch-Light-Lamp/32319769864.html

• serseri006 kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçmadıgı veya gümrük görevlisinin iyi tarafına gelmediginiz sürece gecmez.

Bunlar kimyasal madde olarak takılır ve analiz kagıdı sorarlar ve büyük ihtimallede geri yollarlar.

Bu güne kadar sıvı hiç bir sey geciremedim malisef ne aldımsa analiz kagıdı istediler geri yolladılar.

Hatta bir ürüne o kadar ihtiyacım vardıki analiz kagıdınıda götürdüm müdürede cıktım müdür ancak kimyasal analiz ile sana verebiliriz dedi ve kimyasal analize yolladı. Ürün acıldıktan sonra 1 gün içinde bozuluyordu zaten adamlar ürünü 3 ay sonra bana getirdiler.

Yani boyutunun ufak olması ve gözden kaçma ihtimalinin yuksek olması dısında baska gecme ihtimali yok malisef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi muayeneden geçer mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam locayı güneş ışığıda dahil olmak üzere her türlü uv ışık ile kurutabilirsiniz. Önemli olan aldığınız locanın kalitesi, xda gibi çeşitli sitelerde yapılan denemelerde 90 saniyede tamamiyle kuruyan locada var, kuruması 15 saat sürende.
    fenerinde lümen değerine dikkat edin linkteki üründe herhangi bir değer girilmemiş. Ben linkteki ürünü aldım: 385-400nm 9 x UV LED Ultra Violet Flashlight Torch
  • Arkadaşlar kusuruma bakmayın, araştırdım nedir bu LOCA diye bulamadım?
    Kırık ekranda çatlakları mı tamir ediyor? İz bırakıyor mu çatlakta? Ve sadece ekranı çalışan ekranlarda mı kullanılıyor?

teşekkürler.

ben termal macun şırıngaları almıştım 20 tane 1er gramlık, normal elime geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

Arkadaşlar kusuruma bakmayın, araştırdım nedir bu LOCA diye bulamadım?
    Kırık ekranda çatlakları mı tamir ediyor? İz bırakıyor mu çatlakta? Ve sadece ekranı çalışan ekranlarda mı kullanılıyor?

teşekkürler.

ben termal macun şırıngaları almıştım 20 tane 1er gramlık, normal elime geçmişti.

dıştaki ekran kırılırsa lcd ye bişey olmazsa kurtarılır yeni cam takarak,lcd de kırık varsa yeni lcd almak lazım
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    peki LOCA ne için kullanılıyor? Dokunmatik ekranı da değiştiriyoruz , lcd ekranı da. Loca neden ? Anlayamadım sebebini , teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Kendi telefonunuza uygulamak için düşünüyorsanız linkteki üründen almayın. Çin malı kalitesiz localar hem çok zor kuruyor hemde kurudaktan 1-2 gün sonra ekranda sarımsı bir renk meydana geliyor,

Teşekkür ederim kardes bu bilgiyi hiç bilmiyordum önerilerini değerlendireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

peki LOCA ne için kullanılıyor? Dokunmatik ekranı da değiştiriyoruz , lcd ekranı da. Loca neden ? Anlayamadım sebebini , teşekkürler.

loca dış ekranla lcd nin arasına geliyor,ilerde dokunmatiğe toz vb kaçmasından dolayı sorunlar çıkıyor loca bunu engelliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.