Bildirim
Localhost Session Sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
PHP 4 ve 5 arasında session farkı var yeni sürüm ise ve sen sessionları 4 deki gibi atıyorsan çalışmaya bilir benim aklıma ilk bu geldi
Sessionı nasıl ouşturduğunu bir yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz belki. -
<?
Session_start();
session_register("muharrem");
$_session['muharrem']="deger--";
?>
Diger Sayfa
<?
session_start();
print $_session['muharrem'];
?> -
apache 2.2.3 , php 5.2 kurulu sistemimde (windows). eski veriyonlarda post ve session larda sorun yaşamıyordum ancak şimdi ne session başlatabiliyorum nede data post edebiliyorum. php.ini deki ayarlardanda bişey anlamadım. php.ini ayarları nasıldır. yardımcı olursanız sevinirim. -
Sessionı yaratırken direk
$_SESSION['deneme'] = $değer;
şeklinde olurtur session registera gerek yok php5.2 de yakın zamanda aynı sıkıntıyı yaşadım php.ini de sorunu aradım ancak problem çözülmeyince kodlarda oynadım sorun çözüldü
Diğer sayfadada yazdırırken aynı şekilde sorun çıkmayacaktır. -
quote:
Orjinalden alıntı: sanalprens
<?
Session_start();
session_register("muharrem");
$_session['muharrem']="deger--";
?>
Diger Sayfa
<?
session_start();
print $_session['muharrem'];
?>
session_register kullanılırken küçük harflerle ama $_SESSION["muharrem"] diye kontrol için kullanırken büyük harfe dikkat et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X