Şimdi Ara

Localhost myadmin problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda W7 ultimate 64bit kullanıyorum.

wamp server(64bit) ve diğer localhost server programlarını kurdum ama hep aynı yerde kalıyorum...

wamp serverda phpMyadmin i çalıştırıp veritabanı oluşturmak istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
    adresi ve uyarısını yazıyorum... diğerlerindede aynı yerde tıkanıyorum. bir ayar mı yapmam gerek...

http://localhost/phpmyadmin/

404. That�s an error.

The requested URL /phpmyadmin/ was not found on this server. That�s all we know.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıkcıkhüsnü -- 28 Nisan 2011; 8:38:46 >

• wamp serverı yükledikten sonra sağ taraftaki simgesine tıklayıp bütün servisleri çalıştır seçeneğini açacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

wamp serverı yükledikten sonra sağ taraftaki simgesine tıklayıp bütün servisleri çalıştır seçeneğini açacaksın.

W7Ultimate 64bit işletim sistemi kullanıyorum.
    wamp serverin de 64bit versiyonunu kurdum.

Servisleri durduruyorum başlatıyorum. Ama bir türlü olmuyor. Acaba 3-5 dakka beklememmi gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıkcıkhüsnü

quote:

wamp serverı yükledikten sonra sağ taraftaki simgesine tıklayıp bütün servisleri çalıştır seçeneğini açacaksın.

Servisleri durduruyorum başlatıyorum. Ama bir türlü olmuyor. Acaba 3-5 dakka beklememmi gerek?

kurulum yaparken indirdiğin dosyaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır dedin mi? güvenlik duvarı sorunu var gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cıkcıkhüsnü

quote:

kurulum yaparken indirdiğin dosyaya sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır dedin mi? güvenlik duvarı sorunu var gibi.

Güvenlik Duvarını kapatmıştım ama programı kurarken "yönetici olarak çalıştır" ı denemedim. Bu akşam deniycem.

• Dediğiniz gibi yaptım akşam olmadı. Sonra programı kaldırdım ve kurulum dosyasına sağ tıklayarak "uydur" gibi bir seçenek vardı şimdi xp bilgisayardan yazıyorum hatırlayamadım onunla çalıştırdım bana seçenekler sundu 8-9 tane bu program daha önce aşağıdaklerden hangisiyle çalışıyordu diye bende xp sp3 ü işaretledim ve ileri dedim seçiminizi uygulayarak çalıştır diye bir şey geldi çalıştırdım ve program kuruldu sonrasında myadmin çalıştı.

verdiğiniz fikir için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.