Windows XP sp2 kullanıyorum IIS kurduğum zaman bilgisayarı açıp kapatmadığım zaman localhhost yazdığımda çalıyor ama bilgisayarı açıp kapattığım zaman 404 sayfa bulunamadığı hatası veriyor nedenini bilen varsa ve yardımcı olursanız sevinirim..
Denetim Masasına Gir Yönetimsel Araçlara Gir IIS ye Gir Sağ Tuşla Yıkla Özellikler de Başlandıçı Otomatik Yap Uygula Sonra Tekrar Sağtuş Yap. ve IIS yi Yeniden Başlat..
ISS e girdim Sağ Tuşla nereye tıklanacağını bulamadım bütün ne gördüysem sağ tıkladım ama Başlangıcı Otomatik Yapı bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: soyturk
Denetim Masasına Gir Yönetimsel Araçlara Gir IIS ye Gir Sağ Tuşla Yıkla Özellikler de Başlandıçı Otomatik Yap Uygula Sonra Tekrar Sağtuş Yap. ve IIS yi Yeniden Başlat..
arkadaşın dediği yere>Denetim Masası- Yönetimsel Araçlar-Hizmetler i tıklayarak ulaşabilirsin. Hizmetleri Açtıktan sonra sana bir sürü servis listesi gelecek. Ordan IIS( Internet Information Services) ' in üstünde sağ tıklayıp özelliklerine girebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme